Gönderen Konu: IOH (Institute of Hair) Hakkinda Sikayet ve Manipülayson Iddasi  (Okunma sayısı 12318 defa)

suedi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Konuyu resimsiz bir sekilde yeni aciyorum:

Merhaba arkadaslar,

aslinda bu konuyu yazmaya düsünmüyordum, ama Institute of Hair in gercek yüzünü sizinle paylasmak istiyorum:

Kisaca anlatayim: Ekimim basarisiz, eskisinden daha iyi, ama 4200 Euro (+200 Euro Bilet + Hotel Konaklama) ödeyip bu kadar aci ve psikolocik sorunlar yasadiktan sonra kabul etmiyordum. (Konumu burda okuya bilirsiniz https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=1315.0)
Ioha beni yanlarina cagirdi, ucak biletimi ödedi: Niye bunu yaptilar? Cünkü forumdan korkuyorlar.
Ben iyi niyetli insan oldugum icin 2500 Euro verin bu konu benim icin kapansin dedim. Türkiyede net bir cevap vermediler.
Almanyaya geri döndükten sonra 1500 Euro teklif ettiler. Ben az dedim, 1700e ciktilar. Düsündüm, 2000 Euro en azindan istiyorum dedim (beni kandirmak kolay…)
Kabul ettiler, ama bir sartla: Foruma yazi yazmami istediler.

Benim konumda paylasdigim son yazim onun yazilari. Zor durumda biraktilar beni. Yoksa bir kurus alamiyacaktim. Zaten benim niyetim bir dogru aciklamadi.

Peki ben niye bunu paylasiyorum? 2000 Euro vermediler…1700 bile degil, 1630 Euro aldigim para. Sebebi: Benim son yazdigim yetersizmis, ve ben IOHdan özür konusu acmam gerekiyormus. 1700i sessizce kabul etdim, kesintili 1630 Euro elime geldi. Kabul etmemim nedeni bari biraz para elime gecmesi.
Cok sinirlendim, tabiiki beni kandirmak ne demekmis Email olarak kendilerine sundum. Ilk yapacagim isim bu konuyu acmak. Artik yabanci forumlari, Facebook a, Youtube nerede imkaanim varsa bunlarin gercek yüzünü herkes görsün!

O Emailden sonra ne ses ne soluk geldi. Onun icin bu konuyu actim
Kimse bunlarin tuzagina düsmesin. Ben Istanbuldaykan yeni operayson olmus birisini gördüydüm. Yani bunlarin hala müsterileri var.
Sizinde katkiniz olsun ve bu konuyu mutlaka anketliyelim (@admin). Institute of Hair google e verildigi zaman bu konu acilmasi icin yorumlarinizi bekliyorum.
Ben ve daha cok kisiler kandirildi. Eger türkiyede olsaydim bunlari mahkemeye verirdim, ama buradan biraz zor.
Institute of Hair e gitmemin sebebi malesefde burdaki ilk IOHa konusu ve Koray Hocanin eski ekibleri diye olmustu.
O ilk IOH konusu kendi adamlariymis. IOH konularini okursaniz basarili konulari kendileri actiklarini ve manipule yaptiklarini okursunuz (ayni IP-Adress meselesi...)
Kimse bunlara kanmasin. Sacimdanda paramdanda oldum. Bir sacim olsun dedim, güvendim, kendi insanlaranimdan kandirildim.
Allaha havale ediyorum hepsini. Kul hakki yemenin hesabini bu dünyada degilse bile öbür tarafta ödüyeceksiniz! Hakkimi hic birinize helal etmiyorum.

Saygilar ve Selamlar

İnstitute Of Hair Mağduru

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: IOH (Institute of Hair) Hakkinda Sikayet ve Manipülayson Iddasi
« Yanıtla #1 : 26 Nisan 2018, 23:06:12 »
Yazdıkların şaka gibi merdiven altı yerler bunların yaptığını yapmaz emin olun...

by-kaplan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 26 Nisan 2018, 23:42:14 »
Bu firma madem sürekli kötü sonuçlar elde ediyor. Tabiri caizse kasap gibi saç ekimi yapıyor.

Bunları Sağlık Bakanlığına şikayet eden hiç olmamış mı? Bu nasıl iş böyle..

Geçmiş olsun arkadaşım.

