Gönderen Konu: 32 yaşındayım. Bu başa kaç greft gider  (Okunma sayısı 18962 defa)

MARENOSTRUM

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 32 yaşındayım. Bu başa kaç greft gider
« Yanıtla #31 : 29 Nisan 2018, 01:06:40 »
kimse değinmemiş ama finasterid kullanımının sıklıkla olmasa da yanetkilerinden biride depresyon ve takıntı halidir.Sizde var olan durumu tetiklemişte olabilir.Saç ekim konusuna gelince Koray Erdoğan yada Hakan Doğanay derim.Maddi anlamda sıkıntıya düşecekseniz Koray Hocayı düşünmeyiniz.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 29 Nisan 2018, 10:08:26 »
kimse değinmemiş ama finasterid kullanımının sıklıkla olmasa da yanetkilerinden biride depresyon ve takıntı halidir.Sizde var olan durumu tetiklemişte olabilir.Saç ekim konusuna gelince Koray Erdoğan yada Hakan Doğanay derim.Maddi anlamda sıkıntıya düşecekseniz Koray Hocayı düşünmeyiniz.

Allah razı olsun hocam. Maddiyat  sıkıntısı var ama ben riske girmek istemiyorum. Kim isterki 50 bin 60 bin  versin  heleki  bu turkiye  sartlarinda. Gel gör insan mecbur kalabiliyor. Hakan  Doğanayı ekimlerini  %70 beğendim diyebilirim  Koray  Erdoğan  bey'in ekimlerini %97 beğendim.

Aslında Koray bey'ı kaçırsam  aletleriyle birlikte tenha bi yere götürsem. Zorla bile olsa bana şöyle  güzel bir ekim yapsa

Sonra ellerinden öpsem desem ki hocam  yanlışlık  oldu,  hakan  hocayı kaçiracaktim. K.bakmayın, hakkınızı helal edin  deyip  memleketine  göndersem...

soraro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 29 Nisan 2018, 10:39:57 »

Allah razı olsun hocam. Maddiyat  sıkıntısı var ama ben riske girmek istemiyorum. Kim isterki 50 bin 60 bin  versin  heleki  bu turkiye  sartlarinda. Gel gör insan mecbur kalabiliyor. Hakan  Doğanayı ekimlerini  %70 beğendim diyebilirim  Koray  Erdoğan  bey'in ekimlerini %97 beğendim.

Aslında Koray bey'ı kaçırsam  aletleriyle birlikte tenha bi yere götürsem. Zorla bile olsa bana şöyle  güzel bir ekim yapsa

Sonra ellerinden öpsem desem ki hocam  yanlışlık  oldu,  hakan  hocayı kaçiracaktim. K.bakmayın, hakkınızı helal edin  deyip  memleketine  göndersem...
Yav he he 😂

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 29 Nisan 2018, 12:49:40 »

Yav he he 😂

Belki inanmicaksiniz ama vallahi  bazen diyorum ki bir dağ başına  kaçayım  bir mağaraya sığınayım. Kimse bu saçımı başımı görmesin :((

Var ise bir kuru  ekmeğe  talim edip  ölene kadar dönmek istemiyorum

Acaba bu hal sadece bende mi var ?
Sizde de oluyor mu böyle  şeyler ?

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 29 Nisan 2018, 12:53:42 »
Vallahi çarpılırsın kafanda bu kadar saç varken :)
The World is Yours

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 29 Nisan 2018, 13:58:28 »
Hocam sen kesinlikle bir doktora görünmelisin. Ek olarak hayat rutinini değiştir bence. Spor yapmıyorsan başla, hobiler edin. Yalnız kalmamaya özen göster ve mümkünse sosyal sorumluluk projelerine katılmaya çalış inan o zaman bu düşüncelerin kafandan yok olacak. Ekime de sağlam psikoloji ile gir insallah bu dertten kurtulacaksın inan.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 29 Nisan 2018, 14:03:55 »
Hocam sen kesinlikle bir doktora görünmelisin. Ek olarak hayat rutinini değiştir bence. Spor yapmıyorsan başla, hobiler edin. Yalnız kalmamaya özen göster ve mümkünse sosyal sorumluluk projelerine katılmaya çalış inan o zaman bu düşüncelerin kafandan yok olacak. Ekime de sağlam psikoloji ile gir insallah bu dertten kurtulacaksın inan.

