Gönderen Konu: Asuman Hair Trans 4500 greft  (Okunma sayısı 48090 defa)

Kars343536

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asuman Hair Trans 4500 greft
« Yanıtla #45 : 28 Kasım 2018, 21:34:23 »
Bence öncesi ge sonrası kişiler ayni kişiler degil cünkü o kadar açıklığı bu sayıda greftle bu tip merkezler kapatamaz eğer inandırıcı olmak istiyorlarsa anlık ve belli periyotlar da resim paylaşmalı 1.ay 2.ay 90. Gün 120.Gün vs gibi zamanlar la oyle şakkadanak  saçlı hâlini paylaşarak olamaz bu iş

yigit10

• Ziyaretçi
« Yanıtla #46 : 28 Kasım 2018, 22:13:49 »
vertekste halen ekım istiyor tepede seyreklık mevcut.yaş kaçtı bu arada önler kapanmıs ıyı olmus hayırlı  olsun.fiyat da yazarmısnız.nerede bu hoca ?

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 28 Kasım 2018, 22:57:39 »
Hocam hayırlı olsun:)

Ama fotoğraflar çok net değil gün ışığında birkaç foto eklersen tam gelişimi görebiliriz. Sen ilk konuyu açınca kanalların sıklığı dikkatimi çekti ve ekim merkezini araştırdım. Koydukları before-after fotoların hemen hemen hepsi çok iyiydi.(tüm ekim merkezleri gibi) Diğer ekim merkezlerinden farkları ise instagrami hiçbir şekilde aktif kullanmamışlar yani 3 ayda 1 post atmışlar sonra 6 ay sonra atmışlar filân. O yüzden üste yorumda bulunan arkadaşa katilmiyorum daha instagram hesabını bile aktif kullanmayan bir merkezin böyle reklam yapacağını düşünmüyorum. Yalnız sende keşke ay ay bizi bilgilendirseydin.

Her neyse yağlanma için konozol şampuan tavsiyesinde bulunabilirim. Yine de dermatologa görünün bence. Sebore olmuş olabilir.
« Son Düzenleme: 29 Kasım 2018, 09:31:56 Gönderen: robie_fowliver »

wmpoolt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 29 Kasım 2018, 09:25:43 »
Saçlar muhteşem olmuş.Bu kadar gür olması şaşırttı açıkçası.
Ekimi ne kadar fiyata yaptıklarını yazabilirmisin.Burdan veya özelden cevap beklemedeyim.

Özelden yaptırdığım fiyatı gönderdim Hocam.

wmpoolt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 29 Kasım 2018, 09:28:24 »
ekim gayet güzel duruyor maşallah diyim de nazarım değmesin :)  sende memnunsun anladığım kadarıyla ki ekimin nasıl olduğundan ziyade kişinin memnuniyeti önemli bence, mutluysan olay bitmiştir.Yağlanma ve kabuklanma için; ben uzun yıllardır seboreik dermatit hastasıyım çeşitli doğal sabunlar kremler (la roche, bioderma, babe vs ) kullandım ama çözememiştim, sonra head&shoulders ( anti dandruff-mavi) şampuanıyla kurtuldum.tabi kişinin cildiyle de alakalı bir durumdur ama deneyebilirsin belki yardımcı olur.

Söylediklerine katılıyorum. Önemli olan tabiki benim ne hissettiğim ve aynaya baktığım zaman mutlu olduğumu hissediyorum.

Vallahi bilemedim. Ama deneyeceğim. Tavsiyen ve iyi dileklerin için teşekkür ederim :)

wmpoolt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 29 Kasım 2018, 09:30:26 »
hayırlı olsun  sizden ricam daha net yakın cekım foto koymanız

Teşekkür ederim. Bugün yeni çektim. İş yerindeki arkadaşların garip bakışlarına maruz kalıyorum ama herşey bu süreçteki arkadaşlara yardımcı olabilmek için

wmpoolt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 29 Kasım 2018, 09:31:12 »
fiyatlar bölümün de konu açıp merkezin net pazarlıksız fıyatını yazabılırsınız

Devamı..

wmpoolt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 29 Kasım 2018, 09:38:56 »
Bence öncesi ge sonrası kişiler ayni kişiler degil cünkü o kadar açıklığı bu sayıda greftle bu tip merkezler kapatamaz eğer inandırıcı olmak istiyorlarsa anlık ve belli periyotlar da resim paylaşmalı 1.ay 2.ay 90. Gün 120.Gün vs gibi zamanlar la oyle şakkadanak  saçlı hâlini paylaşarak olamaz bu iş

He evet ekim merkezinin reklamını yapıyorum. Mükemmel zekan ile olayı şakkadanak diye çözümledin bravo.

Bilader sen neyin peşindesin. Zaten paylaşmısım detayları. İlk günler aylık periyotlar olarak. Direk buraya ekim yaptım diye foto mu koydum. 7 Aylık süreçte hemen hemen her ay paylaşım yaptım.