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 26 Nisan 2018, 23:47:23 »
Kliniklerin çoğu tabiri caizse sürümden kazanmak için mikro motor kullanıyor. Manuel alım yapan klinik sayısı çok az. O yüzden millet sırf manuel alım uğruna kendilerini kanıtlayamamış kliniklere teslim ediyor. Daha fazla doktorun/kliniğin gerekirse ücretlerine bir miktar zam yapıp manuel alım opsiyonu getirmesi lazım böylece piyasa kızışır, rekabet artar, kalite yükselir ve başarısızlar elenir. 

suedi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 27 Nisan 2018, 11:41:21 »
Yazdıkların şaka gibi merdiven altı yerler bunların yaptığını yapmaz emin olun...

yok malesef saka degil. Malesef orda ektirmemin sebebi "sonradansirma" konusuydu. Kendi adamlari olduklari aklimin ucundan gecmedi.
Paramin hepsini alana kadar veya IOH kapanana kadar Internet üzeri ikmaanlarimin hepsini kullanacagim. Forum sirf baslangic.  Saglik bakanliginada sikayet etmeye düsünüyorum.
Kendileri zaten doktor degil. Bu suc yeter

Mrblack

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 27 Nisan 2018, 13:12:39 »
Çok geçmiş olsun gerçekten çok üzülüyorum bu duruma hepinize sabır diliyorum yaşadıklarınız yetmemiş bide artık iş pişkinliğe dönmüş suyu çıkmış tabiri caiz se

İnstitute Of Hair Mağduru

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 27 Nisan 2018, 19:28:26 »
Çok geçmiş olsun gerçekten çok üzülüyorum bu duruma hepinize sabır diliyorum yaşadıklarınız yetmemiş bide artık iş pişkinliğe dönmüş suyu çıkmış tabiri caiz se

Her yerden elimizden geleni yapacaz yanlarına kalmıcak bu durum...
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2018, 07:27:20 Gönderen: İnstitute Of Hair Mağduru »

horrigo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 28 Nisan 2018, 20:20:55 »
Acik soylicem hala eki yapiyor ustelik hic bir sey olmamis gibi yollarina devam ediyorlar onlara ekim yapamnlara ben ozelden bir kac defa mesj yazdim gidim hakkinizi arayin diye onlar kendini biliyor gelip bana sana seni ne ilgilenidiriyor demislerdi cok gecmedi simdi ne duruma gelindi onlar kim olduklarini cok iyi biliyor burada birsey post atmanin otesinde bu her turlu platforrmda rezil edilmeli.
« Son Düzenleme: 02 Mayıs 2018, 11:35:54 Gönderen: Hintell »

IOH

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 30 Nisan 2018, 15:59:05 »
Merhaba,

Sizin de bahsettiğiniz gibi otel ve uçak ücretlerinizi karşılayarak değerlendirme yapmak için size İstanbul’a çağırdık. Bunu da maddi olarak olanaklarınızın olmayışından bahsetmeniz ve bizim de iyi niyetli olarak size verdiğimiz değerden dolayı bu masraflarınız tarafımızca karşılandı.bunun sebebi forumdan korkmamız olarak değerlendirmişsiniz  ne yazık ki size verilen önemin göstergesidir.Bunu telefon ve yüz yüze görüşmelerimizde de özellikle belirttik. Sizin mutluluğunuzun bizim için değerli olduğunu, varolan saçlarınızda dökülme yaşadığınızı da belirttik. Sizinle olan görüşmemizden sonra şirket içi bir toplantı yaparak çıkış oranınıza göre bir ücret iadesi belirledik. Siz yetersiz bulduğunuz için ücret iadesi miktarını arttırdık, sizi asla zor durumda bırakmamaya çalıştık ve sizden forumda bir yazı yazmanızı rica ettik, sizin de daha önce bahsettiğiniz gibi sinirle yazmış olduklarınızın bize verdiği zarar için başkalarının baskısı olduğunu belirtip özür dahi diledinizBize de dürüst davranıp bunu forumda belirtmenizi rica ettik..  Sizin bizden isteğiniz ise,yazıyı bizim yazıp size göndermemiz oldu, biz bunun doğru olmayacağını ve size bahsedebileceğiniz konu başlıklarını gönderdik. Anlaşıldığı gibi yapılmış olan iadenin dekontunu dilerseniz gönderebiliriz. Bankanızın kesmiş olduğu kesinti yüzünden bizi sorumlu tutup, bunun için hakkımızda kötü konuşmaya devam ettiniz. Asla sizi “kandırmak” gibi bir amacımız ya da buna yönelik bir hareketimiz olmadı.Bu tutumunuz başkalarına da zarar verdiğini unutmayın.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 30 Nisan 2018, 18:26:38 »
Hazır ioh buradayken ben de soru sormak isterim; Türkiye de en iyi ekimcilerin maksimum 3 bin greft aliriz dediği herkese 5-6 bin greft ektiniz ve 2. Ekim de olur dediniz. Merak ettiğim; kolonlamayi mi buldunuz?

suedi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 30 Nisan 2018, 21:18:36 »
Malesef yazılarınızı okudukca nekadar yalanla dolu beni ve başkalarını kandırdığınızı size belirlemek istiyorum.

