Gönderen Konu: Emr hair solutıon hakkında  (Okunma sayısı 12930 defa)

Sezai60

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Emr hair solutıon hakkında
« : 25 Nisan 2018, 18:16:35 »
Bu yenı cıkmıs galıba turkıyede yokmus cok övuyorlar bılgısı olan kullanan gercek fıyatı vs bılgısınolan var mı

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Emr hair solutıon hakkında
« Yanıtla #1 : 25 Nisan 2018, 18:25:45 »
Bu ilaç bir anda patladı evet siz nerden duydunuz?

Sezai60

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 25 Nisan 2018, 18:34:18 »
Bır arkadastan duydum bende fıyatı 300 $ dıyorlar sız kullanfınız mı veya cevrenızde kullanan var mı

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 25 Nisan 2018, 22:37:18 »
Paranızı kaptırmayın. Burada bahsedildi bu losyondan: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=4174.0

Sezai60

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 26 Nisan 2018, 11:27:55 »
Kardes bırebir kullanan yakın arkadasım var

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 26 Nisan 2018, 14:07:11 »
Kardes bırebir kullanan yakın arkadasım var
bu emr solusyon ile ilgili elinizde öncesi sonrası foto varsa yükleyebilirmisiniz.

Sezai60

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 26 Nisan 2018, 17:12:14 »
Bu var

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 28 Nisan 2018, 02:07:30 »
Gerçekten çok enterasan bir durum tabi gerçekse eğer.çok inanmamakla birlikte böyle bir ilaç varsa eğer neden el altından piyasaya sürülüyor sadece bu sorunun cevabını merak ediyor insan.cevabı ne olabileceğini düşündüğünüz zaman zaten her şeyi anlamış oluyorsunuz.
Sezai bey siz konuya hakimsiniz galiba ve anladığım kadarıyla ya satıcısınız yada satıcılarla bir bağlantınız var eğer öyleyse ilacı gönderim forumdaki adminlere numune olarak.gönüllü bir kaç arkadaş bunu kullansınlar.zaten söylediğiniz kadar etkili bir ilaç ise müşteri falan bulmanıza gerek yok burdan her kes kapış kapış alır bu ilacı.

Sezai60

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 28 Nisan 2018, 12:24:06 »
Yalana dolana gerek yok ben kendım dahaca kullanmadım satıcı da degılım  abımn samımı bır arkadası kullanıyor ve daha once kullananlarla konusturdu  bızı kullanfıö desem yalan olur aytıca ınternette de ılacla ılgılı pek fazla bılgı yok yurt dısından gelıyormus ornegın ben ayın 15 ınr sıoarıs verdım abımın arkadasına 500 dolarmıs fıyatı ama aracılarda para yıyormus arada kullanım olarak ılac 2 ay gıdıyormus zaten turkıyeye  2 3 ayda bır sıparısle gelıyormus ılacı bulan bır profesor  dıyorlar  yakın zamanda  turkıye ye de gelecek dıuırlar ama fıyatı pahalı olacakmıs bıldıklerım bu jadar

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 28 Nisan 2018, 14:23:28 »
Bu konu baya ilginç. Esrarengiz bir ölümsüzlük iksiri bulunmuş:)

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 28 Nisan 2018, 23:57:30 »
Gerçekten ilginç çünkü benimde komşumun bir tanıdığı kullanıyormuş .resimlerini gösterdi kel kafadan iki ayda saç çıkmaya başkamış.bu ilaçmı bilmiyorum ama hikaye aynı profesörün biri bulmuş ilacı.fiyatıda  3 bin lira .bu kadar hızlı toplumda nasıl yayılıyor acaip garip bir durum ama aldanmamak lazım vardır bundada bir pislik.birileri bir şeyler çeviriyor ama ne?

Sezai60

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 29 Nisan 2018, 07:02:20 »
Kardes herkes tuttruyanıldıgıne satıyot benm alacagım yer 500 dolar dedı fayda etsınfe 3 5 ı gozum gormuyor

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 29 Nisan 2018, 18:40:35 »
Böyle bir başlık açıldı, devamı tahmin ettiğim şekilde çorap söküğü gibi geliyor. An itibariyle içeriğini dahi kimsenin bilmediği bu karışımın (?) 'tedarikçileri' foruma dadanmış durumda ve satış yapmaya çalışıyorlar. Bunlardan biri de beyrek06 isimli üyedir. Dikkatli olun. Bu forum üzerinden ilaç satışı yapmak yasaktır. Paranızı kaptırmanız durumunda site yönetimi hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmeyecektir.

Söz konusu ilaç/losyon/karışım/iksir (her neyse) hakkında kimsenin en ufak fikri yok. Olur da elimize somut bilgiler geçerse daha sağlıklı şekilde tartışırız. Herkesin iyiliği açısından şimdilik bu konuyu kilitliyorum. Site yönetimi uygun görürse konuyu tekrar açabilir.

O zamana kadar herkesi şu konuyu okumaya davet ediyorum: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=4167.0

Tamerdoğan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 02 Mayıs 2018, 09:07:09 »
Diğer sayfada resimlerime ulaşabilisiniz
« Son Düzenleme: 02 Mayıs 2018, 09:18:11 Gönderen: Tamerdoğan »

Sezai60

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları