Gönderen Konu: DR.Hakan Doğanay ın Ekibi 17-18 Nisan Sac+Sakal 3500 Kök  (Okunma sayısı 13975 defa)

vlk07

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
merhaba arkadaşlar..
Uzun zamandır formunuzu takip etmekteyim,kısmet bu güne ektirip paylaşım yapmakmış.Kısaca durumumdan bahsetmek gerekirse yaşım 39 ve uzun seneler önce saçlarımı kaybettim.Çok ciddi olmasa da saç ekim merkezi arayışına girdim.Antalya yaşıyorum ve bazı ekim merkezleri ile görüştüm.tüm doktor ve saç ekimcilerin ortak olduğu nokta saçlarımın arka kısmının güçlü olduğuydu.
DR.HAKAN bey lede görüşmeye gittiğimde bana aynı şeyleri izah etti,beklentimin ne olduğunu sordu.Bende kendisine saçlarımı uzun zaman önce kaybettiğim için en azından bu yaştan sonra olduğu kadarı beni tatmin edeceğini söyledim.Eğer yaşım genç olsaydı ve beklentim yüksek olsaydı ekime uygun olmayacağımı ama bu şartlarda yardımcı olabileceklerini söyledi.Hakan beye saçtan ve sakaldan alımı maksimumda tutabileceklerini,donörde oluşabilecek boşlukları önemsemediğimi söyledim ve en önemli konulardan birisi olan fiyat mevzuunda gerçekten üzüldüm.Aslında forumda okuyordum yinede gittim.Ücret bana epey yüksek gelince Hakan bey bir seçeneğimiz daha olduğunu ve teknisyenlerin de ekim yaptığını söyledi.Aslında bakarsanız bunu formda okumuştumsonuç görmediğim için karar vemek benim için oldukça güç oldu.Sonra özellikle Antalya daki klinikleri düşündüğümde zaten çoğu Hakan beyin eski personelleri olduğu için,hala onun  yanında çalışan personellerinin ekimi yapması daha mantıklı geldi.Böylece ekim işlemini 2 gün içerisinde tamamladık.İlk gün saçtan 2500,ikinci gün sakaldan 1000 kök alındı.Anestezi evet ağrılı bir süreç lakin kısa süren bir durum ve sonrası sohbet muhabbetle geçti gitti.Klinikte bana özellikle söylediği gibi 20 li yaşlara dönemeyeceğimi biliyordum ama sonucun şuanki halimden daha iyi olacağından eminim tüm ekibin eline sağlık artık sonucu bekleyip göreceğiz.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: saç ekimi
« Yanıtla #1 : 27 Nisan 2018, 17:24:33 »
hayırlı olsun ekim bu yardımcıları herkes merak ediyordu süreci görmüş olurlar. Anlamadığım donör güçlü denildiyse neden 1000 greft sakaldan alındı. Forumda binlerce örnek gördük en kötü donörlerden bile 3500 çıkarıyorlar. Sakal bence saç ekiminde son çare olmalı . Hayırlı olsun ekiminiz ücret konusunda bilgilendirirseniz seviniriz. Birde bu ekipte alım ve ekim işini yapan doktor mu yoksa hemşire vb. biri mi ?
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: DR.Hakan Doğanay saçtan 2500 sakaldan 1000 kök
« Yanıtla #2 : 27 Nisan 2018, 17:36:36 »
başlığınız düzeltilti ekımınız çok güzel görünüyor çok sık ve düzenli bir ekım çn cizginizde güzel uzun zamandır merak edılıyordu  hakan hocanın ekıbının ekımlerı hayırlı uğurlu olsun
Global Moderator

vlk07

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: DR.Hakan Doğanay saçtan 2500 sakaldan 1000 kök
« Yanıtla #3 : 27 Nisan 2018, 18:02:26 »
Kusura bakmayın, yazımda bi yanlışlık yapmışım. Resim de ekliyorum. Donörüm oldukça zayıf olduğu için sakaldan desteklendi. Fıyat da ben 7000 tl nakit ödedim

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: DR.Hakan Doğanay ın Ekibi 17-18 Nisan Sac+Sakal 3500 Kök
« Yanıtla #4 : 27 Nisan 2018, 18:40:38 »
Hayırlı olsun
ekiminiz mikromotorla mı gerçekleşti ?

birde aga senin kafa tam saç ekmelik
niye beklentiyi düşük tutuyon
mikromotorla bu kafadan 5000 çıkaran yerler var

muhammedali

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 27 Nisan 2018, 19:21:15 »
Ekim süper görünüyor. Tabi ekilenler çıkarsa(inşallah). Herkesin merakını gidermiş olacaksınız. Çünkü bildiğiniz gibi siz ilksiniz ve ilkler özeldir. Sabırla sürecinizi. Takip edecek yüzlerce kişi var.
SAÇ EKİMİNDE BAŞARI BAZEN ŞANSDIR..

elvis1505

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 28 Nisan 2018, 01:29:01 »
Sık bir ekime benziyor,ön çizginizide beğendim,umarım süreç sonunda sizi memnun edecek bir sonuç olur,hayırlı olsun...

