Konuyu resimsiz bir sekilde yeni aciyorum:
Merhaba arkadaslar,
aslinda bu konuyu yazmaya düsünmüyordum, ama Institute of Hair in gercek yüzünü sizinle paylasmak istiyorum:
Kisaca anlatayim: Ekimim basarisiz, eskisinden daha iyi, ama 4200 Euro (+200 Euro Bilet + Hotel Konaklama) ödeyip bu kadar aci ve psikolocik sorunlar yasadiktan sonra kabul etmiyordum. (Konumu burda okuya bilirsiniz
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=1315.0)
Ioha beni yanlarina cagirdi, ucak biletimi ödedi:
Niye bunu yaptilar? Cünkü forumdan korkuyorlar.Ben iyi niyetli insan oldugum icin 2500 Euro verin bu konu benim icin kapansin dedim. Türkiyede net bir cevap vermediler.
Almanyaya geri döndükten sonra 1500 Euro teklif ettiler. Ben az dedim, 1700e ciktilar. Düsündüm, 2000 Euro en azindan istiyorum dedim (beni kandirmak kolay…)
Kabul ettiler, ama bir sartla: Foruma yazi yazmami istediler.
Benim konumda paylasdigim son yazim onun yazilari. Zor durumda biraktilar beni. Yoksa bir kurus alamiyacaktim. Zaten benim niyetim bir dogru aciklamadi.
Peki ben niye bunu paylasiyorum? 2000 Euro vermediler…1700 bile degil, 1630 Euro aldigim para. Sebebi: Benim son yazdigim yetersizmis, ve ben IOHdan özür konusu acmam gerekiyormus. 1700i sessizce kabul etdim, kesintili 1630 Euro elime geldi. Kabul etmemim nedeni bari biraz para elime gecmesi.
Cok sinirlendim, tabiiki beni kandirmak ne demekmis Email olarak kendilerine sundum. Ilk yapacagim isim bu konuyu acmak. Artik yabanci forumlari, Facebook a, Youtube nerede imkaanim varsa bunlarin gercek yüzünü herkes görsün!
O Emailden sonra ne ses ne soluk geldi. Onun icin bu konuyu actim
Kimse bunlarin tuzagina düsmesin. Ben Istanbuldaykan yeni operayson olmus birisini gördüydüm. Yani bunlarin hala müsterileri var.
Sizinde katkiniz olsun ve bu konuyu mutlaka anketliyelim (@admin). Institute of Hair google e verildigi zaman bu konu acilmasi icin yorumlarinizi bekliyorum.
Ben ve daha cok kisiler kandirildi. Eger türkiyede olsaydim bunlari mahkemeye verirdim, ama buradan biraz zor.
Institute of Hair e gitmemin sebebi malesefde burdaki ilk IOHa konusu ve Koray Hocanin eski ekibleri diye olmustu.
O ilk IOH konusu kendi adamlariymis. IOH konularini okursaniz basarili konulari kendileri actiklarini ve manipule yaptiklarini okursunuz (ayni IP-Adress meselesi...)
Kimse bunlara kanmasin. Sacimdanda paramdanda oldum. Bir sacim olsun dedim, güvendim, kendi insanlaranimdan kandirildim.
Allaha havale ediyorum hepsini. Kul hakki yemenin hesabini bu dünyada degilse bile öbür tarafta ödüyeceksiniz! Hakkimi hic birinize helal etmiyorum.
Saygilar ve Selamlar