Beni sizden hariç hiç bir kimse baskı altına almadi Benim paramı vermek için benim yazılarımı doğrultmaya sizler beni zorladınız. Eğer sizin yolunuzda gitmeseydim 1630 Euro değil bir kuruş bile görmeyecektim. Hatta konuma yazdığımı beyenmediğiniz için konumu silmemi istediniz. Konumu onun için bir ara gizlettirmiştim. 2000 Euro anlaşmamızdı. Artık eksık parayı verseniz bile size E-maile belirlediğim gibi yetersiz. Bana sormadan buraya koyduğunuz resimler üstelikle başarısızlığınızı bir kere daha gösteriyor.  Artık full İadeden hariçını size belirlediğim gibi kabul etmiyorum. Benim hayalı mı kırdınız. Saçımdan ve paramdan ettiniz birde utanmadan gelip beni yalancı yere çıkarmaya çalışıyorsunuz.
Sizden yazı istemem benim türkçem zayıf olmasıydı. Onu bile beni karalamaya kullanıyorsunuz. Gerçekten yazıklar olsun. Sizlere okadar güvenmiştim....

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 30 Nisan 2018, 21:52:33 »
Merhaba,

Sizin de bahsettiğiniz gibi otel ve uçak ücretlerinizi karşılayarak değerlendirme yapmak için size İstanbul’a çağırdık. Bunu da maddi olarak olanaklarınızın olmayışından bahsetmeniz ve bizim de iyi niyetli olarak size verdiğimiz değerden dolayı bu masraflarınız tarafımızca karşılandı.bunun sebebi forumdan korkmamız olarak değerlendirmişsiniz  ne yazık ki size verilen önemin göstergesidir.Bunu telefon ve yüz yüze görüşmelerimizde de özellikle belirttik. Sizin mutluluğunuzun bizim için değerli olduğunu, varolan saçlarınızda dökülme yaşadığınızı da belirttik. Sizinle olan görüşmemizden sonra şirket içi bir toplantı yaparak çıkış oranınıza göre bir ücret iadesi belirledik. Siz yetersiz bulduğunuz için ücret iadesi miktarını arttırdık, sizi asla zor durumda bırakmamaya çalıştık ve sizden forumda bir yazı yazmanızı rica ettik, sizin de daha önce bahsettiğiniz gibi sinirle yazmış olduklarınızın bize verdiği zarar için başkalarının baskısı olduğunu belirtip özür dahi diledinizBize de dürüst davranıp bunu forumda belirtmenizi rica ettik..  Sizin bizden isteğiniz ise,yazıyı bizim yazıp size göndermemiz oldu, biz bunun doğru olmayacağını ve size bahsedebileceğiniz konu başlıklarını gönderdik. Anlaşıldığı gibi yapılmış olan iadenin dekontunu dilerseniz gönderebiliriz. Bankanızın kesmiş olduğu kesinti yüzünden bizi sorumlu tutup, bunun için hakkımızda kötü konuşmaya devam ettiniz. Asla sizi “kandırmak” gibi bir amacımız ya da buna yönelik bir hareketimiz olmadı.Bu tutumunuz başkalarına da zarar verdiğini unutmayın.

Ekimleriniz neden sürekli PATLIYOR? Bu konuda hiç araştırma yapıp “biz nerede hata yapıyoruz” diye kendinize sordunuz mu?

IOH

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 02 Mayıs 2018, 10:57:01 »
Donor kapasitesi hesaplaması basit bir matematik gerektirir Graft sayılarındaki farklılık, kullanılan yöntem(manuel/mikromotor) farkından kaynaklanıyor. Manuel Fue yöntemiyle alınabilecek graft sayısı ve yapılabilecek operasyon planı daha farklıdır. Konunun klonlamayla ilgisi yoktur! Ki bunu anlayabilecek seviyede olduğunuzdan da eminiz.
Yazdıklarımızın hangi kısmının “yalan” olduğunu belirtirseniz çok seviniriz. Amacımız asla saygısızlık etmek ya da sizi yalancı yerine koymak değildir. “Zorlama” dediğiniz durum karşılıklı anlaşmaya dayanan bir durumdur. Nihayetinde banka kesintisini sebep göstererek bu anlaşmayı bozan taraf siz oldunuz. Sizinle olan tüm konuşmalarımızda azami kibarlık ve saygıyı göstermeye çalıştık.
Herkesin tahmin edebileceği gibi yalnızca “memnuniyetsiz” ve kendini  ’’memnuniyetsiz gibi gösterme çabasında olan’’ hastalarımız yok, yaptığımız operasyonların memnuniyet oranı ve  başarılısı yüksek birçok mutlu hastamız vardır. Elbette memnun olmayanların “hak arama” “yaptıklarımızı ödetme” niyetiyle daha görünür olması normaldir. Elde edilen sonucun bizi de tatmin etmediği durumlar olmuş ve durumun tersine çevrilebilmesi için elimizden gelen ve çok daha fazlası yapılmıştır. Bundan sonrası içinde iyi niyetli olan herkes için bu tavrımız devam edecektir.

