15 senedir saç sorunum var. Her ilacı denedim. En son 1.5 sene önce proscar ve minoxsidil kullanıyordum. Bir faydasını gördüm söylenemez sadece kanımca az bi az güclenme hissettim o kadar. 3 haftadır bu ilaçlari da bıraktım. sevgili arkadaşlar saç benim için çok ama cok önemli bu güne kadar bu halde nasıl yaşadım bilmiyorum ama söyleyeyim size. Bakınız 10 senedir asosyal olmuşum bu saç yüzünden kesinlikle düğünlere , bayramlara, pikniklere kısaca insan topluluklarına cok istesemde gidemiyorum. sanki herkes kafama bakıyor sanki herkes arkadan vermeye bakıyor ve başımı egemiyorum sanki herkes tepeme bakacak hal böyleyken herkesten soğumuşum tabi herkeste benden. Eskiden bir kız arkadaşım vardı ne zamanki saçlar bu hale geldi ona mahcup olmamak için terketmek zorunda kaldım artık kız mı asla yüzlerine bakacak cesaretim ve güvenim en önemlisi o kafam yok... kalabalıklar içinde tek başımayım
(
Evet saçlar benim için her seydır. Hani bir göz gibi hani bir el gibi ve bir ayak gibi . Ayağın kırılır iş yapamaz hale gelirsin o bana göre saç içinde öyle
Gözün kördür önünü görmesin biri elinden tutar ama ya kel isen işte o zaman yandın elinden tutan bile olmaz.
Hayat senin için bitmiştir benim iÇin
Saçlarımla düşman gibi ne tam döküluyorlar ne iyileşiyirlar ne ilaçlara yanıt veriyor ne sözümü dinliyor keyfince takiliyir:(((
Ah ah söylenecek çok şey var neyse başınızı arıttim
Sizce bu saçlara ne yapmam lazım ekim mi
Ekim ise kime en iyi kimdir
En iyi derken yani eğer hastalığı adam gibi tedavi etmiyorsa önermeyin
Bir binek aracım var
Pahalıda olsa iyi bir doktor ise ekerim sorun deil çünkü asıl sorun bu halimdir
(
Şimdiden yardım ve görüşleriniz için teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun sizin ve benim sıkıntılarımı gidersin inşallah.