Gönderen Konu: IOH (Institute of Hair) Hakkinda Sikayet ve Manipülayson Iddasi  (Okunma sayısı 12328 defa)

suedi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: IOH (Institute of Hair) Hakkinda Sikayet ve Manipülayson Iddasi
« Yanıtla #45 : 04 Eylül 2018, 17:50:07 »
Allah'ın 99 ismi biride El Kahhar kim kimi kandırıyosa bu dünyada kim kimin hakkına giriyorsa kim kimin canını yakıyosa sebebsiz Allah El Kahhar ismiyle kahru perişan etsin onları söylenicek söz yok sen çıkaramadınmı merak etme Allah çıkarıcak bu hayat böyle ne ekerse onu biçecek insan ama 1 sene sonra ama 2 ama 10 birgün mutlaka çıkacak ogün geldiginde insan dönüp bi geriye bakıcak ben naptımki karşıma bu çıktı dicek önüme bunu koydular dicek.

Kardesim, agzina saglik. Cok güzel dedin. Zaten onlarda Allah korkusu olsa bukadar insanin haklarini yemezlerdi. Kul hakki yemek neymis görecekler. Artik ben kendim icin degil, baskalari bunlarin tuzaklarina girmesin diye ugrasiyorum. Allah büyüktür ve eminim er ya da gec cezalarini verecektir.

ormangibi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 04 Eylül 2018, 22:50:32 »
Forumda bu merkez gibi, hatta daha kötü sonuçlara sahip olan diğer merkezler de var, ama onlar hakkında bu kadar eleştiri yapılmıyor gibi (benim okuduğuma göre burada ekilenlerin yarısı çıkmış, daha da kötü sonuç alınan merkezlerde hem ektiği çıkmadığı gibi, donör de tahrip ediliyor). Sanırım burada ekim yaptıranlar hakkını arama, sesini duyurma konusunda daha baskın ve/veya diğer merkezlerin kötünün yanında paylaşılan iyi sonuçları da var, buranın yok, ondan dolayı. Konuda sadece "up"'lamak yerine yorum ve bilgi aktarımı olursa daha yararlı olacağını düşünüyorum.

suedi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 05 Eylül 2018, 11:39:47 »
Forumda bu merkez gibi, hatta daha kötü sonuçlara sahip olan diğer merkezler de var, ama onlar hakkında bu kadar eleştiri yapılmıyor gibi (benim okuduğuma göre burada ekilenlerin yarısı çıkmış, daha da kötü sonuç alınan merkezlerde hem ektiği çıkmadığı gibi, donör de tahrip ediliyor). Sanırım burada ekim yaptıranlar hakkını arama, sesini duyurma konusunda daha baskın ve/veya diğer merkezlerin kötünün yanında paylaşılan iyi sonuçları da var, buranın yok, ondan dolayı. Konuda sadece "up"'lamak yerine yorum ve bilgi aktarımı olursa daha yararlı olacağını düşünüyorum.

Senin bu merkezden herhalde haberin yok. Foruma reklam amaclariyla kendi adamlarini soktular ve bu yüzden okadar insanlari yanilttilar.
Kendileri farkli isimlerlee burda hastamis gibi resimler ve mesajlar yazdilar. Koray Erdogagin ismini kullandilar.
Üstelikle kendileri doktorda degil. Bunlara okadar insan bu yüzden kandi ve hatalarinin hic birini kabullenmiyorlar. Onun icin "UP" liyorum.

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 05 Eylül 2018, 12:54:14 »
Aslında en büyük avantajları Dr.Koray Erdoğan yani Asmed de çalışmaları olmuş
OLAYIN GEÇMİŞİNİ BİLMİYORUM

sizin yazdığınızdan yola çıkarsak Dr.Koray Erdoğanın ismini kullanmak çok tehlikeli bir durum doğal olarak herkes güvenerek gitmiştir
ve o yüzden sanırım bu kadar madur oluştu

budurum Koray hocayıda üzmüştür

ama anlamadığım yazılanlarda Adminler gerekli uyarıları en başından yapmış anlamışlar ekımlerı görünce sorun cıkacagını ve uyarmışlar neden onları dinlemediniz?

suedi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 05 Eylül 2018, 12:58:01 »
Aslında en büyük avantajları Dr.Koray Erdoğan yani Asmed de çalışmaları olmuş
OLAYIN GEÇMİŞİNİ BİLMİYORUM

sizin yazdığınızdan yola çıkarsak Dr.Koray Erdoğanın ismini kullanmak çok tehlikeli bir durum doğal olarak herkes güvenerek gitmiştir
ve o yüzden sanırım bu kadar madur oluştu

budurum Koray hocayıda üzmüştür

ama anlamadığım yazılanlarda Adminler gerekli uyarıları en başından yapmış anlamışlar ekımlerı görünce sorun cıkacagını ve uyarmışlar neden onları dinlemediniz?

O uyarlilar ve bunlarin iki yüzlülügü malesef ben ekimi yaptirdiktan sonra ortaya cikti. Koray Erdoganin eski ekibi diye güvenmistik. Adminin uyarlarini (kendi adamlarini foruma göndermisler) malesef  sonradan ortaya cikti...

İnstitute Of Hair Mağduru

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 06 Eylül 2018, 08:42:40 »
Up

suedi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 19 Eylül 2018, 07:33:44 »
-

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 25 Eylül 2018, 01:38:25 »
Rezil İOH sakın gitmeyin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 04 Ekim 2018, 20:59:36 »
Yukarı sahtekarlara inat

prelude034

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 04 Ekim 2018, 22:45:45 »
ioh kapanmış.artık böyle bir merkez yok.

suedi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 08 Ekim 2018, 18:04:59 »

gercekten mi? Yeni okuyorum. Nerden biliyorsun ? Dualarim kabul oldu. InsaAllah hepsi bir güzel ceza yer

prelude034

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 09 Ekim 2018, 09:07:15 »
gercekten mi? Yeni okuyorum. Nerden biliyorsun ? Dualarim kabul oldu. InsaAllah hepsi bir güzel ceza yer

Başka bir forumda okudum. Kapatıp gitmişler. Telefon açıp teyitte alabilirsin. 

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 10 Ekim 2018, 15:16:23 »
Kesin bilgimi millet yakalarını bıraksın diye yalan olmasın instagram sayfalarında hala saçma sahte paylaşımları mevcut çünkü !

radres

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 10 Ekim 2018, 16:43:20 »
üstat kapatsalar ne olacakki, simdiye Kadar IOH ismiyle calismislardir, kapatip XOH ismiyle devam ederler takibi zor malesef

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 12 Ekim 2018, 09:35:09 »
demekki sana 300-400 daha ateşleseler, fotoshop bile yapıp atıcaksın yani

Facebook Twitter Instagram