Gönderen Konu: 32 yaşındayım. Bu başa kaç greft gider  (Okunma sayısı 18930 defa)

bulsan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 32 yaşındayım. Bu başa kaç greft gider
« Yanıtla #45 : 30 Nisan 2018, 08:50:59 »
Arti evlilik birine asik olma birinin sana asik olmasi falan sacla alakali bir durum degil inan bana . Evliyim cok sukur iki de evladim var sukur esim beni gordugunde ve asik oldugunda hayatimda olabilecegim en pespaye haldeydim ;) Ve ben onu fark etmedim bile yani anlayacagin buyuk harflerle yaziyirum PSIKIYATR sana cok iyi gelecek. Bir ogretmenim dolaysiyla sana bir de kitap tavsiye edeyim. OSHO nun EGO isimli bir kitabi var. D&R da bulabilirsin

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 30 Nisan 2018, 18:34:44 »
Arti evlilik birine asik olma birinin sana asik olmasi falan sacla alakali bir durum degil inan bana . Evliyim cok sukur iki de evladim var sukur esim beni gordugunde ve asik oldugunda hayatimda olabilecegim en pespaye haldeydim ;) Ve ben onu fark etmedim bile yani anlayacagin buyuk harflerle yaziyirum PSIKIYATR sana cok iyi gelecek. Bir ogretmenim dolaysiyla sana bir de kitap tavsiye edeyim. OSHO nun EGO isimli bir kitabi var. D&R da bulabilirsin

Bulsan öğretmenim... kitap tavsiyeniz için teşekkür ederim. Insallah okuyacağım o kitabı.
Finans ve minoxsilı  ben 1.5 önce başladım ve 3 hafta ya da bir aya yakındır  bırakmışım
Sadece güçlendirme yaptı  evet o kadar.

Ben psikiyatriye  gittim sadece ilaç verdi. Beni kafasından  saldı diyebilirim :((

6  ay sonra ekim yapmam lazım  yoksa hayatım tatamiyle sönecek

:(((

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 30 Nisan 2018, 19:16:53 »
Sevgili kardeşim, 
anladığım kadarıyla zamanla yarış halindesin. Biryeremi yetişiyorsun.  Biraz tevekkül biraz sabır, bak eldekileri  görmeyerek  büyük aldanış içindesin,  saçların varken kıymetini bildinmi?  Şu haline şükretmelisin yoksa, gerçekten daha dibe çökersin. Benimde birsürü takıntım var , hayat zor  ama hayatı zorlaştıran bizim aldığımı  kararlardır yaptığımız seçimlerdir.bunu unutma. Hayatını tek bir şeye bağlama,  çünkü herşey geçicidir. Hayat geçişlerden ibarettir ve her halin  kendi içinde güzelliği vardır. Bu güzellikleri görmelisin yok göremiyorsan görmeyi öğrenmelisin. Unutma herşey geçer,yeterki yanlış bir kararla hayatını karartma güzel kardeşim.
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 30 Nisan 2018, 20:46:36 »
Sevgili kardeşim, 
anladığım kadarıyla zamanla yarış halindesin. Biryeremi yetişiyorsun.  Biraz tevekkül biraz sabır, bak eldekileri  görmeyerek  büyük aldanış içindesin,  saçların varken kıymetini bildinmi?  Şu haline şükretmelisin yoksa, gerçekten daha dibe çökersin. Benimde birsürü takıntım var , hayat zor  ama hayatı zorlaştıran bizim aldığımı  kararlardır yaptığımız seçimlerdir.bunu unutma. Hayatını tek bir şeye bağlama,  çünkü herşey geçicidir. Hayat geçişlerden ibarettir ve her halin  kendi içinde güzelliği vardır. Bu güzellikleri görmelisin yok göremiyorsan görmeyi öğrenmelisin. Unutma herşey geçer,yeterki yanlış bir kararla hayatını karartma güzel kardeşim.

; (((

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 02 Mayıs 2018, 18:52:09 »
Saçlarım  çok yaglanıyor ve hafif bir spor yaptığım zaman dahi çok terliyor. başım.İnanılmaz ter oluyor. Bu kötü bir şey mi ?

