Gönderen Konu: 32 yaşındayım. Bu başa kaç greft gider  (Okunma sayısı 18918 defa)

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 32 yaşındayım. Bu başa kaç greft gider
« Yanıtla #15 : 28 Nisan 2018, 17:34:31 »
Ahmet  bey 50 bin TL  bi şekilde hallederim  inşallah.  AcaBa bu parayla Koray  bey istediğim gibi bi ekim yapabilir mi.

Kesinlikle katılıyorum size bu saç psikolojimi  bozmuştur acaba siz onun için mi psikolog tavsiye ettiniz anlamadım?

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 28 Nisan 2018, 17:41:02 »
Finasterid ve Minoxidil kullanıyordunuz ve bıraktınız yakın zamanda, yanlış anlamadıysam. Eğer öyleyse 2-3 ay içinde bir dökülme atağı gelmesi olasıdır. Ona hazırlıklı olmanızı tavsiye ederim. O dökülme atağından sonra istiyorsanız ekim yaptırabilirsiniz.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 28 Nisan 2018, 17:47:03 »
İnşallah fazla dökülmez. Bildim bileli bu mankak saçım  böyle. Anlamadım gitti

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 28 Nisan 2018, 17:51:34 »
15 senedir saç sorunum var. Her ilacı denedim. En son 1.5 sene önce proscar ve minoxsidil kullanıyordum. Bir faydasını  gördüm söylenemez sadece  kanımca az bi az güclenme hissettim o kadar. 3 haftadır  bu ilaçlari da bıraktım. sevgili arkadaşlar  saç benim için çok ama cok önemli   bu güne kadar bu halde nasıl yaşadım  bilmiyorum ama söyleyeyim size. Bakınız 10 senedir asosyal olmuşum bu saç yüzünden  kesinlikle düğünlere , bayramlara, pikniklere  kısaca insan topluluklarına cok istesemde gidemiyorum.  sanki herkes  kafama bakıyor sanki herkes arkadan vermeye bakıyor ve başımı egemiyorum sanki herkes tepeme bakacak  hal  böyleyken herkesten soğumuşum tabi herkeste benden. Eskiden  bir kız arkadaşım  vardı ne zamanki saçlar  bu hale geldi ona mahcup olmamak için  terketmek zorunda kaldım  artık kız mı asla yüzlerine bakacak cesaretim ve güvenim en önemlisi o kafam yok... kalabalıklar içinde  tek başımayım :((

Evet saçlar benim için her seydır.  Hani bir göz  gibi hani bir el gibi ve bir ayak  gibi . Ayağın kırılır iş yapamaz hale gelirsin o bana göre saç içinde  öyle
Gözün kördür  önünü  görmesin biri elinden  tutar  ama ya kel isen işte o zaman yandın elinden tutan bile olmaz.

Hayat senin için  bitmiştir benim iÇin
Saçlarımla düşman gibi  ne tam döküluyorlar ne iyileşiyirlar  ne ilaçlara yanıt veriyor ne sözümü  dinliyor keyfince takiliyir:(((

Ah ah söylenecek çok şey var neyse başınızı  arıttim

Sizce bu saçlara ne yapmam lazım ekim mi
Ekim ise kime  en iyi kimdir
En iyi derken yani eğer hastalığı adam gibi tedavi etmiyorsa önermeyin
 Bir binek aracım  var
Pahalıda olsa iyi bir doktor ise   ekerim sorun deil çünkü asıl sorun bu halimdir :((

Şimdiden yardım ve görüşleriniz için teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun sizin ve benim sıkıntılarımı gidersin inşallah.