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 02 Mayıs 2018, 14:00:57 »
Merhaba,

Ekimleriniz neden sürekli PATLIYOR? Bu konuda hiç araştırma yapıp “biz nerede hata yapıyoruz” diye kendinize sordunuz mu?

Güzel bir soru ama sürekli ekim yaptıkları insanları sorunlu gösterme modundalar.
İnsanların saçı cıkmışmı hayır 2/2 daha 4  bunun aması şuyu buyu yok.
Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

suedi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 02 Mayıs 2018, 14:59:35 »
Donor kapasitesi hesaplaması basit bir matematik gerektirir Graft sayılarındaki farklılık, kullanılan yöntem(manuel/mikromotor) farkından kaynaklanıyor. Manuel Fue yöntemiyle alınabilecek graft sayısı ve yapılabilecek operasyon planı daha farklıdır. Konunun klonlamayla ilgisi yoktur! Ki bunu anlayabilecek seviyede olduğunuzdan da eminiz.
Yazdıklarımızın hangi kısmının “yalan” olduğunu belirtirseniz çok seviniriz. Amacımız asla saygısızlık etmek ya da sizi yalancı yerine koymak değildir. “Zorlama” dediğiniz durum karşılıklı anlaşmaya dayanan bir durumdur. Nihayetinde banka kesintisini sebep göstererek bu anlaşmayı bozan taraf siz oldunuz. Sizinle olan tüm konuşmalarımızda azami kibarlık ve saygıyı göstermeye çalıştık.
Herkesin tahmin edebileceği gibi yalnızca “memnuniyetsiz” ve kendini  ’’memnuniyetsiz gibi gösterme çabasında olan’’ hastalarımız yok, yaptığımız operasyonların memnuniyet oranı ve  başarılısı yüksek birçok mutlu hastamız vardır. Elbette memnun olmayanların “hak arama” “yaptıklarımızı ödetme” niyetiyle daha görünür olması normaldir. Elde edilen sonucun bizi de tatmin etmediği durumlar olmuş ve durumun tersine çevrilebilmesi için elimizden gelen ve çok daha fazlası yapılmıştır. Bundan sonrası içinde iyi niyetli olan herkes için bu tavrımız devam edecektir.

Lütfen dogruyu konusalim. Anlasmamiz 2000 Euroydu! SIZ benden 2000 Euro vermek icin foruma yazi yazmami istemistiniz. Ben degil! Yazi yazdigimi begenmediniz. Konumu sildirttim o da yetersizmis, benden yeni konu acip IOHdan özür yazmami istediniz. Ne icin özür dileyecegimi bilmiyorsam oda artik önemli degil. Bunlari sebep yapip 2000 Euro deyil, 1700 e düstük.
1700 Euro nun kabul etmemin tek sebepi de eksik olsa bile elime o paranin gelmesiydi. Parayi birde "alici banka ücretini öder" sekilde gönderdiginiz icin kesildi.
Mesele yani 70 Euro degil. Mesele sözünü tutmamak! Mesele artik gurur meselesi. Beni kandirktan sonra birde dogru cikmaya calisiyorsunuz.
2000 Euroyu kabul edecektim ve konu bitecekti benim icin. Ama beni böyle aldatdiktan sonra bu konu öyle kapanacakksa malesef yanildiniz. Ben artik kendim icin degil, baska insanlar sizin tuzagina düsmesin diye caba gösteriyorum. Okadar insanin hayatini maf ettiniz ve hic bir hatanizi kabul etmiyorsunuz. Sizin ekimler basarali olsaydi hic bu duruma gelirmiydi? Sacimdan, hayallerimden, paramdan ettiniz. Birde ben sözümu tutmamisim kelimeleri kullaniyorsunuz. Ne diyim artik. Allah sizleri islah etsin.

Facebook Twitter Instagram