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 02 Mayıs 2018, 19:22:04 »
Saçlarım  çok yaglanıyor ve hafif bir spor yaptığım zaman dahi çok terliyor. başım.İnanılmaz ter oluyor. Bu kötü bir şey mi ?

Bugün bilgehan yıldırımın videosunu izlerken duyduğum kadarıyla, yağlanan saçta sorun vardır çok dökülmesine yol açıyormuş.

razzmatazz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 02 Mayıs 2018, 19:30:41 »
Her gün yıkamamak gerekiyor saçı, benim de tecrübe ederek öğrendiğim bir bilgi.
Benim de saçım çok yağlıydı, bir gün sonra direkt yağlanırdı. Dalan'ın yeşil sabunları var. Onlarla yıkıyorum ben. Baya azalttı yağlanmayı.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 02 Mayıs 2018, 20:00:28 »
Hem çok yaglaniyor hem çok terliyor hem de bir türlü uzamiyor. Yani 5 ayda bir traş oluyorum. Zaten başta söyledim  ben bu kafayı bu saçı anlamıyorum.  Doktora  gittim sülalemi saydırdı sonunda genetik deyip başından attı... :(( resmen  depresyondayım  iyice asosyal oldum bu baş yüzünden

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 04 Mayıs 2018, 17:07:07 »
Arkadaşlar! Yaklaşık bir hafta oldu  ASMED'e mail çektim ve 3 adet foto  ama geri dönüş  yapilmadı. (((  acaba yanlış  adrese mi gönderdim..

info@asmed.com.tr  deil mi

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 04 Mayıs 2018, 17:12:40 »
Sıkıntı yok yoğunlardır. Haziranda yurt dışı tanıtımlar var ya belki oyüzdendir...

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 04 Mayıs 2018, 17:18:34 »
Daha vaktim var. 5 ay  gibi daha beklerim bu saçlarla ama bi analiz etselerdi  rahatlardim.
Hocam siz ne yaptınız Antalya gidecektiniz ekim  için.  Sizi takip ediyorum

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 04 Mayıs 2018, 17:23:47 »
Valla kardeş 5 dakika önce telefonum çaldı, birde ne duyayım  hakan bey hatta şaşırdım. gayet mütevazi ve dürüstçe anlattı dinledim. Senin donör alanın ile ilgili bir sıkıntı olmazsa 5000 de alınabilir. Neden olmasın dedi.içim rahatladı. Pazar günü istanbuldaymış belki burada görüşebilir öyle yola çıkabilirm.hayırlısı.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 04 Mayıs 2018, 17:37:08 »
Valla kardeş 5 dakika önce telefonum çaldı, birde ne duyayım  hakan bey hatta şaşırdım. gayet mütevazi ve dürüstçe anlattı dinledim. Senin donör alanın ile ilgili bir sıkıntı olmazsa 5000 de alınabilir. Neden olmasın dedi.içim rahatladı. Pazar günü istanbuldaymış belki burada görüşebilir öyle yola çıkabilirm.hayırlısı.

Allah utandırmasın. Hakan hocanın  ekimleri  iyidir bana göre ikinci tercih ettiğim isim
Ama ben ne yapıp edip Rabbim  izin verirse
Pahalıda olsa Koray hocaya  ektircem inşallah.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 04 Mayıs 2018, 21:14:42 »
Koray hoca bu piyasada uzaydır. maddi imkanı olan herkese tavsiye ederim.    Senin içinde hayırlısı olur inşallah.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 05 Mayıs 2018, 12:33:49 »
Koray hoca bu piyasada uzaydır. maddi imkanı olan herkese tavsiye ederim.    Senin içinde hayırlısı olur inşallah.

Allah razı olsun felix  hocam. Senin ve burda olan herkes için gönlün istediği sonuçlar olur inşallah.

Ama benim buranın  yöneticisine bir sitemim var...saçlarım  hakkında ne tavsiyelerde bulundular ne bisi  önerdiler...

Facebook Twitter Instagram