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 28 Nisan 2018, 09:54:11 »
Paylaşımınız için çok teşekkür ederim, tam ihtiyacım olduğu bi zamanda paylaştınız.

Bende  6-9 mayıs arası ekibe yaptırıcam umarım  hayırlı ve kaliteli olur.

Böylece ekibin nasıl bir iş çıkardığına yönelik örnekler artar. Umarım kobay olmuyoruzdur. Donör bölgenizin fotosunu eklerseniz bir görelim.nasıl bir iş çıkarmışlar.

Size sormak istediğim şeyler var yardımcı olurmusunuz vlk07  anladığım kadarıyla siz mikromotor ile alım yaptırdınız 7000tl mikromotor,  manuelde fiyat değişiyor.benden 9000tl istediler.

gidicem yaptırıcam fakat aklımda soru işaretleri var bir türlü rahatlayamıyorum. Doç.dr Serdar gökreme yaptırmayıp teknisyenlere güvenmek benim için gerçekten çok  zor.

Siz nasıl hissediyorsunuz içiniz rahatmı?
 Birde 4 gün hastanede kalınıyor ücretsiz doğrumu bu?
extra ücret talep ettilermi?
 Ekibi nasıl buldunuz size güven verdilermi?
Garanti veriliyormu?
Memnuniyetsizlik durumunda  İşinin arkasında duruyorlarmı?
ister burdan ister özelden cevaplarsanız sevinirim. Paylaşımınız için tekrar  teşekürler.
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 28 Nisan 2018, 09:57:03 »
Arkadaşlar bu sayfayı güncel tutalım lütfen,  bu belkide benim gibi  hem fiyat ve  hem kalite arayan teredütlü ve  çekingen  arkadaşlar için aradığı merkez olabilir.

by-kaplan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 28 Nisan 2018, 12:08:45 »
Tertemiz görünüyor, neden diğer ekimler böyle değil. Farkı ne ola ki :) Şu kalem ile ekme olayı mı acaba?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 28 Nisan 2018, 12:12:39 »
Tertemiz görünüyor, neden diğer ekimler böyle değil. Farkı ne ola ki :) Şu kalem ile ekme olayı mı acaba?

Kalite diyoruz biz buna:)
Global Moderator

vlk07

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 28 Nisan 2018, 14:16:39 »
Arkadaşlar sorularınıza olabildiğince cevap vermeye çalışacağım. Benzer soruları ben de sorduğum için yardımı dokunacağını umuyorum.
Alım mikro motorla oldu. Hem Doktor bey hem teknisyen arkadaşlar manuelle fark olmadığını, alımlarına çok güvendiklerini söyledikleri için mikro motorla yaptırdım. Nitekim fotoğraflarımı attığımda siz de göreceksiniz. Dedikleri gibi ben de memnun kaldım.
Alıma da ekime de Doktor Hakan Bey dahil olmuyor. Benim alımı mı da ekimimi de Ahmet ve Aygün isimli 2 genç arkadaş yaptı. Ekipleri yanlış saymadıysam beş kişi. Ekim boyunca ben sordum onlar anlattı, onlar sordu ben anlattım. Sayelerinde stressiz rahat saatler geçti diyebilirim. Alım yapilirken arkadaşlara cok baskı yaptım donorden çok alalım diye. Doktor Hakan Bey'in iş ahlakı hepsinde var. Neyi doğru biliyorlarsa onu yapıyorlar ve donore zarar vermemek adına ben ne kadar istersem isteyeyim olması gerekeni yaptılar. Düşündüğünüzde orası da ticari bir işletme. Manuel alınca da, çok kök alınca da fazla para kazanacaklar. Ama yapmadılar. Mesela ben saçtan da sakaldan da ayni gun alinmasini ve bir gunde butun işlemin bitmesini istedim. Bunu da yapmadılar. Is ahlakı bunu gerektirir.
Diğer sorulara da bildiğim kadarıyla yanıt vereyim. Kobay olduğumuzu düşünmüyorum. Belki biz bu platformlarda göremedik ama ben teknisyen arkadaşlarin birkaç sonucunu gördüm. Bu demektir ki ekim tecrübeleri var. Fiyat konusunda inanın ki mukayese yapamam. Neye göre değişir bilemem..Alım şekli, kök sayısı, alım bölgesi hepsi birer parametre olabilir. Ben Antalya'da olduğum için hastanede konaklamadım. O konuyla ilgili bilgiye sahip değilim. Garanti konusuna gelirsek tabii ki aynı soruyu ben de sordum. Didem Hanım bana tıpta hiçbir şeyin garantisi olmadığını hatta bunu vaat edenlerden de uzak durulması gerektiğini, garanti ile işin arkasında durmanın karıştırıldığını ve klinik olarak yaptıkları ya da yapamadıkları her şeyin arkasında olduklarını söylemişti. Eğer 15 yıldır bu işi yapan bir doktor, bu arkadaşlara güvenip ismini onlara emanet ediyorsa vardır bir bildiği arkadaşlar ..
Bunlar benim kendi görüşlerim ve bana 2 gün boyunca hissettirilenler. Cok sık giremiyor olabilirim ama girdiğimde de uzun uzun yazıp açığı kapatırım :)