Öncelikle size tavsiyem saç ekimi doktorundan önce ciddi anlamda psikolojik terapi , tedavi vs . almalısınız bu işi takıntı haline getirmişsinz. Demişsiniz herkes saçıma bakıyor falan diye inanın sizin dışınızda kimsenin umrunda değil . Kız arkadaşınızı ona mahçup olmamak için terk ettim demek bile ciddi bir problem kesinlikle destek almalısın. Saç ekimine gelince  MeetYourMaker ' ın yorumuna katılıyorum.
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 28 Nisan 2018, 18:00:52 »
Nofear abim  evet fazl takıntı  yapmışım. Abim bilgi ya saçım  adam  gibi olacak  ya da   adam gibi kel olacam ve  bakınız tam ortasındayım  ne istediğim  gibi ne de  yok :(( tedavi şart kesinlikle ama saçlarıma  çünkü  bütün  bunlara sebep odur. O düzelirse ben o zaman  psikolojikmen  tedavi  edilmiş olacam. Değerli yurumunuz için  çok teşekkür ederim.  Acaba  doktor onerilerinizi alabilir miyim ?

Cem

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 28 Nisan 2018, 18:18:01 »
Koray hoca bence istediginizden bile daha iyisini yapar.oyle halledilmeyecrk bi saciniz yok.takintinizi anliyorum sac cidden cok farkli bisey insanin ic dunyasini cehenneme ceviriyor.yalniz sunu bilin saclariniz yasiniza gore cok iyi oyle delicesine dokulmemis genel olarak donor haric sacli kismnizin yuzde kirkini falan kaybetmissiniz.eger paraniz varsa ve koray hocaya karar verdiyseniz gidin mutlulugun tadini cikarin gezin tozun eglenin sinemaya gidin piyano calin resim yapin :) ama tavsiyem minox kullanmayin proscar biotini ekimden alti ay once kullanmaya baslayin ekimden sonrada bir muddet kullanin cunku sacinizin aralarina girilecegi icin travma sonucu var olan saclarinizda kalici kayip yasamayin.her sey gonlunuzce olsun.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 28 Nisan 2018, 18:47:56 »
Ne güzel    demişsiniz  bal  sözleriniz. Allah razı  olsun. İnşallah herkes hayal ettiği saçlara kavuşur. Bir aksilik  çıkmasa  Koray  bey'e  %90  ektirmeye çalisicam. Peki  hakan Doğanay  bey   acaba tavsiye edilir mi. 2. Tercih olarak

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 28 Nisan 2018, 19:03:14 »
Ahmet  bey 50 bin TL  bi şekilde hallederim  inşallah.  AcaBa bu parayla Koray  bey istediğim gibi bi ekim yapabilir mi.

Kesinlikle katılıyorum size bu saç psikolojimi  bozmuştur acaba siz onun için mi psikolog tavsiye ettiniz anlamadım?
ben koray erdoğanın tamamen başarısız olmuş diyebileceğim bir ekimini görmedim.bence aşırı derecede saçlarınızı takıntı haline getirmişsiniz kendinizi birazda olduğunuz haliyle kabul etmeniz gerekiyor. saçlarınız dökülse bile bunu takıntı yapmamayı öğrenmelisiniz.
yaşadığınız şeylerin benzerini bende yaşadım kardeşim onun için sizi çok iyi anlıyorum.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 28 Nisan 2018, 19:24:28 »
Nofear abim  evet fazl takıntı  yapmışım. Abim bilgi ya saçım  adam  gibi olacak  ya da   adam gibi kel olacam ve  bakınız tam ortasındayım  ne istediğim  gibi ne de  yok :(( tedavi şart kesinlikle ama saçlarıma  çünkü  bütün  bunlara sebep odur. O düzelirse ben o zaman  psikolojikmen  tedavi  edilmiş olacam. Değerli yurumunuz için  çok teşekkür ederim.  Acaba  doktor onerilerinizi alabilir miyim ?

Dostum sen daha iyi bilirsin kendini ama bak sana bir arkadaş tavsiyesi gerçekten takılacak bir durum yok bu hormonel bir durum erkek tipi saç dökülmesi bunun ayıbı vs olmaz utanılacak veya takılacak bir durum yok elimde değil çünkü .

