Gönderen Konu: 15 000 tl bütçeyle 5000 greft doğal ekim mümkünmü?  (Okunma sayısı 5006 defa)

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar selamlar, forumu bisüredir takip ediyordum, kaliteli ve gerçekçi,
çözüm arayan bir platform olarak kabul ettim ve zamanla özümsedim sanırım  üye olup saç ektirmeye karar verdim.

Kellik kaderimiz değil. Hiçkimse saçsız doğmuyor dolayısıyla,  Bu sadece bir hastalık.

Arkadaşlar, profilimde kullandığım resim sayın dr koray erdoğana emaille gönderdiğim ve yine kendisinin bana  koyduğu teşhis ve ekim metodunu anlattığı kendi çizimleri  görünmektedir. Donör bölgem çok sık ve saç kalitesi kalıntel ve oldukça iyi. Herşey güzel fakat fiyat... (greft×2.5 euro x 62,500 tl.türkiye ekonomik gerçekliğine hitap etmiyor malesef... En uygun Fiyatı ile kaliteli manuelde uzman ekim yapan bir doktor aramaktayım bütçem 15,000 tl. Bana öncesi ve sonrasında refakat edeceğine inandığım,sonuçlarını günbegün forumda paylaşacağım siz değerli fedakâr forum yönetimi  ve katılımcı arkadaşlarımın tavsiyelerini merak ediyorum.bana en uygun doktoru bulmamda yardımcı olacağınıza inanıyorum. İşimden  yıllık izne ayrıldım ve uygun yeri bulduğumda hemen ekim yaptırmak istiyorum. Aradığım doğal ve ekilenin çıkması aynı zamanda donör bölge izi istemiyorum. 15000 tlye  isteklerim aşırı gelebilir. :D bize kendimizi rahatça ifade edeceğimiz ve sorunlarımıza çözüm arama fırsatı bulduğumuz bu imkanı sunan  herkese çok teşekkürler.

prelude034

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 15 000 tl bütçeyle 5000 greft doğal ekim mümkünmü?
« Yanıtla #1 : 22 Nisan 2018, 14:05:49 »
Resimlerini paylaşabilirsen, durumuna göre tavsiyeler gelecektir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 22 Nisan 2018, 14:25:37 »
Foruma hoş geldiniz  bize ve emeklerimizr karşı Taktiriniz için teşekür ederim öncelikle bizi mutlu ettiniz. Konunuza resimlerinizi de eklersiniz daha doğru ve yapıcı yorumlar yapılabılır

Şunuda eklemek istiyorum malesef ülkemizde 4/5 doktor dışında saç ekimi riski artıyor ve insanlarda tavsiye verirken temkinli davranmak zorunda kalıyor olumsuz bişey yaşarsan sorumlu hissetmemek adına

O yüzden öncelikle araştırdıgın  düşündüğün ekimcileri yazarsan Anladığım kadarı ile büççen koray hocaya yetmiyor onun dışında düşündüklerini sıralarsan içinden seçip tavsiye verebilir arkadaşlar.
Global Moderator

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 22 Nisan 2018, 14:40:22 »
37 yaşındayım 7 yıldır ön bölgem ve daha sonrada 5 yıldır tepe bölgemden dökülmeye başladı.30 yaşıma kadar iyiydi. Sonra aşırı dökülmeye başladı.
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 22 Nisan 2018, 14:54:02 »
Serdar gökrem- asistanı10.000tl fiyat vermişti.
hakan doğanay
Ufuk bilkay
 Diğerleriyle görüşme fırsatım olmadı.

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 22 Nisan 2018, 15:02:05 »
Merhaba
Forumumuza hoşgeldiniz.
Temennileriniz için teşekkür ederiz.

Forumumuz açıldığından beri bu vb. sıkıntıları yaşayan arkadaşlarımıza elimizden geldiği kadarı ile yardım etmeye çalışmaktayız. Bu süreçte hiç bir maddi kazanç düşünmedik ve düşünmüyoruz. 

Amacımız saçsızlık sıkıntısını rant a çeviren kişilerin veya kuruluşların önüne geçerek insanlara uyarılarda bulunup mağduriyet yaşamalarını engellemek.

Şuanda içinde bulunduğunuz durum için acele etmemenizi bir süre forumumuzdaki ekim uzmanlarının ekimlerini ve sonuçlarını taramanızı tavsiye ederim.

Forumumuzdaki birçok arkadaşımız sizin belirleyeceğiniz ekimciler ile ilgili fikirlerini tarafınıza ileteceklerdir.

İyi forumlar dilerim...

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 22 Nisan 2018, 15:08:11 »
ilaç kullanmadım..fınasterit gibi ilaçların ismini duydum ve yan etkilerinide duydum.hem ilaç kullanmayı  bırakınca  saçlar eski haline geri dönüyor gibi yorumlar yapılıyor.bazı doktorlar tarafından... oyüzden kullanmadım. Ve bunun için doktorada hiç gitmedim.genetik olarak tam kellik değil bölgesel kellik oluyor bizde. Tamamen dökülmüyor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 22 Nisan 2018, 15:20:27 »
ilaç kullanmadım..fınasterit gibi ilaçların ismini duydum ve yan etkilerinide duydum.hem ilaç kullanmayı  bırakınca  saçlar eski haline geri dönüyor gibi yorumlar yapılıyor.bazı doktorlar tarafından... oyüzden kullanmadım. Ve bunun için doktorada hiç gitmedim.genetik olarak tam kellik değil bölgesel kellik oluyor bizde. Tamamen dökülmüyor.

