Gönderen Konu: 32 yaşındayım. Bu başa kaç greft gider  (Okunma sayısı 18932 defa)

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 32 yaşındayım. Bu başa kaç greft gider
« Yanıtla #91 : 12 Mayıs 2018, 01:28:03 »
Hocam sen kendini harbiden çok zeki filan mi zannediyorsun ya, burda insanlar hakikaten seni kendisi gibi görüp yardımcı olmaya çalışıyor sen trollük peşindesin. Ne geçicek eline bakalım.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #92 : 12 Mayıs 2018, 01:51:15 »
Hocam sen kendini harbiden çok zeki filan mi zannediyorsun ya, burda insanlar hakikaten seni kendisi gibi görüp yardımcı olmaya çalışıyor sen trollük peşindesin. Ne geçicek eline bakalım.

Delimisin sen ne diyorsun kardeşim
Trollük nedir.
Bilmediğiniz ve hissetmediginiz acıyı tarif mi ediyorsunuz.

2 senedir ben bu formun takipçisiyim
İlk defa konu açıyorum.
Keyiften gelmiş sana galiba

Ekim öncesi anestezi  bi bakarmisin herkeste farkli etki yaratıyor
Kimisi hiç acimiyor ve diyor ki birde bakmışım  ekim bitmiş

Birde  biri diyor ki gözümden yaş geldi açıdan ve ben inanıyorum belki sırf o acı yüzünden bir daha ekim yapmak

Asil konumuza gelelim şimdi  saç dökülmesi ve nihayetinde kellik  her kişide aynı etkiyi ki yaratiyor.

Acaba herkes için aynı mı ?
Kimisi tam kel ama hiç takmıyor ekim dersen güler sana o nedir der.

Bazıları da belki bırakın seyrek olmuş.
Belki sadece bi kaç tel düşmüş ama hayatı zindan olmuş

Ama bunu sen anlayamassın trol der geçersin herhalde

Bişi daha diyim beni ciddiye almayanlar bana yazıp vakitlerine yazık etmesinler.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 12 Mayıs 2018, 11:25:42 »
Dostum fazla abartıyosun annem gelınce eve sapka takıyorum filan demeye başladın doğal olarak bizde bu kadarda abartmak olmaz diye düşğnmeye başlıyoruz yoksa eger dürüstsen problem yok
Global Moderator

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #94 : 12 Mayıs 2018, 11:30:22 »
Dostum fazla abartıyosun annem gelınce eve sapka takıyorum filan demeye başladın doğal olarak bizde bu kadarda abartmak olmaz diye düşğnmeye başlıyoruz yoksa eger dürüstsen problem yok

Hintel abim yemin ederim öyle
Ama  mesela ilk yikamamdaki saatlerde saçlarımı az çok beğeniyorum evde serbest gezebiliyorum ve rahat nefes alabikiyorum ama biraz zaman geçince cıvıtıyor istemedende evde bile takıyorum annem annem görmesin dahil

Bana samimiyetsiz  deyin başka bisi deyin hiç önemli değil fakat gerçek bu

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 12 Mayıs 2018, 11:39:56 »
Dostum hadı kızlardan çekınıyorum desen Anlarımda evin içinde annen den neden saçlarını saklama grreği duyuyorsun sence bu durum normal mi annen da. Yoksa biz kimsenin sorununu küçümseyip dalga geçmeyiz ne kadar saçma gelsede buna kişinin bir sorunu olarak bakar yardımcı oluruz ama sen sanki kafa buluyosun gibi bir izlenim yarattın eger gerçekse ve bize karşı dürüstsen saygı duyarız hiç problem yok umarım beni anladın. Sadece benim ve burdaki tüm insanların iyi niyetlerının kullanılmasına izin vermem çünkü burdaki her üye benim ailemden sayılır sende öyle dürüstsen.

