Gönderen Konu: EsteMyLife Hasan Akil 4000 Greft Saç Ekimi  (Okunma sayısı 9607 defa)

BlackHairDown

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
EsteMyLife Hasan Akil 4000 Greft Saç Ekimi
« : 28 Nisan 2018, 05:06:29 »
Herkese Merhabalar! Yaklaşık 2-3 haftadır bu forumu takip etmekteyim arkadaşlar. Gerçekten saç ektirecek yeni insanlar için çok iyi bir ön bilgi teşkil edecek platform. Zira kimimiz gibi reklamlardan görüp de rehavetine kapılıp kellemizi kasaplara kaptırabiliyoruz. Çok üzücü bir durum...
Ben de buradaki genel saç sonuçlarına bakıp EsteMyLife Hasan Akil'e saç ekimimi yaptırdım.
Ektirmeden önce sürekli, donör alanımın yetersiz kalabileceği ve ekim alınını istediğim şekilde dolduramayabileceği konusunda tereddüt içerisindeydim. Bu konudaki görüşleriniz almak ve ektirecek yeni arkadaşların kafasında bir fikir oluşması açısından zaman zaman ben de bu konu altında sürecimle ilgili fotoğraflar atacağım.

Ekim merkezinin hastaya karşı tutumu ile ilgili uzatmak istemiyorum. Zaten forumda bayağı memnun olan var ve herkes aynı şeyleri dile getiriyor. Kendileri her türlü ilgi ve güler yüzlülükleriyle karşınıza çıkıyorlar. Yapılan işlemin aşamalarını ve doğurabilecek sonuçlarını da açık bir dille hem kendileri söylüyor hem de Instagram'da zaman zaman bunların bilgisini canlı yayında veriyorlar.

Saç çizgisi çizimi ve kanal açım işlemi Hasan Akil hocam tarafından gerçekleştirildi. Diğer işlemleri yardımcıları gerçekleştirdiler.

Hasan Akil ve Mehmet Akil hocalara burdan teşekkürlerimi sunuyorum. Şimdilik fazla bir şey diyemiyorum fakat güler yüzlülükleri içinizi ısıtıyor, güvenebiliyorsunuz :)

Merak ettiğim sorular bunlar arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ediyorum herkese :)
1-Sizce fotoğraftaki görünüşe göre ekim alanına söylendiği gibi 4000 greft ekilmiş midir?
2-4000 Greft ekilmişse en azından vertex bölgesi hariç ön ve tepe bölgesi için yeterli olur mu? Zira forumda kendi saç tipime benzer bir vatandaşa aynı merkezde 5000+ greft ekilmişti.
Fotoğraflar gelecek.
Yaşım 26 Herkese İyi Forumlar...

BlackHairDown

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EsteMyLife Hasan Akil 4000 Greft Saç Ekimi
« Yanıtla #1 : 28 Nisan 2018, 05:08:12 »
Ektirmeden Önceki Fotoğraflar.

BlackHairDown

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 28 Nisan 2018, 05:12:21 »
1. Gün

BlackHairDown

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 28 Nisan 2018, 05:15:14 »
3. Gün

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 28 Nisan 2018, 14:55:08 »
Lütfen süreciniz tamamlanana kadar paylaşımlarınızı aksatmayın.Sabırlı olun sonucu hep birlikte görelim.Geçmiş olsun

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 28 Nisan 2018, 14:59:10 »
Herkese Merhabalar! Yaklaşık 2-3 haftadır bu forumu takip etmekteyim arkadaşlar. Gerçekten saç ektirecek yeni insanlar için çok iyi bir ön bilgi teşkil edecek platform. Zira kimimiz gibi reklamlardan görüp de rehavetine kapılıp kellemizi kasaplara kaptırabiliyoruz. Çok üzücü bir durum...
Ben de buradaki genel saç sonuçlarına bakıp EsteMyLife Hasan Akil'e saç ekimimi yaptırdım.
Ektirmeden önce sürekli, donör alanımın yetersiz kalabileceği ve ekim alınını istediğim şekilde dolduramayabileceği konusunda tereddüt içerisindeydim. Bu konudaki görüşleriniz almak ve ektirecek yeni arkadaşların kafasında bir fikir oluşması açısından zaman zaman ben de bu konu altında sürecimle ilgili fotoğraflar atacağım.