Dogrudur ilacı bırakınca eski haline döner Ama insanların inatla anlamak istrmediği durum şu ki ilacı operosyon oncesi ve sonrası olmak kaydı ile 1 sene kullanmanın büyük faydaları var.

Koray hoca güzel planlama yapmıs.. sizin için doğru bir plan ama malesef imkanlarınız zorladığı için bu plan üzerinden altarnatif degerlendirin derim ben

Bu durumda var olan saçlarınızın zarar görmeden güzel bir sekılde her bölgesının sıklasması ve donörün cok doğru kullanılması gerek ileriye dönük olarak  dokülmeniz devam edebilir çünkü ileride bir ekim daha gerekebılır.

Saydığınız isimlerden hakan doğanayı araştırabılırsınız büççenız yetiyorsa.
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2018, 15:31:16 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 22 Nisan 2018, 15:26:00 »
Hoşbuldum,   Hintell, PagaroN   takdiri gerçekten hakediyorsunuz,özenli ve yeniliğe açık bir forum burası ben yaklaşık olarak 6 aydır takip ediyorum ve bu sanal ortamdan  daha hayatın gündelik  ulaşılabilirliğine, başvurulan ve genel kabul görmüş bir kurum olarak  dahada  gelişerek ilerleyebileceğinize inanıyorum. Uğraştığınız "mesele" gerçekten ekonomik ve sosyal alanda çok fazla yer tutmasından dolayı  önünüz çok açık. İnsanların hem maddi hemde manevi menfaatlerini insani hak olarak görüp korumanız toplumsal bir görev üstleniyor olmanızda  sizi bir okadar değerli kılıyor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 22 Nisan 2018, 15:29:16 »
Hoşbuldum,   Hintell, PagaroN   takdiri gerçekten hakediyorsunuz,özenli ve yeniliğe açık bir forum burası ben yaklaşık olarak 6 aydır takip ediyorum ve bu sanal ortamdan  daha hayatın gündelik  ulaşılabilirliğine, başvurulan ve genel kabul görmüş bir kurum olarak  dahada  gelişerek ilerleyebileceğinize inanıyorum. Uğraştığınız "mesele" gerçekten ekonomik ve sosyal alanda çok fazla yer tutmasından dolayı  önünüz çok açık. İnsanların hem maddi hemde manevi menfaatlerini insani hak olarak görüp korumanız toplumsal bir görev üstleniyor olmanızda  sizi bir okadar değerli kılıyor.

Çok teşekür ederiz inssallah forumumuzda yaptığınız araştırmalar sonucu vericrğiniz en doğru kararı verip hayalinizdeki saçlara kavusursunuz.
Global Moderator

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 22 Nisan 2018, 15:34:52 »
İnşallah aradığımızı buluruz. İnanıyorum. Ben istanbulda oturuyorum.acaba, Hakan doğanay ayarında  biri varmı burada.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 22 Nisan 2018, 20:24:03 »
Dr.Koray erdoğan a  email  attım, (sadece kendisine özel) ödeyebileceğim miktarı arttırarak yeni bir rakam  belirttim. Bekleyelim, görelim.   Birde sitede sonuçları yayınlayacağımdan söz ettim.bu gereksiz bir çaba olmuş olabilir.zira, koray hocanın reklama pek ihtiyacı yok gibi  :) olacağı varsa olur. Pek umutlu değilim ama.

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 22 Nisan 2018, 22:12:52 »
Hakan doğanay,zekeriya kul,ilhan serdaroğlu ve lifeankara şahin çelik.bunlara bir bak derim.estemylife hasan akılada bakabilirsin onunda ekimleride güzel ama ekipler farklı oluyor galiba orda,o yüzden tam emin değilim .direkt olarak hasan akıl ekecekse bu listeye oda dahil olabilir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 22 Nisan 2018, 22:27:16 »
Dr.Koray erdoğan a  email  attım, (sadece kendisine özel) ödeyebileceğim miktarı arttırarak yeni bir rakam  belirttim. Bekleyelim, görelim.   Birde sitede sonuçları yayınlayacağımdan söz ettim.bu gereksiz bir çaba olmuş olabilir.zira, koray hocanın reklama pek ihtiyacı yok gibi  :) olacağı varsa olur. Pek umutlu değilim ama.

:)) koray hoca suan lizbonda workshop için.. dostum reklama ihtıyac yok dediğin gibi bunu özellıkle kabul etmezler:) ama insallah tersı olur ne diyim :)
Global Moderator

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 22 Nisan 2018, 22:43:33 »

:)) koray hoca suan lizbonda workshop için.. dostum reklama ihtıyac yok dediğin gibi bunu özellıkle kabul etmezler:) ama insallah tersı olur ne diyim :)

İnşallah tersi olur ve indirim yapar.aksi takdirde diğer seçeneklerle bir kumar oynayacağım. Bu arada forumda dr.bilgehan yıldırımın çalışmasını beğendim 3.500 tlye mucize yaratmış biz 20,000 binliraya rica minnet  ikna etmeye çalışıyoruz yaw😂😂😂

Facebook Twitter Instagram