Gönderen Konu: Asuman Hair Trans 4500 greft  (Okunma sayısı 48067 defa)

wmpoolt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asuman Hair Trans 4500 greft
« Yanıtla #30 : 28 Eylül 2018, 16:38:12 »
Bunun bu arkadaşlar alakası yok bende ekim yaptırdım bu arkadaş gibi forumda tanınmamış bir kliniğe ama bir iki kişi yorum yazdı takip eden olduğunu da pek sanmıyorum ben çok aktifim forumda herkese yorum yazıp fikir alış verişi yapıyorum bunun paylaşımı yapanla ilgisi yok kardeşim keşke dediğin gibi olsaydı...

Umarız bu tabuları, hep beraber bu konu itibariyle yıkmış oluruz.

wmpoolt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 28 Eylül 2018, 16:38:55 »

Sigara alkol kullanımı olmaması büyük avantaj dostum herşry yolunda gidiyor şimdilik sürecinde takipteyim takvileride atlama harika olacak insallah

Eyvallah dostum.

wmpoolt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 27 Kasım 2018, 22:06:29 »
7. Ay ve artik gelisim tamamlandi gibi birsey. 

3 ana problemim var.

1 -  Eski saclarim kivircik olmamasina ragmen malasef bunlar kivircik oldu :) tahmin ediyorum ki donorden alinan saclar aslinda kivircikmis.  Sasirtici.
2- Yaglanma. Inanilmaz yaglaniyor saclarim.  Sabah yikayip oglen 4 gibi, yaglanma ciddi seviyeye ulasiyor.  Ve yaglanma saclarin dalgali olmasini sagliyor.
3- Kabuklanma.  Bu bende hep varolan problem.  Losyon kullanarak ve dikkat ederek beyaz kabuklardan kurtulabiliyorum.

Ne yalan soyleyeyim,  aslinda saci olmayan biri icin bu gibi problemleri yasamak bile mutluluk verici diyebilirim :))

Velhasil, objektif olarak degerlendirdigim zaman hamdolsun forumdaki en guzel sonuclardan biri olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Tum kalbimle soyleyebilirim ki, bu isciligi hakkiyla yaptigi icin Asuman Hanima minnetarim. Ve bu minnetarligimin karsiligi olarak,  kendilerini tavsiye ediyorum.

Bunca fedakarliktan,  bunca emekten sonra guzel bir sonuc almak paha bicilemez.  Herseye değdi diyebilirim kesinlikle.

Sureci 1 senelik olana kadar devam ettirecegim.  Sorunlarim hakkinda bana yardimci olabilirseniz sevinirim. 

Tabiki yeni saclarim hakkinda da yorumlarinizi merak ediyorum.

Player

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 27 Kasım 2018, 23:17:41 »
Efsane güzel olmuş iyi günlerde tarayın boşverin kıvırcık olsun bu yaşınıza kadar düz saçlı olmuşsunuz bu yaştan sonra kıvırcık saçlı biri olun ne güzel 😀

corosman

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 28 Kasım 2018, 00:16:17 »
Gereçekten çok güzel gözüküyor. Ekşm merkezi nerede ve fiyat olarak ne kadar ödediniz acaba

wmpoolt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 28 Kasım 2018, 08:41:11 »
Efsane güzel olmuş iyi günlerde tarayın boşverin kıvırcık olsun bu yaşınıza kadar düz saçlı olmuşsunuz bu yaştan sonra kıvırcık saçlı biri olun ne güzel 😀

Dimi.. İnsanoğlu nankör hocam :)

Hayatım 3 evreden oluştu. Birinci evre düz saçlı, ikinci evre kel ve son evre de kıvırcık olduk. Bakalım daha neler göreceğiz :)

Yorumun için teşekkür ederim :) Darısı yaptıranların başına..

wmpoolt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 28 Kasım 2018, 08:44:53 »
Gereçekten çok güzel gözüküyor. Ekşm merkezi nerede ve fiyat olarak ne kadar ödediniz acaba

Öncelikle teşekkürler dostum. Ekim merkezi Pendik Medical Park VM Hastanesinde.

Fiyat olarak forum içerisinde direk olarak söylenmesi ne kadar etik bilemedim. ( Eğer söylenmesinde bir sakınca yok ise söyleyebilirim. )

Ayrıca ben bu dolar olaylarından önce yaptırdığım için yanıltıcı fiyat da olabilir.

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 28 Kasım 2018, 09:13:08 »
hayırlı olsun saçlarınız güle güle kullanın

Kel12.02.2018

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 28 Kasım 2018, 09:19:53 »
Gerçektende çok başarılı bir ekim olmuş. Başka ektiren varsa o kişileride takip edip hala aynı başarıyı elde ettiyse ekim yeri, herkes için alternatif olabilecek bir yer gibi duruyor. Güle güle saçları taramanîz dileğiyle.

SwoRd

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 28 Kasım 2018, 10:28:34 »
Saçlar muhteşem olmuş.Bu kadar gür olması şaşırttı açıkçası.
Ekimi ne kadar fiyata yaptıklarını yazabilirmisin.Burdan veya özelden cevap beklemedeyim.

shadow

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 28 Kasım 2018, 10:38:54 »
sonuç çok iyi, ismi pek duyulmamış bir merkez bir kaç ekimi forumda olması durumunda alternatifli saç ekimi listesine girebilir.

bki

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 28 Kasım 2018, 10:39:20 »
ekim gayet güzel duruyor maşallah diyim de nazarım değmesin :)  sende memnunsun anladığım kadarıyla ki ekimin nasıl olduğundan ziyade kişinin memnuniyeti önemli bence, mutluysan olay bitmiştir.Yağlanma ve kabuklanma için; ben uzun yıllardır seboreik dermatit hastasıyım çeşitli doğal sabunlar kremler (la roche, bioderma, babe vs ) kullandım ama çözememiştim, sonra head&shoulders ( anti dandruff-mavi) şampuanıyla kurtuldum.tabi kişinin cildiyle de alakalı bir durumdur ama deneyebilirsin belki yardımcı olur.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 28 Kasım 2018, 13:13:13 »
hayırlı olsun  sizden ricam daha net yakın cekım foto koymanız
Global Moderator

corosman

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 28 Kasım 2018, 20:43:32 »
Öncelikle teşekkürler dostum. Ekim merkezi Pendik Medical Park VM Hastanesinde.

Fiyat olarak forum içerisinde direk olarak söylenmesi ne kadar etik bilemedim. ( Eğer söylenmesinde bir sakınca yok ise söyleyebilirim. )

Ayrıca ben bu dolar olaylarından önce yaptırdığım için yanıltıcı fiyat da olabilir.

Fiyat vermende herhangi bir sakınca yok hocam.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 28 Kasım 2018, 21:05:22 »

Fiyat vermende herhangi bir sakınca yok hocam.

fiyatlar bölümün de konu açıp merkezin net pazarlıksız fıyatını yazabılırsınız
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram