Saç Ekimi Sonuçları
Bu abimizin alameti fahikası nedir acaba, bu tekniğin diğerlerinden farkı nedir acaba. Sonuçlar böyle oluyorsa tepe bölgesi dahil verilebilir bu paralar
benim saç açıklığım az çok fotodakiyle aynı bana 4200 greft dedi burda 1650 greft yazıyor. Başka bi yer olsa para için derim de asmed olunca şaşırdım açıkçası 1650 greftle bu sonuç mucize gibi umarım asmed de işi tamamen ticariye dökmemiştir.
Bakım senin resimlerine .. tepeye ekim yapılacakmı? Ortalarda seyreklik yokmu? Alan kaç cm2
Benim konumu inceleyebilirsin bende 2600 greftle büyük bi açıklık kapatıldı hem önler düzenledi hemde ortalar tamamen doldu.
hintel kardeşim benim çok açıklığım yok fotolarda gördüğün gibi tepeye ekim yapılmayacak sadece alın şakak bölgesi 4200 greft demesinden dolayı fiyat beni aştı 2000 greft denmiş olsaydı ektircektim ben asmedin kalitesini tartışmıyorum türkiye nin en iyi saç eken yeri sadece son zamanlarda fazla greft söylediğini düşünüyorum
konu asmed in kalitesi degil zaten dostum öyle bişey yapıyorsun demedim açıklığını görmek istedim sadece
hintell kardeşim senin koray hocayla az çok muhabbetin var söylesende fiyatları düşürse biraz forumda arakadaşlarla gidip toplu ekim yaptırsak hem hoca sürümden kazanır