Gönderen Konu: Op. Dr. İlhan Serdaroğlu saç ekimim 20.04.2018, 2800 greft.  (Okunma sayısı 14249 defa)

nesu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese merhaba,

Yaptığım bir kaç kendime göre araştırmanın ardından İlhan beyde saç ekimimi yaptırmaya karar verdim. Ekimden önce İlhan beyin çekmiş olduğu fotoğrafları ekliyorum. Süreci de Operasyon sonrası, 3.gün yıkamadan sonra, 7. Gün, 14.gün, 1. Ay, 3. Ay, 6. Ay ve 9. 12. Ay olarak sizlerle paylaşacağım.

Ekim öncesi son halim:

nesu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Op. Dr. İlhan Serdaroğlu saç ekimim 20.04.2018
« Yanıtla #1 : 23 Nisan 2018, 17:36:14 »
Ekim sonrası:

Doktor bey 2800 greft ekildiğini beyan etti.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun ekımınız umarım güzel bir sonuç olucaktır.
Ekime uygun bir acıklığınız var ekimde sık duruyor güzel bir sonuç olucagını düşünüyorum
Geçmiş olsun bol bol yuz ustu yatarak dınlenın ilk günler
Global Moderator

nesu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yorumunuz için teşekkürler. Bu arada yaşım 28. 18 yaşından beri dökülüyor saçlarım. Şimdi de yıkamadan sonraki fotoğrafları ekliyorum.

3.gün:

Glownshow

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ön çizgi biraz asimetrik olmuş.  Siz mi istediniz bu şekilde

PagaroN

• Hero Member
Ekiminiz hayırlı olsun.

nesu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ön çizgi biraz asimetrik olmuş.  Siz mi istediniz bu şekilde

Hayır asimetrik bir çizgi istemedim. Çok da simetrik bir çizgi beklemiyorum açıkçası. Doğal gözüksün yeterli.

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz hayırlı olsun. Ben saç çizgilerinin biraz asimetrik olmasının doğallık açısından daha iyi olduğunu kanısındayım. Açıklığa göre az kök ekilmiş gibi geldi bana, İlhan Hoca az kökle çok iş yapma peşinde, eğer bu sayıyla istenilen sıklık yakalanırsa helal olsun derim. Verteks bölgenizde seyrelme var gibi. Enseye yakın bölge müsaitken kökleri neden bu kadar yukarıdan almaya ihtiyaç duymuş ki?

kemalbora

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence alımı çok enteresan yapmış İlhan hoca. Alt bölgeden alacağına riskli bölgeye kaymış. Değişik bir planlama olmuş. İlhan Serdaroğlu ekimi görünce aklıma direkt Jigsaw geliyor nedense :) Hayırlı olsun hocam bakalım.

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence alımı çok enteresan yapmış İlhan hoca. Alt bölgeden alacağına riskli bölgeye kaymış. Değişik bir planlama olmuş. İlhan Serdaroğlu ekimi görünce aklıma direkt Jigsaw geliyor nedense :) Hayırlı olsun hocam bakalım.
aymrm katılıyorum 😊

nesu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Op. Dr. İlhan Serdaroğlu saç ekimim 20.04.2018, 2800 greft.
« Yanıtla #10 : 24 Nisan 2018, 17:08:54 »
Ekiminiz hayırlı olsun. Ben saç çizgilerinin biraz asimetrik olmasının doğallık açısından daha iyi olduğunu kanısındayım. Açıklığa göre az kök ekilmiş gibi geldi bana, İlhan Hoca az kökle çok iş yapma peşinde, eğer bu sayıyla istenilen sıklık yakalanırsa helal olsun derim. Verteks bölgenizde seyrelme var gibi. Enseye yakın bölge müsaitken kökleri neden bu kadar yukarıdan almaya ihtiyaç duymuş ki?

Yorumlar için sağolun. Alım bölgesinin kaliteli kökler olduğumu belirtti bir ara ama tabi artık yapacak bir şey yok. Süreci bekleyip göreceğiz hep beraber. Fikir olması açısından saçların alındığı bölgenin son halini de ekliyorum:

nesu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 27 Nisan 2018, 20:33:50 »
7. gün:

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 28 Nisan 2018, 01:31:41 »
Saç derisi scar dokusundan dolayı gerilmiş biraz.kabuk dökümü sonrası ve 1 ay sonraki görüntü nasıl olacak merak ettim şimdiden.hani kötü bir şey yada olumsuz bir şey gördüğümden dolayı değil.scar dokusu kendisini nasıl toparlayacak gelişimi görmek açısından.
Sık bir ekim yapılmış umarım devamındada güzel gelişmeler olur.

nesu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 04 Mayıs 2018, 10:59:22 »
Saç derisi scar dokusundan dolayı gerilmiş biraz.kabuk dökümü sonrası ve 1 ay sonraki görüntü nasıl olacak merak ettim şimdiden.hani kötü bir şey yada olumsuz bir şey gördüğümden dolayı değil.scar dokusu kendisini nasıl toparlayacak gelişimi görmek açısından.
Sık bir ekim yapılmış umarım devamındada güzel gelişmeler olur.

Merhaba. Yorum için teşekkürler. 14. Gün fotoğraflarını da ekliyorum. Tecrübeli arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.

14. Gün:

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 04 Mayıs 2018, 12:45:20 »
14 günde gayet güzel duruyor kabuklar da dökülmüş ekilenler çıkarsa sonuç bence tatmın edıcı ve güzel olucak saç yönleride güzel duruyor
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram