Gönderen Konu: Op. Dr. İlhan Serdaroğlu saç ekimim 20.04.2018, 2800 greft.  (Okunma sayısı 14268 defa)

sercan56

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Op. Dr. İlhan Serdaroğlu saç ekimim 20.04.2018, 2800 greft.
« Yanıtla #16 : 04 Mayıs 2018, 13:37:15 »
İlhan bey ne kadar fiyat istiyor ve sakaldan da alıyor mu

nesu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 04 Mayıs 2018, 14:27:40 »
14 günde gayet güzel duruyor kabuklar da dökülmüş ekilenler çıkarsa sonuç bence tatmın edıcı ve güzel olucak saç yönleride güzel duruyor

Ekimin hayırlı olsun gayet güzel gözüküyor.Saç tipim aynı sana benzer ben de serdar hocada ektiricem 2-3 aya oraya karar verdim sizin onu seçmenizde ki etken nedir ve fiyat konusunda ne kadar ödediniz ? teşekkürler

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Ben bütçem dahilinde bir kaç yerden teklif aldım. Bütçemi biraz da zorlayarak İlhan hocayı seçtim. Bana katılmayacak arkadaşlar olacaktır. Ama ekim ekibinin başında doktor olmasını istedim. Forumda yorumları okudum ve ekim yapılan kişilerin süreçlerini inceledim, kararımda etkili oldu. Bir de popülerleşmiş bazı yerler 4000 greftlerden bahsettiler daha uygun fiyatlara. İlhan beyin bu konuda dürüst davrandığını düşündüğüm için kendisini seçtim.

Fiyat olarak 6000 TL ödedim. Şampuan ve 2 adet serum için de 250 TL ödedim. Sakal ekip ekmediğini sormadım açıkçası. Bilen arkadaşlar yorum yaparsa daha sağlıklı olur.
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2018, 14:36:37 Gönderen: nesu »

sercan56

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 04 Mayıs 2018, 17:44:58 »
Acaba gün de kaç kişiye Ekim yapıyorlar

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 04 Mayıs 2018, 18:03:30 »

Almıyor  hoca sakaldan. Ama yanlış hatırlamıyorsam bir düzeltme vakasında sakaldan alırız demişti hastaya . Ekime gelince donör güzel , açıklık iyi tam İlhan hocalık iş bence güzel sonuç alırsınız.
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

jhunberg

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 07 Mayıs 2018, 20:52:07 »
merhaba  ilk once sunu belırtmek ısterım ınsallah dıledıgınız saclara kavusursunuz . ben gectıgımız ekım 26 sında ilhan serdaroğluna ektirdim benimde ön cizgim pek iyi olmadı hatta hıc ıyı olmadı ve suan altıncı ayımdayım saclarım seyrek ve tepe bolgem cıkmadı sıze saçımın son halini ve ön cizgimi gostermek istiyorum. ilhan serdaroğlu na saç ektirmek bence şans işi nasreddin  hocanın gölü mayalaması gibi ya tutarsa .

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 07 Mayıs 2018, 20:54:50 »
merhaba  ilk once sunu belırtmek ısterım ınsallah dıledıgınız saclara kavusursunuz . ben gectıgımız ekım 26 sında ilhan serdaroğluna ektirdim benimde ön cizgim pek iyi olmadı hatta hıc ıyı olmadı ve suan altıncı ayımdayım saclarım seyrek ve tepe bolgem cıkmadı sıze on cızgımı bende paylasmak ıstıyorum burdan herkes gorsun .

İlhan beyle görüşün hocam geçmiş bir arkadaş aynı konudan sikayetciydi belki sizdiniz hatırlayamadım .saç ekimi 1 yıllık bir süreç daha zamanınız var.

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

jhunberg

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 07 Mayıs 2018, 21:01:25 »
sevgili nofear bir daha güvenemem ilhan hocaya . tepe bolgesınde zaten sonradan keske ıyı arastırsaymısım dıyorum kendı kendıme cok basarısız sonucları var  :( donör bölgem çok sık ikinci ekimi zekeriya kul a ektırmeyı dusunuyorum bir sene  dolunca . bırde sıze bır sorum olucak sızce ön bolgeme resımden bakarak kac greft ekıldıgı hakkında bırsey soylıyebılırmısınız tahmını rıca etsem ?

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 07 Mayıs 2018, 21:04:47 »
On bolgene okadar seyrek ekilmemiski senin ekilen saclar cikmamis ins cikis olur

jhunberg

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 07 Mayıs 2018, 21:05:55 »
peki çıkmamasının sebepleri neler olabilir ?

nesu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 09 Mayıs 2018, 11:06:38 »
merhaba  ilk once sunu belırtmek ısterım ınsallah dıledıgınız saclara kavusursunuz . ben gectıgımız ekım 26 sında ilhan serdaroğluna ektirdim benimde ön cizgim pek iyi olmadı hatta hıc ıyı olmadı ve suan altıncı ayımdayım saclarım seyrek ve tepe bolgem cıkmadı sıze on cızgımı bende paylasmak ıstıyorum burdan herkes gorsun .

