Herkese Merhabalar! Yaklaşık 2-3 haftadır bu forumu takip etmekteyim arkadaşlar. Gerçekten saç ektirecek yeni insanlar için çok iyi bir ön bilgi teşkil edecek platform. Zira kimimiz gibi reklamlardan görüp de rehavetine kapılıp kellemizi kasaplara kaptırabiliyoruz. Çok üzücü bir durum...
Ben de buradaki genel saç sonuçlarına bakıp EsteMyLife Hasan Akil'e saç ekimimi yaptırdım.
Ektirmeden önce sürekli, donör alanımın yetersiz kalabileceği ve ekim alınını istediğim şekilde dolduramayabileceği konusunda tereddüt içerisindeydim. Bu konudaki görüşleriniz almak ve ektirecek yeni arkadaşların kafasında bir fikir oluşması açısından zaman zaman ben de bu konu altında sürecimle ilgili fotoğraflar atacağım.
Ekim merkezinin hastaya karşı tutumu ile ilgili uzatmak istemiyorum. Zaten forumda bayağı memnun olan var ve herkes aynı şeyleri dile getiriyor. Kendileri her türlü ilgi ve güler yüzlülükleriyle karşınıza çıkıyorlar. Yapılan işlemin aşamalarını ve doğurabilecek sonuçlarını da açık bir dille hem kendileri söylüyor hem de Instagram'da zaman zaman bunların bilgisini canlı yayında veriyorlar.
Saç çizgisi çizimi ve kanal açım işlemi Hasan Akil hocam tarafından gerçekleştirildi. Diğer işlemleri yardımcıları gerçekleştirdiler.
Hasan Akil ve
Mehmet Akil hocalara burdan teşekkürlerimi sunuyorum. Şimdilik fazla bir şey diyemiyorum fakat güler yüzlülükleri içinizi ısıtıyor, güvenebiliyorsunuz
Merak ettiğim sorular bunlar arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ediyorum herkese 1-Sizce fotoğraftaki görünüşe göre ekim alanına söylendiği gibi 4000 greft ekilmiş midir?
2-4000 Greft ekilmişse en azından vertex bölgesi hariç ön ve tepe bölgesi için yeterli olur mu? Zira forumda kendi saç tipime benzer bir vatandaşa aynı merkezde 5000+ greft ekilmişti.
Fotoğraflar gelecek.
Yaşım 26 Herkese İyi Forumlar...