Allah sizden razı olsun

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 29 Nisan 2018, 17:13:19 »
Dostum neler yazmışsın inanamıyorum dağa kapanmak falan nedir dostum senin sorunun neyin peşindesin . Gerçekten acil hastaneye yatman lazım . Bak dostum insanlar dünyaya sakat geliyor , 6 aylık bebek kalbi delik diye ölüyor , hayatında anne baba görmeyen sokakta yaşayan insanlar var . Daha sayamayacağımız bir çok sorunu olan . Sen kafandan 4 tel dökük diye ne haldesin . Sana verilen bu yaşam hakkına ve en güzel yıllarına yazık etme . Bak arkadaş yazmış yukarıda spor yap , hobi edin vsvs . Şunu sakin unutma bu psikolojiniz ile sizi mutlu edecek bir doktor yok . Koray Erdoğan , lorenzo , keser bir araya gelip ekse siz yine mutlu olamazsınız . Bence takıntı durumunuzu kabul edin kabullenmek tedavi için önünüzu açar . Bir kaç yıl sonra sakin kafayla ektirirsin . Gerçekten hayat çok güzel bu günlerini bu saçmalıklara harcama bence . Sürecini takipteyim sakin kızma bana senin iyiliğin için yazdim
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 29 Nisan 2018, 18:05:05 »
Dostum neler yazmışsın inanamıyorum dağa kapanmak falan nedir dostum senin sorunun neyin peşindesin . Gerçekten acil hastaneye yatman lazım . Bak dostum insanlar dünyaya sakat geliyor , 6 aylık bebek kalbi delik diye ölüyor , hayatında anne baba görmeyen sokakta yaşayan insanlar var . Daha sayamayacağımız bir çok sorunu olan . Sen kafandan 4 tel dökük diye ne haldesin . Sana verilen bu yaşam hakkına ve en güzel yıllarına yazık etme . Bak arkadaş yazmış yukarıda spor yap , hobi edin vsvs . Şunu sakin unutma bu psikolojiniz ile sizi mutlu edecek bir doktor yok . Koray Erdoğan , lorenzo , keser bir araya gelip ekse siz yine mutlu olamazsınız . Bence takıntı durumunuzu kabul edin kabullenmek tedavi için önünüzu açar . Bir kaç yıl sonra sakin kafayla ektirirsin . Gerçekten hayat çok güzel bu günlerini bu saçmalıklara harcama bence . Sürecini takipteyim sakin kızma bana senin iyiliğin için yazdim

Siz elbette iyiligimi istiyorsunuz. Buna eminim efendim. Allah kimin ne derdi varsa ilk önce onun derdini derman eylesin ve en sonunda da benim derdimi derman eylesin.tam emin değilim kendimden; Ya bütün  sorunlarımı başıma mal etmişim günahını  almışım  başımın  ya da gerçekten başım  bütün sorumluluklarını  hayatıma mal ettirmiş

:((

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 29 Nisan 2018, 21:02:09 »
Erkan Demirsoy ve hakan Doğanay  beyler
 Güzel sonuç  cikarabilirler mi?
Yani güzel bir sonuç için  illaki Koray erdoğan'ın  bey  şart mı ?
Arkadaşlar lütfen yardımcı  olun çünkü greft  başı 2.5 euro  Koray bey'in

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 29 Nisan 2018, 21:17:11 »
Valla ven pazar günü antalyaya hakan hocaya ekime gidiyorum 6 mayısta  giriyorum 9 mayısta çıkıyorum  otel parası yok deneyim var sitede iyi örnekleri var daha ne isteyim. Ben 9000 tlye ekibine ektiricem kalite aynıymış. Zaten hakan hoca muayeneyi ve çizgiyi çizip süreç sonrası sorumluluğu üstleniyor. Malûm kendi operasyonları biraz daha pahalı olduğu için böyle bir karar almış.herkes ektirsin diye sanırım.
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 29 Nisan 2018, 21:41:14 »
Saclar sana onemli oldugu kadar herkese onemlidir bende cok takintiliyim yazini okudum fotoları gordum cok sorun yapilacak bir dokulmen de yok aslında senin yerinde olmak isteyen binlerce insanlar var bunu untma ha sunu da soyleyim kafanda sacin yoksa 1.0 yeniksin her zaman sözüm meclisten dısarı bu kıl varya kıl diyetabir edeyim esseği bile adam yerine koyuyor cünku sac olsun sakal olsunvgercekten erkekte en buyuk kusurlari kapatiyor.hayirlisi olsun hakkinda

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 29 Nisan 2018, 21:55:28 »
Allah sizden  razı olsun. Saç  bildiğimizden  daha önemli  ama işte bazıları anlamıyor.  Yani eğer  saç  hayatını perişan ediyorsa
 Daha nasıl izah edeceksin  önemli olmadığına. Antalya'daki  sürecinizi takip edicem efendim. Hakkınızda hayırlısı inşallah.  Ben şimdilik  değilde son bahar 5 yada altı ay sonra ektirmeyi düşünüyorum ve bu süreçte çok araştırma yapmam lazim

bulsan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 30 Nisan 2018, 08:44:11 »
Kardes bence sen sikintini oncelikle isinin ehli bir psikiyatr hekimle cozme yoluna git. Cok ileri duzeyli saplantili hale gelmis sende. Ekim yaosan bile bu surecte de bir suru seyi saplanti yapacaksin bence. Kararin ne oluraa olsun isin psikiyatr boyutu var senin icin. Minox veya finas. sende ise yaramiyor olsaydi 10 yildirsaclarim bu halde demezdin sanirim. Yani bu ilaclar sende ise yariyor da olabilir. Sac ekimi yapacak doktora gelince bence cok ince iscilik gerektirecek bir ekim olmaz senin yani butcene gore davran. Forumda ilk bes belli iste hesap kitap senin

Facebook Twitter Instagram