Dürüstlüğüne inanmak istiyor ve bunlar gerçek ise sana destek olmak istiyoruz ve konuyu kapıyorum. Senınde kalbını kırmak degil amacım emin olmadığım için bu şekilde bir yazı yazmak durumunda kaldım beni umarım anlıyorsundur.
« Son Düzenleme: 12 Mayıs 2018, 11:47:34 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : 12 Mayıs 2018, 11:46:17 »
Dinodin  kardeş  ben sana inanıyorum.   Aşama olarak, Gidişatın ve son durumun iyi bence, biliyorsun  senin durumun takıntı/psikolojik olarak kronik bir refleks, bu illet  Önce insanın yapı taşı süper egosunu daha sonra özgüvenini kırar.  Ve sonrasında sürekli düşüp durduğu o çukur tekrar tekrar ve tekrar aynı kırılamayan duygu /his döngüsü.  Kabul edişe doğru gidiyorsun Allah muvaffak etsin.
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #97 : 12 Mayıs 2018, 11:56:55 »
Dostum hadı kızlardan çekınıyorum desen Anlarımda evin içinde annen den neden saçlarını saklama grreği duyuyorsun sence bu durum normal mi annen da. Yoksa biz kimsenin sorununu küçümseyip dalga geçmeyiz ne kadar saçma gelsede buna kişinin bir sorunu olarak bakar yardımcı oluruz ama sen sanki kafa buluyosun gibi bir izlenim yarattın eger gerçekse ve bize karşı dürüstsen saygı duyarız hiç problem yok umarım beni anladın. Sadece benim ve burdaki tüm insanların iyi niyetlerının kullanılmasına izin vermem çünkü burdaki her üye benim ailemden sayılır sende öyle dürüstsen.

Dürüstlüğüne inanmak istiyor ve bunlar gerçek ise sana destek olmak istiyoruz ve konuyu kapıyorum. Senınde kalbını kırmak degil amacım emin olmadığım için bu şekilde bir yazı yazmak durumunda kaldım beni umarım anlıyorsundur.

Kimseyi kendime inandırmak zorunda değilim
Allah adına  yemin ettim
İnancı olan zaten inanır

Farzdır yalancıyım bana para mı verilecek
Farzedinki yalanyiyim elime ne geçecek

Ben hem duygusal hem çok merhametli bir yapım var. Eskiden beri sanırım boğa burcu nedeniyle pek sosyal bir insan değilim
Tabi saçlar eklenince olay tamam oldu.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #98 : 12 Mayıs 2018, 11:59:44 »
Dinodin  kardeş  ben sana inanıyorum.   Aşama olarak, Gidişatın ve son durumun iyi bence, biliyorsun  senin durumun takıntı/psikolojik olarak kronik bir refleks, bu illet  Önce insanın yapı taşı süper egosunu daha sonra özgüvenini kırar.  Ve sonrasında sürekli düşüp durduğu o çukur tekrar tekrar ve tekrar aynı kırılamayan duygu /his döngüsü.  Kabul edişe doğru gidiyorsun Allah muvaffak etsin.

Felix hocam inşallah burda ve her nerede olursa her kimse Allah tüm sıkıntılarını gidersin
Tek biri kalacaksa o ben olayım
Hepinize kurban olurum
İnşallah en kisa zamanda herkes  bu illeti atlatır

Bana inandığın için ayrıca miteşekkirim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #99 : 12 Mayıs 2018, 11:59:54 »
Tamam kardesim problem yok ozaman.
Global Moderator

Ozgur

• Full Member
« Yanıtla #100 : 12 Mayıs 2018, 13:31:33 »
Arkadaş trol değil, ruhsal sorunları olan "Anksiyete Kişilik Bozukluğu" olarak tanımlı bir rahatsızlığı mevcut. Nasıl ki beden sağlığımızı koruduğumuz gibi, ruh sağlığımızı da korumamız lazım. Arkadaşın benzeri hastaları tanıdığım için, tam karşılığı budur.

Karşılaşmamış arkadaşlar için gerçekten inandırıcılığı zor ve şaşırtıcıdır, ancak dediğim gibi tanısı yukarda yazdığım kısımdır.

