Gönderen Konu: Asuman Hair Trans 4500 greft  (Okunma sayısı 48062 defa)

oklkvn

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asuman Hair Trans 4500 greft
« Yanıtla #16 : 21 Eylül 2018, 18:16:14 »
harika olmuş ;)

wmpoolt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 24 Eylül 2018, 10:59:08 »
@oklkvn teşekkür ederim.

Ancak bu forum için şunu farkettim.

Koray hoca veya Serkan Aydın gibi ünlü saç ekim merkezleri dışındakiler pek ilgi görmüyor burada.

Halbuki bu iki saç ekim merkezinin dışında da bunu yapabilenler var.

Gerçekten iyi bir sonuç olduğunu düşündüğüm ve insanlara cesaret vermesi adına yaptığım paylaşımım, maalesef bu yukarıda saydığım herhangi bir ekim merkezi sonucu kadar değer görmedi.

Halbuki alınan sonuç, forum içerisinde aylarca takip ettiğim kişilerin sonucuna yakın derecede.

Bu sitemim yanlış anlaşılmasın, tabularımızı ve kalıplarımızı yıkalım ki, daha faydalı sonuçlar elde edebilelim.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 24 Eylül 2018, 11:04:54 »
@oklkvn teşekkür ederim.

Koray hoca veya Serkan Aydın gibi ünlü saç ekim merkezleri dışındakiler pek ilgi görmüyor burada.

Gerçekten iyi bir sonuç olduğunu düşündüğüm ve insanlara cesaret vermesi adına yaptığım paylaşımım, maalesef bu yukarıda saydığım herhangi bir ekim merkezi sonucu kadar değer görmedi.

Halbuki alınan sonuç, forum içerisinde aylarca takip ettiğim kişilerin sonucuna yakın derecede.

Bu sitemim yanlış anlaşılmasın, tabularımızı ve kalıplarımızı yıkalım ki, daha faydalı sonuçlar elde edebilelim.

Koray hoca bir tarafa Serkan Aydın gibi iyi yapanı ben görmedim.. şimdi hakkını yemeyelim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 24 Eylül 2018, 11:36:54 »
@oklkvn teşekkür ederim.

Bu birazda forumda Aktif olmak ile alakalı bir durum çok yorum olan herkes forumda aktif ve diger konularda yorum yapan insanlar aktif olmak gerekli gayet güzel saçlarınız
Global Moderator

kelman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 24 Eylül 2018, 11:50:27 »
Şey gibi bu takibe takip, gt, bu tagde takipleşiyoruz vs vs. Neyse sonuç olarak saçların çok güzel olmuş güle güle tara hocam. Ben başlığını yeni gördüm. Hayırlı olsun.

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 25 Eylül 2018, 09:02:38 »
@oklkvn teşekkür ederim.

başarılı bir sonuç almışsın.  ekim merkezi iyi iş çıkarmış.
şanslısın. gelişimin hızlı olmuş.
saçların hayırlı olsun güle güle tara  ;)

wmpoolt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 25 Eylül 2018, 13:08:31 »
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Tabi dediğiniz gibi aktif olmak da buna etken.

Umarım herkes istediği sonucu alır.

Gelişimi ay ay paylaşmaya devam edeceğim.

Takipte Kalın.

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 26 Eylül 2018, 16:18:30 »
Dostum harika gözüküyor ekimin ben şahsen çok başarılı ve iyi buldum bu süreçte ne takviye ilaç kullandın kullandıysan ? Sigara alkol varmı

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 26 Eylül 2018, 19:59:07 »
Gayet güzel sonuç güle güle tarayın hatta sonuç bile değil daha 5. Ay. Ekimin popülaritesi kısmında size hâk veriyorum. Bu sonucu saydığınız yerlerde alsanız post yağmuruna tutuluyordunuz. Birazcık ta ekim merkezinizin kabahati gerekli reklamı yapamamış kimseye sesini duyuramamış...

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 27 Eylül 2018, 11:11:28 »
Aktif bir konu degil paylaşmasanız dikkatimizi çekmeyecekti bence bu sizin hatanız güzel bir sonuç almıssınız biraz forumla ilgilenseniz bir çok arkadaş bu merkeze güven kazanıp araştırabilirdi ben dahil

wmpoolt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 27 Eylül 2018, 17:25:19 »
@YasinGuler teşekkür ederim öncelikle :)

Xpecia vitamin hapı kullandım sabah aksam.

Yatmadan önce de minoxil sprey sürüp, sabah yıkamak üzere o şekilde yattım.

Sabah ve akşam aksatmadan bitkisel bir şampuanla yıkamasını yaptım. Şampuanın adını hatırlayamadım ama eve geçince yazarım.

Sigara ve alkol kullanmıyorum.

wmpoolt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 27 Eylül 2018, 17:33:26 »
@robie_fowliver ekim merkezi için bende aynı sizin gibi düşünüyorum.

Hatta instagram hesabını bile aktif kullanmıyor.

Prp için merkeze her ay , toplamda 5 aydır gidiyorum. Her seferinde, Asuman Hanım biraz daha aktif olmalısınız bu konuda demişliğim vardır.

Bu forumu bile bilmiyor.

Maalesef en büyük eksikliği sosyal medyada efektif olamamak.

Daha çok ekim yaptıkları referans oluyor. Çünkü hamdolsun benim gibi güzel sonuçları almışları görenler, yapanı da merak ediyor.

Ancak kesinlikle büyük eksik

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 27 Eylül 2018, 17:56:53 »
Aktif bir konu degil paylaşmasanız dikkatimizi çekmeyecekti bence bu sizin hatanız güzel bir sonuç almıssınız biraz forumla ilgilenseniz bir çok arkadaş bu merkeze güven kazanıp araştırabilirdi ben dahil
Bunun bu arkadaşlar alakası yok bende ekim yaptırdım bu arkadaş gibi forumda tanınmamış bir kliniğe ama bir iki kişi yorum yazdı takip eden olduğunu da pek sanmıyorum ben çok aktifim forumda herkese yorum yazıp fikir alış verişi yapıyorum bunun paylaşımı yapanla ilgisi yok kardeşim keşke dediğin gibi olsaydı...

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 27 Eylül 2018, 20:36:42 »
@YasinGuler teşekkür ederim öncelikle :)

Xpecia vitamin hapı kullandım sabah aksam.

Yatmadan önce de minoxil sprey sürüp, sabah yıkamak üzere o şekilde yattım.

Sabah ve akşam aksatmadan bitkisel bir şampuanla yıkamasını yaptım. Şampuanın adını hatırlayamadım ama eve geçince yazarım.

Sigara ve alkol kullanmıyorum.

Sigara alkol kullanımı olmaması büyük avantaj dostum herşry yolunda gidiyor şimdilik sürecinde takipteyim takvileride atlama harika olacak insallah

Facebook Twitter Instagram