İlhan beyle görüşün hocam geçmiş bir arkadaş aynı konudan sikayetciydi belki sizdiniz hatırlayamadım .saç ekimi 1 yıllık bir süreç daha zamanınız var.

sevgili nofear bir daha güvenemem ilhan hocaya . tepe bolgesınde zaten sonradan keske ıyı arastırsaymısım dıyorum kendı kendıme cok basarısız sonucları var  :( donör bölgem çok sık ikinci ekimi zekeriya kul a ektırmeyı dusunuyorum bir sene  dolunca . bırde sıze bır sorum olucak sızce ön bolgeme resımden bakarak kac greft ekıldıgı hakkında bırsey soylıyebılırmısınız tahmını rıca etsem ?

Açıkçası ben ön çizgide veya başka bir yerde memnuniyetsizlik yaşarsam İlhan beye şikayetlerimi bildiririm. Kendisinin sorunlara yönelik çözümlerinin olacağını düşünüyorum. Aksi takdirde mesleki etik açısından doğru olmaz. Bence siz de danışın. Ama nofear114'ün dediği gibi saç ekimi süreci 1 yıllık bir süreç. Biraz daha beklerseniz daha iyi olacaktır.

jhunberg

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 12 Mayıs 2018, 09:54:04 »
tepe kısmında basarısız sonucları çok o yuzden ıkıncı defa guvenemem baska bır dr arastırıyorum dostum . ben tv de gormustum ılhan hocayı oyle gıttım muananesıne keske ınternetten bıraz arastırsaydım sımdı arastırdıgım gıbı saglık olsun . bır seneyı beklıcem son durumu buradan paylasıcam nasıpse . ama senınde ön cizgin olmamıs dostum bunu bır kerede halletmesı lazım neden o kadar ıgneyı kafamıza tekrar yıyıp aylarca uyusuk gezelım ? haksızmıyım ? o kadar para verıyoruz kendısının de tecrubesı var sokaklarda ektıren arapları goruyorum on cızgılerının ne kadar guzel oldugunu gorunce benımde moralım bozuluyor ve cıkmamasıda cabası ayrı bır dert tabi.
 :-\

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 12 Mayıs 2018, 12:49:21 »
[/quo

Yani net birşey söylemek çok zor ama 1600-1900 arası bir greft olsa gerek ön bölgenizde maximum . Benim size tavsiyem gidin ilhan beyle görüşün sizi bir muayene etsin muhtemelen 1 yıla kadar bekleyelim diyecektir. Eğer saçlar çıkmazsa kibarca dersin hocam ben 2. ekimi başka bir yerde düşünüyorum bir kısım iade talep edersin. Ama süreç daha dolmamış yani devam eden bir süreç var . Tabi karar sizin . Ön bölgede ilhan beyin ekimlerini beğeniyorum açıkcası . Vertexde bence iyi değil. Ama yıllardır okuduğum kadarıyla İlhan hoca hasta mağdur eden biri değil bence gidin bir muayene etsin baksın hekim gözüyle yorumlasın...

nesu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 14 Mayıs 2018, 14:15:46 »
tepe kısmında basarısız sonucları çok o yuzden ıkıncı defa guvenemem baska bır dr arastırıyorum dostum . ben tv de gormustum ılhan hocayı oyle gıttım muananesıne keske ınternetten bıraz arastırsaydım sımdı arastırdıgım gıbı saglık olsun . bır seneyı beklıcem son durumu buradan paylasıcam nasıpse . ama senınde ön cizgin olmamıs dostum bunu bır kerede halletmesı lazım neden o kadar ıgneyı kafamıza tekrar yıyıp aylarca uyusuk gezelım ? haksızmıyım ? o kadar para verıyoruz kendısının de tecrubesı var sokaklarda ektıren arapları goruyorum on cızgılerının ne kadar guzel oldugunu gorunce benımde moralım bozuluyor ve cıkmamasıda cabası ayrı bır dert tabi.
 :-\

Benim ön çizgim kötü mü iyi mi henüz bilemiyorum. Daha çok başındayız. Bu hafta sonu 1 ay dolunca yeni fotoğraf ekleyeceğim. Ama genel olarak baktığımda herkesin yaşadığı süreçleri yaşıyorum. Dökülmeler başladı 1 hafta önce. Eğer 2 haftalık fotoğraflarımdaki gibi saçlar çıkacak olursa ben ekimden ve ön çizgiden memnun kalırım. Umuyorum memnun edici bir sonuç alırım.

nesu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 28 Mayıs 2018, 15:22:42 »
38. Gün:

Facebook Twitter Instagram