Gönderen Konu: EsteMyLife Hasan Akil 4000 Greft Saç Ekimi  (Okunma sayısı 9621 defa)

terminus41

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EsteMyLife Hasan Akil 4000 Greft Saç Ekimi
« Yanıtla #31 : 12 Kasım 2018, 15:38:14 »
son durum nedir acaba

imlefleur

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 05 Aralık 2018, 23:58:23 »
Guncel?

ömercemal

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 06 Aralık 2018, 12:52:33 »
Hayırlı olsun greft sayısı açıklığınıza göre az ve bence ön çizgiyi bu kadar aşağı almadan daha sık bi ekim planlıyabilirdiniz sonuç daha doğal ve sık olurdu beklemek gerekiyor.

BlackHairDown

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 15 Haziran 2020, 22:24:19 »
2 sene geçti aradan biraz geç oldu. Fakat sürekli kullandığım 3 adet ürün ile beraber sonuç bu. Bunları sürekli kullanıyorum. İlaçları bıraktığımda bir kısmı dökülmeye başlıyor ve daha seyrek görünüyor.
Kısacası ekilen mevcut saçlar seyrek duruyor. Ama ilaçlara devam ettiğimde tam kıvamına geliyor. Tamamen sık bir saç için 2. Seans gerekli. 
Xpecia tablet erkek
Hair forte sprey
Sawpoo şampuan

gbdante

• Sr. Member
« Yanıtla #35 : 15 Haziran 2020, 22:26:48 »
Gece fotoğraflarında hiçbir şey belli olmuyor.

BlackHairDown

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 15 Haziran 2020, 22:36:27 »
Gece fotoğraflarında hiçbir şey belli olmuyor.

Gündüz çekilen fotoğrafım yok tam anlamıyla gösterebilecek şekilde fakat tekrar çektim bu kez flashlı.

gbdante

• Sr. Member
« Yanıtla #37 : 15 Haziran 2020, 22:42:13 »
Gündüz çekilen fotoğrafım yok tam anlamıyla gösterebilecek şekilde fakat tekrar çektim bu kez flashlı.

Son dönemki estemylife ekimlerini şöyle bir göz önüne getirirsek bence sonucunuz iyi görünüyor. Bir seansa daha ihtiyacınız var. Hayırlısı olsun.

BlackHairDown

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 15 Haziran 2020, 23:14:16 »
Son dönemki estemylife ekimlerini şöyle bir göz önüne getirirsek bence sonucunuz iyi görünüyor. Bir seansa daha ihtiyacınız var. Hayırlısı olsun.

Son zamanlarda yapılan ekimleri bilemiyorum takip etmiyorum. Fakat ben 2 yıl önceki ekilen saçım için de aynı şeyi düşünüyorum. Greft yetersizliği var. Kullandığım ilaçlar olmasa kötü bir görüntü söz konusu. Ensemden daha fazla greft alınabilirdi. Fakat nedense 4000 greft almayı tercih ettiler. Bu haliyle gören herkes çok iyi ekmişler diyorlar. Fakat ilaçların etkisi %50 diyebilirim. Saçlarını ekecek her bireye burdan tavsiyemdir. Hangi firmaya saçınızı ektirecekseniz ektirin. Mutlaka greft sayısını yüksek tutun. Seyrek olduğu sürece ekim yapılmasının pek bir anlamı kalmıyor maalesef.
İlerleyen yıllarda 2. Seans ekimi yapmayı düşünüyorum, yorum için teşekkürler.

gbdante

• Sr. Member
« Yanıtla #39 : 15 Haziran 2020, 23:20:22 »
Son zamanlarda yapılan ekimleri bilemiyorum takip etmiyorum. Fakat ben 2 yıl önceki ekilen saçım için de aynı şeyi düşünüyorum. Greft yetersizliği var. Kullandığım ilaçlar olmasa kötü bir görüntü söz konusu. Ensemden daha fazla greft alınabilirdi. Fakat nedense 4000 greft almayı tercih ettiler. Bu haliyle gören herkes çok iyi ekmişler diyorlar. Fakat ilaçların etkisi %50 diyebilirim. Saçlarını ekecek her bireye burdan tavsiyemdir. Hangi firmaya saçınızı ektirecekseniz ektirin. Mutlaka greft sayısını yüksek tutun. Seyrek olduğu sürece ekim yapılmasının pek bir anlamı kalmıyor maalesef.
İlerleyen yıllarda 2. Seans ekimi yapmayı düşünüyorum, yorum için teşekkürler.

Greft sayısını yüksek tutmak özellikle de 5000 üzeri rakamlar ne yazık ki iyi sonuçlar getirmiyor. Son yıllardaki ekimlere baktığımızda genelde -özellikle de kaliteli ekim merkezlerinde- 2 seanslık planlamaların yoğun olduğunu görüyoruz. Bu yüzden bence bu konuda şanslısın bile.

BlackHairDown

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 15 Haziran 2020, 23:45:47 »
Greft sayısını yüksek tutmak özellikle de 5000 üzeri rakamlar ne yazık ki iyi sonuçlar getirmiyor. Son yıllardaki ekimlere baktığımızda genelde -özellikle de kaliteli ekim merkezlerinde- 2 seanslık planlamaların yoğun olduğunu görüyoruz. Bu yüzden bence bu konuda şanslısın bile.

Bazen görüyorum 5-6-7 bin greft ekimlerini iyi sonuçlar çıkarıyorlardı. Ama tam olarak bilgim yok. Dediğin gibi de olabilir. Sonuç olarak 2. Seansı bekleyeceğiz :)

Helehele

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #41 : 15 Haziran 2020, 23:59:52 »
Bence gayet iyi eski hale gore

Cemal

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 16 Haziran 2020, 00:12:30 »
Gayet iyi görünüyor doğalda olmuş ilerleyen yıllarda 2. Ekimi dediğiniz gibi düşünürsünüz. Hayırlı olsun

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 16 Haziran 2020, 01:35:53 »
2 yıl bekleyip gece mi resim atıyorsun? :))

BlackHairDown

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 16 Haziran 2020, 01:42:08 »
2 yıl bekleyip gece mi resim atıyorsun? :))

Arkadaşım da saç ektirmiş buluştuk çay bahçesinde konusu geçince direkt anlık olarak çekip attım  ;D

Facebook Twitter Instagram