Doktorlara gelince benim inandığım doktorlar

Muttalip Keser
Koray Erdoğan
Zekeriya Kul
İlhan Serdaroğlu
Serdar gokrem

Bunları bir araştır ama dediğim gibi kimsenin umrunda değil sen dışında  bunu unutma saç için seni terk eden biri olursa dua et evlenmeden kurtulduguna :)
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 28 Nisan 2018, 19:32:18 »
Yaşınıza göre baya saçınız var bu saçı uçuracak biri var oda Koray Erdoğan greft başı 2.5 euro maddi durumunuz buna müsaitse veya şöyşe diyim bu durum sizi dışarı bile çıkamayacak hale getiriyorsa banka soyar yine Koray hocaya kendimi emanet ederim Koray hocanın önden senin gibi saçlılarıni bonus yapıyor iyice araştır
Yedikleriniz ilacınız , ilacınız yedikleriniz olsun.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 28 Nisan 2018, 19:35:32 »
Yaşınıza göre baya saçınız var bu saçı uçuracak biri var oda Koray Erdoğan greft başı 2.5 euro maddi durumunuz buna müsaitse veya şöyşe diyim bu durum sizi dışarı bile çıkamayacak hale getiriyorsa banka soyar yine Koray hocaya kendimi emanet ederim Koray hocanın önden senin gibi saçlılarıni bonus yapıyor iyice araştır

Allah razı olsun . Başka çare  gözükmüyor.  Dalacaz sanırım bir bankaya :)
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2018, 19:42:52 Gönderen: dinodin11 »

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 28 Nisan 2018, 19:48:20 »
Allah razı  olsun   Ahmet bey. Keşke öyle bi tedavi çıksa saç sorunlarini yok etse .  Ve her bütçeye uygun  olsa çünkü belki benim imkanım  vardır iyi doktora  gitmeye  ama başka  kardeşimin  yoktur. O yüzden  çok üzülüyorum. İnşallah bu illetin  yakın zamanda   ilacı çıkar

Nefear  bey   aslinda ben fedakar davrandım  kendimce  hani kimse demesin sevdiğime  senin kocan  keldir yada neden kel biriyle  evlendin diye. Belkide  hata yaptım  :(  olan oldu valla hakkımızda hayırlısı  insallah

ozy

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 28 Nisan 2018, 22:29:46 »
Dinodin kardesim oncelikle kafanda bukadar sac varken kel degilsin :) ki kel olmakta ayip biseyde degil , ben yaklasik 5 sene senin yarin kadar sacla dolastim ve dunyalar guzeli bi sevgilim vardi inan kadinlar okadar takmiyor bu kellik mevzusuna, oncelikle kendini sev kendine guven , spor yap , sosyalles ,unutmaki hayatinin en guzel yillarini yasiyorsun, uzulup kendini harap ederek gecen zaman birdaha gelmez, kafana cok takililirsa 3000 greflik bi ekimde senin isini gorur butcene gore bir karar verip halledersin.

Demir978

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 28 Nisan 2018, 22:53:38 »
Hocam sen tamamen takıntı yapmissin, şu  saçı disaridan görüpte yadirgayacak kel diyecek  kimse yoktur, bence saçların çok iyi birde ekim yaptirarak Sırma saçlı olma ihtimalin çok yüksek buda çok büyük avantaj, ayrıca sürekli saçını  dusunursen dokulmeyeceksede dokersin, ben senin yerine olsam şahsen dokulsede ektirir der geçerim ama tekrar söylüyorum saçların bence hem ekim için çok uygun hemde  şuan ki görünüşü ile çok iyi durumda.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 29 Nisan 2018, 00:39:48 »
Allah sizden razı olsun arkadaslar. Değerli yurumlarinizla beni mutlu ettiniz. Cok teşekkur ederim

Facebook Twitter Instagram