Merhaba arkadaslar,
Benim durumum herkesten biraz daha kotu sanirim. tahminim 5-6 bin kok gerekecek gibi duruyor.
Ben sac dokulmesi cok agar bir sekilde 26 yasinda basladi ve 29 yasima kadar iyi durumdaydi. 29a kadar kimse sende kellik var demedi fakat ben ufak ufak azalmanin farkindaydim.
29-35 arasida inanilmaz bir hizla dokuldu. inanilmaz hemde. 32 yasindayken danistigim bir dr. bir kac sene daha beklememi soyledi.
su anda yurt disinda yasiyorum ve yakin bir tarihte istanbula gelecegim. ucaktan iner inmez yapacagim ilk is sac ektirmek.
Buradaki abiler ve kardeslerin yazilarini dikkatli bir sekilde inceledim. Anladigim kadariyla her doktorun spesifik ve basarili oldugu kafa tipleri var.
benimki sanirim calisma alani genis olan kisima giriyor
donor bolgemde bir sikinti oldugunu dusunmuyorum ve ayirabilecegim iyi bir butcem var. bir arkadasim sema onkulu onerdi fakat kendisi hakkinda cok bir bilgide bulamadim.
dr tavsiyesi vermediginizi biliyorum fakat bilgilendirici mesajlariniz da benim icin cok okadar onemli. Acikcasi konu hakkinda cokta bilgim yok. Buradan ogreniyorum.
tahmini olarak 1 ay sonra istanbulda olacagim ve operasyon dan hemen sonra sonuclar konu basligi altinda konumu acmak istiyorum.
yorum ve bilgi veren arkadaslara simdiden tesekkur ederim.