Umarım yakında bir tedavi için Psikiyatri hekime başvurursunuz, çok geçmiş olsun.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #101 : 12 Mayıs 2018, 13:32:21 »
kardesim, tekrar tekrar okuyup acini paylastim. Dun gece uykum kacti sana nasil yardimci olabiliriz diye....aklima gelen cozumleri su sekilde siralamak isterim.

1- toppik tarzi urunler var, cok minik miktarlarda kullanmaniz size yeterli gelecektir.Kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

2- iyi bir uzmandan psikolojik destek almaniz sart.

3- uzman kontolunde kullanacaginiz bazi sakinlestirici antidepresanlar size buyuk olcude fayda saglayacaktir.

4- psikolojiniz duzeldikten sonra  ekim merkezi arastirip ekim yaptirabilirsiniz.Fakat kaygilarinizi burada ifade ettiginiz sekli ile ekim yapacak olan arkadaslada paylasmayiniz, aksi taktirde kimse siziin saciniza ekim yapmak istemez.

5- ilk olarak  acil bir sekilde O SAPKAYI cope atarak psikolojik tedavinize baslayabilirsiniz.

sargon

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #102 : 12 Mayıs 2018, 13:52:40 »
kardesim, tekrar tekrar okuyup acini paylastim. Dun gece uykum kacti sana nasil yardimci olabiliriz diye....aklima gelen cozumleri su sekilde siralamak isterim.

1- toppik tarzi urunler var, cok minik miktarlarda kullanmaniz size yeterli gelecektir.Kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

3- uzman kontolunde kullanacaginiz bazi sakinlestirici antidepresanlar size buyuk olcude fayda saglayacaktir.

4- psikolojiniz duzeldikten sonra  ekim merkezi arastirip ekim yaptirabilirsiniz.Fakat kaygilarinizi burada ifade ettiginiz sekli ile ekim yapacak olan arkadaslada paylasmayiniz, aksi taktirde kimse siziin saciniza ekim yapmak istemez.

5- ilk olarak  acil bir sekilde O SAPKAYI cope atarak psikolojik tedavinize baslayabilirsiniz.

👍🏻👍🏻👍🏻 Kesinlikle daha yapıcı bir yaklaşım olamaz. Diodin buna kulak ver.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #103 : 12 Mayıs 2018, 15:07:22 »

Anladın sen sloocer cim :)
Global Moderator

razzmatazz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #104 : 12 Mayıs 2018, 15:53:15 »
Benim anladığım kadarıyla gelen tavsiyeleri gözardı ediyorsunuz. Sizinle yaşıtız, hayatınızın en güzel dönemlerini bu şekilde yıkıcı bir psikoloji ile geçiremezsiniz. Forum üyeleri gerçekten faydalı birçok öneride bulunmuş. Psikolojik destek, özgüven kazanmak için kendinizi geliştirmenenize yönelik tavsiyeler, vs... ki gerçekten önemli olan insanın fiziksel/ruhsal sağlığı, sonra bir şeyleri başarabiliyor olmanın getirdiği özgüvendir. Siz ise bir kısır döngüye girmişsiniz ve sürekli sizi anlamadığımızı söylüyorsunuz. Burdaki tavsiyelerden birini bile deneyeceğinizi söylemediniz, size uzatılan yardım elleri sürekli havada kaldı haliyle.  Böyle olunca da insanlar sizin için uğraşmanın vakit kaybı olduğunu düşündü ya da sizin abartılı tepkilerinizi farklı şeylere yordu.

Bence sizin sıkıntınız Dismorfofobi. Şuradaki yazıyı okursanız benzer semptomları yaşadığınızı göreceksiniz. http://www.milliyet.com.tr/ayna-hastaligi-dismorfofobi-pembenar-detay-ruhsagligi-2452272/ .

Kısacası dostum, acı ama gerçek olan şu ki estetik değil psikolojik bir sıkıntınız var, neyse ki çözümü var. Ama bunu önce sizin istemeniz gerekiyor.

Facebook Twitter Instagram