Ekim merkezinin hastaya karşı tutumu ile ilgili uzatmak istemiyorum. Zaten forumda bayağı memnun olan var ve herkes aynı şeyleri dile getiriyor. Kendileri her türlü ilgi ve güler yüzlülükleriyle karşınıza çıkıyorlar. Yapılan işlemin aşamalarını ve doğurabilecek sonuçlarını da açık bir dille hem kendileri söylüyor hem de Instagram'da zaman zaman bunların bilgisini canlı yayında veriyorlar.

Saç çizgisi çizimi ve kanal açım işlemi Hasan Akil hocam tarafından gerçekleştirildi. Diğer işlemleri yardımcıları gerçekleştirdiler.

Hasan Akil ve Mehmet Akil hocalara burdan teşekkürlerimi sunuyorum. Şimdilik fazla bir şey diyemiyorum fakat güler yüzlülükleri içinizi ısıtıyor, güvenebiliyorsunuz :)

Merak ettiğim sorular bunlar arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ediyorum herkese :)
1-Sizce fotoğraftaki görünüşe göre ekim alanına söylendiği gibi 4000 greft ekilmiş midir?
2-4000 Greft ekilmişse en azından vertex bölgesi hariç ön ve tepe bölgesi için yeterli olur mu? Zira forumda kendi saç tipime benzer bir vatandaşa aynı merkezde 5000+ greft ekilmişti.
Fotoğraflar gelecek.
Yaşım 26 Herkese İyi Forumlar...

Ekiminiz hayırlı olsun 4000 ekilip ekilmediğini kafanıza bakarak anlamak imkansız . Ekim sırasında alınan greftleri 100 lü falan dizerler orada sayabilirdiniz.
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

BlackHairDown

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 28 Nisan 2018, 15:21:40 »
Lütfen süreciniz tamamlanana kadar paylaşımlarınızı aksatmayın.Sabırlı olun sonucu hep birlikte görelim.Geçmiş olsun

6. ile 12. aya kadar paylaşımları sürdürmeyi planlıyorum hocam :) Teşekkürler.

Öyle sayabilecek bir duruş pozisyonunda değildim maalesef :) Kendileri sayarken duydum da kafama bakınca az geldi gibi :)

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 29 Nisan 2018, 22:21:49 »
Hocam bildigim kadariyla estemylife greft uzerinden anlasma yapmiyor. 4 bin olmasaydi 4 bin demezlerdi. :)

Hayirli olsun. Ben haziran sonu ektirmeyi dusunuyorum.

Ayrica donor bolgeniz cok saglam gorunuyor.

Hayirli olsun.

Ilaclarinizi aksatmayin. Stresten uzak durun. Iyi beslenin.

JaCKiE_BrOwN

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 29 Nisan 2018, 22:36:56 »
Hasan Akıl doktor mu arkadaşlar? değise neden hocam diye hitap ediliyor.

BlackHairDown

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 29 Nisan 2018, 23:26:26 »
Hocam bildigim kadariyla estemylife greft uzerinden anlasma yapmiyor. 4 bin olmasaydi 4 bin demezlerdi. :)

Hayirli olsun.

Evet greft üzerinden anlaşma yapmadığını biliyorum hocam :) Sadece 4 bin var mıdır diye merak ettim doğrusu :) Çünkü o civar ektirenlerin genelde daha sık görünüyor gibi geldi bana :) Teşekkürler

Doktor değil evet “hocam” diye hitap ederek doktor olduğunu kastetmedim yanlış anlaşılmasın hocam :) Bakın size de hocam dedim :)

JaCKiE_BrOwN

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 30 Nisan 2018, 05:20:53 »

Hayirli olsun.

Evet greft üzerinden anlaşma yapmadığını biliyorum hocam :) Sadece 4 bin var mıdır diye merak ettim doğrusu :) Çünkü o civar ektirenlerin genelde daha sık görünüyor gibi geldi bana :) Teşekkürler

Doktor değil evet “hocam” diye hitap ederek doktor olduğunu kastetmedim yanlış anlaşılmasın hocam :) Bakın size de hocam dedim :)

Ben doktorum, bana diyebilirsin.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 30 Nisan 2018, 08:26:49 »

Hayirli olsun.

Ben doktorum, bana diyebilirsin.

Selam hocam
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 04 Mayıs 2018, 22:50:12 »
Selam hocam:)))

BlackHairDown

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 18 Mayıs 2018, 04:49:47 »