Merhaba arkadaşlar. Ekimim 1 ayı doldurmak üzere. Donor alanim tamamen iyileşti.Daha doğrusu iyileşmişti de saçlar uzayınca daha iyi oldu.Bu süreçte yer yer kaşıntılarım oldu ama şimdi o da yok.Sok dökülmem başladı. Kliniğin tavsiyesiyle proskar kullanmaya başladım ekimden sonra. Yan etkisini görmezsem en azından kutu bitene kadar kullanayım diyorum. Şimdilik her şey olağan seyrinde.Cevaplayabildiğim kadarıyla sorularınıza gelirsek: Donor alanlarım çabuk iyileşti. Sakalımı 3 gün sonra traş ettim ben:) Ekim bölgesinde şok dökülme başladıktan sonra kızarıklıklar belli oldu.O ana kadar belli değildi.Ekim ilk gün 7 saate yakın sürdü(sigara yemek molaları ile)Ikinci gün daha kısa sürdü.Sadece 1000 tane sakal alınmıştı.Ekibin çalışma sistemini ben bilmiyorum ama tekler.Yani onlardan başka personel yok kanımca. Ekim öncesi gittiğimde de ekimden sonrası bir kere uğradığımda da yalnızca onları gördüm.Alımlarım motorla oldu sakaldan manuel alınabilir mi şimdi onu düşündüm. Benim ilk gün alımımı bayan teknisyen yaptı ikinci gün yapan erkek teknisyendi.Tavsiyelerde bulunuldu ama forumda bahsi geçenlerden daha farklı şeyler değildi.Sakalın tutmasına gelirsek şu an kafamdalar,tutmuş durumdalar..ama bundan 8-9 ay sonra hala kafamda olacaklar mı bunu beraber göreceğiz.Yeni saçların çıkmaya başlaması üçüncü dördüncü aylarda oluyormuş vakit nasıl geçecek bilemiyorum.İyi ki burada paylaşım yapan deneyimli arkadaşlar var.Süreci ne kadar kolaylaştırıyorsunuz bilemezsiniz...