Arkadaşlar selamlar, forumu bisüredir takip ediyordum, kaliteli ve gerçekçi,
çözüm arayan bir platform olarak kabul ettim ve zamanla özümsedim sanırım üye olup saç ektirmeye karar verdim.
Kellik kaderimiz değil. Hiçkimse saçsız doğmuyor dolayısıyla, Bu sadece bir hastalık.
Arkadaşlar, profilimde kullandığım resim sayın dr koray erdoğana emaille gönderdiğim ve yine kendisinin bana koyduğu teşhis ve ekim metodunu anlattığı kendi çizimleri görünmektedir. Donör bölgem çok sık ve saç kalitesi kalıntel ve oldukça iyi. Herşey güzel fakat fiyat... (greft×2.5 euro x 62,500 tl.türkiye ekonomik gerçekliğine hitap etmiyor malesef... En uygun Fiyatı ile kaliteli manuelde uzman ekim yapan bir doktor aramaktayım bütçem 15,000 tl. Bana öncesi ve sonrasında refakat edeceğine inandığım,sonuçlarını günbegün forumda paylaşacağım siz değerli fedakâr forum yönetimi ve katılımcı arkadaşlarımın tavsiyelerini merak ediyorum.bana en uygun doktoru bulmamda yardımcı olacağınıza inanıyorum. İşimden yıllık izne ayrıldım ve uygun yeri bulduğumda hemen ekim yaptırmak istiyorum. Aradığım doğal ve ekilenin çıkması aynı zamanda donör bölge izi istemiyorum. 15000 tlye isteklerim aşırı gelebilir.
bize kendimizi rahatça ifade edeceğimiz ve sorunlarımıza çözüm arama fırsatı bulduğumuz bu imkanı sunan herkese çok teşekkürler.