Ben bizim insanımızdaki hemen kötüleme ve kuşkulanma durumu mantığını bir türlü anlamıyorum. Herkes gibi birilerine yardımcı olmak amacıyla burda vaktimizden çalıp, ekim yaptırmak isteyen arkadaşlara biraz da olsa cesaret vermek amacıyla bir şeyler paylaşıyoruz. Karşılık olarak bir akıllı gelip diyor ki "İnandırıcı Değil."

İnanmazsan inanma kardeşim. Eğer bu kararında ısrarcı olursan, sana özelden direk kendi yüzümü gösteren görselleri göndereyim ve sende burdan benden özür dilemek durumda kalırsın.

Birilerine ithamlarda bulunmadan evvel, öncelikle bir süreci takip et ve ona göre bir şeyler söyle en azından. Kendini de beni de sürecimi takip eden arkadaşları da meşgul etme. LÜTFEN.

wmpoolt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 29 Kasım 2018, 09:42:46 »
vertekste halen ekım istiyor tepede seyreklık mevcut.yaş kaçtı bu arada önler kapanmıs ıyı olmus hayırlı  olsun.fiyat da yazarmısnız.nerede bu hoca ?

Teşekkürler.

Ekim öncesindeki (İlk fotoğrafta) bakacak olursanız, tepede çok ciddi bir açıklık olduğunu görürsünüz.

Operasyon öncesi arka tarafın tamamına 1bin adet ekim yapılması yönünde bir karar verdik. Ve bende uygun gördüm.

Öncelikle ön taraflardaki açıklığı kapatma mantığım oldu her zaman. Belki ileride arka taraflar için bir operasyon neden olmasın ?

Fiyat ile alakalı fiyat bölümünde bir konu açmam gerekiyormuş. Vaktim olursa oraya yazacağım hocam. Detay istersen sana da özelden yazabilirim.

wmpoolt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 29 Kasım 2018, 09:46:40 »
Hocam hayırlı olsun:)

Ama fotoğraflar çok net değil gün ışığında birkaç foto eklersen tam gelişimi görebiliriz. Sen ilk konuyu açınca kanalların sıklığı dikkatimi çekti ve ekim merkezini araştırdım. Koydukları before-after fotoların hemen hemen hepsi çok iyiydi.(tüm ekim merkezleri gibi) Diğer ekim merkezlerinden farkları ise instagrami hiçbir şekilde aktif kullanmamışlar yani 3 ayda 1 post atmışlar sonra 6 ay sonra atmışlar filân. O yüzden üste yorumda bulunan arkadaşa katilmiyorum daha instagram hesabını bile aktif kullanmayan bir merkezin böyle reklam yapacağını düşünmüyorum. Yalnız sende keşke ay ay bizi bilgilendirseydin.

Her neyse yağlanma için konozol şampuan tavsiyesinde bulunabilirim. Yine de dermatologa görünün bence. Sebore olmuş olabilir.

Hocam foto çekicem derken ışığın altına o kadar girdim ki senin yüzünden :)

Gün ışığında senin için bir foto çekip en yakın zamanda atacağım..

Ayrıca hemen hemen her ay bir foto attım. Aslında hemen hemen sürecin hepsinin fotoğrafını kendi telefonumda çektim.

Arşivlerden bulup, süreci daha iyi anlamanız amacıyla yükleyebilirim. İş gereği çok vakit bulamadığımdan dolayı pek uğraşamadım açıkcası.

Vakit buldukça giriyorum ve elden geldiği kadar kusura bakmayın lütfen.

wmpoolt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 29 Kasım 2018, 09:47:07 »

Bu arada yaşım 27

lostcontrol

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 29 Kasım 2018, 10:31:10 »
Minoxidile hala devam ediyor musunuz?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 29 Kasım 2018, 13:00:19 »
Teşekkür ederim. Bugün yeni çektim. İş yerindeki arkadaşların garip bakışlarına maruz kalıyorum ama herşey bu süreçteki arkadaşlara yardımcı olabilmek için

teşekür ederim ekiminiz güzel şekil de devam ediyor maşallah diyelim umarım diger ekimleride merkezin aynı şekil de güzel sonuçlanan ekimler olur tabı her merkezin sorunlu ekimleri hasta kaynaklı yada merkez kaynaklı olacaktır bu kaçılmaz umarım başarı oranı yüksek olur asuman hanımın bundan sonra takıp edeceğimiz ekimlerinde de

merkez yeni oldugu için  daha net foto istedim emeginize sağlık
« Son Düzenleme: 30 Kasım 2018, 02:51:11 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Kars343536

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 29 Kasım 2018, 18:32:34 »
Tamam da kardeşim ben sana ekim merkezinin reklamını yapiyosun demedim ki hemen niye konuyu o taraflara çekiyorsun demekki niyetin belli bi laf vardır dervişin fikri neyse zikride odur diye bana inandırıcı gelmedi kardes bu sonuçlar bu kadar basit

Kars343536

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 29 Kasım 2018, 18:48:39 »
Selam hintell kardeşim bu tip paylaşımlarda sürecin en başından paylaşım olmasını belirt bence

Facebook Twitter Instagram