muhammedali

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 28 Nisan 2018, 14:30:57 »
Vlk07 diğer ekibin örneklerini gördüm demişsiniz. Paylaşabilir misiniz?
SAÇ EKİMİNDE BAŞARI BAZEN ŞANSDIR..

vlk07

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 28 Nisan 2018, 14:39:49 »
Bir tanesı arkadaşım. Geçen sene subat ayında yaptırmış. Dıgerlerini de dediğim gibi klinikte Didem Hanım gösterdi. Ben de maalesef ki yok. Klinikle bağlantıya geçerseniz belki yollarlar örnek olarak.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 28 Nisan 2018, 15:56:18 »
Arkadaşlar sorularınıza olabildiğince cevap vermeye çalışacağım. Benzer soruları ben de sorduğum için yardımı dokunacağını umuyorum.
Alım mikro motorla oldu. Hem Doktor bey hem teknisyen arkadaşlar manuelle fark olmadığını, alımlarına çok güvendiklerini söyledikleri için mikro motorla yaptırdım. Nitekim fotoğraflarımı attığımda siz de göreceksiniz. Dedikleri gibi ben de memnun kaldım.
Alıma da ekime de Doktor Hakan Bey dahil olmuyor. Benim alımı mı da ekimimi de Ahmet ve Aygün isimli 2 genç arkadaş yaptı. Ekipleri yanlış saymadıysam beş kişi. Ekim boyunca ben sordum onlar anlattı, onlar sordu ben anlattım. Sayelerinde stressiz rahat saatler geçti diyebilirim. Alım yapilirken arkadaşlara cok baskı yaptım donorden çok alalım diye. Doktor Hakan Bey'in iş ahlakı hepsinde var. Neyi doğru biliyorlarsa onu yapıyorlar ve donore zarar vermemek adına ben ne kadar istersem isteyeyim olması gerekeni yaptılar. Düşündüğünüzde orası da ticari bir işletme. Manuel alınca da, çok kök alınca da fazla para kazanacaklar. Ama yapmadılar. Mesela ben saçtan da sakaldan da ayni gun alinmasini ve bir gunde butun işlemin bitmesini istedim. Bunu da yapmadılar. Is ahlakı bunu gerektirir.
Diğer sorulara da bildiğim kadarıyla yanıt vereyim. Kobay olduğumuzu düşünmüyorum. Belki biz bu platformlarda göremedik ama ben teknisyen arkadaşlarin birkaç sonucunu gördüm. Bu demektir ki ekim tecrübeleri var. Fiyat konusunda inanın ki mukayese yapamam. Neye göre değişir bilemem..Alım şekli, kök sayısı, alım bölgesi hepsi birer parametre olabilir. Ben Antalya'da olduğum için hastanede konaklamadım. O konuyla ilgili bilgiye sahip değilim. Garanti konusuna gelirsek tabii ki aynı soruyu ben de sordum. Didem Hanım bana tıpta hiçbir şeyin garantisi olmadığını hatta bunu vaat edenlerden de uzak durulması gerektiğini, garanti ile işin arkasında durmanın karıştırıldığını ve klinik olarak yaptıkları ya da yapamadıkları her şeyin arkasında olduklarını söylemişti. Eğer 15 yıldır bu işi yapan bir doktor, bu arkadaşlara güvenip ismini onlara emanet ediyorsa vardır bir bildiği arkadaşlar ..
Bunlar benim kendi görüşlerim ve bana 2 gün boyunca hissettirilenler. Cok sık giremiyor olabilirim ama girdiğimde de uzun uzun yazıp açığı kapatırım :)

Teşekkür ederim  detaylı açıklama için vlk07. 
Tepe bölgenize neden ekim yapmadınız öğrenebilirmiyim.son fotoları yüklerseniz daha detaylı görebiliriz.
birde bana watsapta  yazıştığım bayan 3000-3500 - maximum 4000 greft ekilir sizin alana  ondan fazla ekmiycez dedi. ben biliyorumki 5000 greft aşağısı  seyrek gözükecek.zaten profilimdeki fotoya bakarsanız oradaki çizim koray erdoğana aitti 5000 greftlik bir planlama yaptı acaba neden  burda yapılmıyor anlamadım. hakan hocayı donör bölgemin oldukça sık olduğunu gösterek ikna edebilirmiyiz 5000 grefte ne dersiniz.

Facebook Twitter Instagram