Hakkaten az greftle seyrek görünür. Tartışmasız işin piri koray erdoğan, senin saç ekimin için 5000 greft olmassa olmaz diyor. fakat, gelin görünki telefondaki asistan hanım artık ismini bile bilmediğim, 3000-3500 mgoreverecem aartık.um belki oda 4000 e çıkılabilir, ama oda kesin değil. Bak ona göre gel, yada iptal edelim randevuyu diyor. Tehdit eder gibi. Ben ise, Bu aradaki (3000-5000) farkta nedir diye sorduğumda ise, bayan, usulünce sizi kandırmışlar Diyor 😁😁
içimden bir ses, boşuna taa antalyalara gideceğimi söylüyor. Valla kardeş eğer senin verteks e greft yetmedi diyerek ekim yapmadılarsa benim daha orayla işim olmaz. senden haftasonuna kadar yanıt gelirse kararımı ona göre vereceğim.
Birde, bana göre hoca ekibine güvenemediği için veya onları fazla yormamak için, az greftle çok operasyon yapmalarını istiyor.böylece kendilerine güvenleri artsın diye.
Yok kardeş Prp yok. Mezoterapi yok. Kafayı deldir ektir git. Bide ukalalık yapsınlar. Oh negüzel ya, yok öyle yağma hasanın böreği, 9000 tl az para değil. biz burda 5 aydır bilgi birikimi olarak saç ekecek kıvama geldik.aklımızla alay ettirmeyiz.😞