Bence öncesi ge sonrası kişiler ayni kişiler degil cünkü o kadar açıklığı bu sayıda greftle bu tip merkezler kapatamaz eğer inandırıcı olmak istiyorlarsa anlık ve belli periyotlar da resim paylaşmalı 1.ay 2.ay 90. Gün 120.Gün vs gibi zamanlar la oyle şakkadanak saçlı hâlini paylaşarak olamaz bu iş
He evet ekim merkezinin reklamını yapıyorum. Mükemmel zekan ile olayı şakkadanak diye çözümledin bravo.
Bilader sen neyin peşindesin. Zaten paylaşmısım detayları. İlk günler aylık periyotlar olarak. Direk buraya ekim yaptım diye foto mu koydum. 7 Aylık süreçte hemen hemen her ay paylaşım yaptım.
Ben bizim insanımızdaki hemen kötüleme ve kuşkulanma durumu mantığını bir türlü anlamıyorum. Herkes gibi birilerine yardımcı olmak amacıyla burda vaktimizden çalıp, ekim yaptırmak isteyen arkadaşlara biraz da olsa cesaret vermek amacıyla bir şeyler paylaşıyoruz. Karşılık olarak bir akıllı gelip diyor ki "İnandırıcı Değil."
İnanmazsan inanma kardeşim. Eğer bu kararında ısrarcı olursan, sana özelden direk kendi yüzümü gösteren görselleri göndereyim ve sende burdan benden özür dilemek durumda kalırsın.
Birilerine ithamlarda bulunmadan evvel, öncelikle bir süreci takip et ve ona göre bir şeyler söyle en azından. Kendini de beni de sürecimi takip eden arkadaşları da meşgul etme. LÜTFEN.