Gönderen Konu: Asuman Hair Trans 4500 greft  (Okunma sayısı 48063 defa)

wmpoolt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asuman Hair Trans 4500 greft
« Yanıtla #91 : 11 Şubat 2019, 16:39:47 »
Şampuan sawpoo veya vichy dercos'un yeşilini öneririm. Özellikle egzama için. Hangisini kullanırsan kullan asıl tavsiyem haftada bir-iki kere durulama suyuna 1 yemek kaşığı doğal (kesinlikle doğal) elma sirkesi katıp bu suyla masaj yaparak durulaman... Bu arada sonuç başarılı. Hayırlı olsun.

Mutlaka uygulayacağım Dostum teşekkürler..

wmpoolt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #92 : 11 Şubat 2019, 16:41:30 »
Saçlar gayet güzel kardeşim . Revita şampuan araştırabılırsın

Eyvallah Dostum sağol :)

Yani bu ektirdiğim saçları dökmekten de korkuyorum açıkcası.

Gerekli takviyeler vs. gerekli bilgileri verirseniz eğer çok memnun olurum

wmpoolt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 11 Şubat 2019, 16:43:26 »
Neler kullandın ekimden sonra?

Hocanın verdiği sprey ve şampuan dışında hiçbir şey kullanmadım.

Ancak bu saçımdaki kabuklanmalar şampuandan olabilir mi diye bir düşünce geldi aklıma.

Çünkü beni gerçekten rahatsız edecek seviyede ve halihazırdaki saçlarıma da muhakkak bir zararı olacaktır.

Öneri lazım.

brnsnl

• Full Member
« Yanıtla #94 : 11 Şubat 2019, 20:36:16 »
baran bunu beğendi :)
brnsnl

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 11 Şubat 2019, 23:44:10 »
Ekimin cok güzel olmuş sanki donor alandaki saçlarının hepsi ekilmiş bir o kadar daha saç çıkmış gibi ilginç geldi bana açıklık azmış deniliyor ama cok ta açıklık varmış dediğin gibi var olan saçlar da cok cılıź dökülmeye meyilli saclar.ama ekimin gercekten cok güzel kafan kabukluyken bile anlasılabiliyor cok sık duruyor hayırlı olsun

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : 12 Şubat 2019, 00:04:19 »
Ne ekmiş maşallah..arkadan vertex ise gösteren foto paylaşırmısınız? Finast minöx kullandınız mı?
Çok başarılı sonuçlanmış gerçekten

GölgeSS

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #97 : 24 Şubat 2019, 08:33:51 »
Ekimin hayırlı olsun gerçekten çok güzel olmuş

Ercancan2606

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #98 : 10 Haziran 2019, 07:01:31 »
Kesinlikle bu kadından uzak durun umut tacirleri 3-5 başarılı sonuç yüklüyor benim malesef ikinci operasyonumdu öyle umut vaad ediyorki işlemin sonunda da belki sonuç iyi olmayabilir operasyonda si,z olun diye anlaştık eşiyle tüm operasyon boyu gezip tozdu işin sonunda sadece parayı almaya geldi ekibide saçmasapan yeren düşen kıl köklerini görüp bu ne dedim önemli değil diye geçiştiemeler paranızı kaptırmayın 4 yıl oldu ama çektiğim acı verdiğüm parada yazıklar olsun bu insanlara zaten ..... yiyip garantide veremiyorlar
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2019, 14:48:10 Gönderen: Hintell »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #99 : 10 Haziran 2019, 14:45:18 »
Kesinlikle bu kadından uzak durun umut tacirleri 3-5 başarılı sonuç yüklüyor benim malesef ikinci operasyonumdu öyle umut vaad ediyorki işlemin sonunda da belki sonuç iyi olmayabilir operasyonda si,z olun diye anlaştık eşiyle tüm operasyon boyu gezip tozdu işin sonunda sadece parayı almaya geldi ekibide saçmasapan yeren düşen kıl köklerini görüp bu ne dedim önemli değil diye geçiştiemeler paranızı kaptırmayın 4 yıl oldu ama çektiğim acı verdiğüm parada yazıklar olsun bu insanlara zaten ..... yiyip garantide veremiyorlar

Ercan dostum bu söylediklerin şu durumda hiç bir şey ifade etmez kısaca argo bir tabirle sarı cizmeli mehmet ağa misali.

Saç ektirdin mi ektirmedin mi  belli değil bu forumda ekimini paylaşmadan bu tarz girişimler kesinlikle inandırıcılık arz etmez. Her hangi bir yere girip birisi hakkında asılsız konuşmak basit bir durum ve biz bunu istemiyoruz  söylediklerini gerçek dışı olarak görmekteyim.

Kısaca biz bu forumu insanlar üye olsun ona buna sallasın diye kurmadık insanlar sonuçlarını paylaşssın ekim süreçlerini paylaşssın diye kurduk.
Global Moderator

Ercancan2606

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #100 : 11 Haziran 2019, 01:39:54 »
Tabi cnm doğru söylediğin zaman sıkıntı olur zaten facebook adreslerinde de belirttim o kadar artık mezba hale döndürmüşlerki kendileri hakkında facebook ta yazdım yorumu silip kocası özelden mesaj yazmış saç ekimi kimde yaptırdınız o kadar sıkıntılı bir hale girdiki kafa toppikle kurtarmaya çalışıyoruz burayı madem açtınız araştırma yapsın insanlar her ekiyorum diyene güvenmesin sokakta bulmuyor kimse parayı elimden geldiği kadarı ile form larda yazacağım bu konuyu kimseyi kandırmaya hakları yok referans olan kişi sevdiğim bir insan ciddi ciddi mahkeme de uğraşırdım bunla ben...!

alperen222

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #101 : 11 Haziran 2019, 07:23:14 »
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun fiyat hakkında özelden bilgi verirmisiniz ayrıca iletişim numarasınıda yazarsanız memnun olurum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #102 : 11 Haziran 2019, 08:09:04 »
Tabi cnm doğru söylediğin zaman sıkıntı olur zaten facebook adreslerinde de belirttim o kadar artık mezba hale döndürmüşlerki kendileri hakkında facebook ta yazdım yorumu silip kocası özelden mesaj yazmış saç ekimi kimde yaptırdınız o kadar sıkıntılı bir hale girdiki kafa toppikle kurtarmaya çalışıyoruz burayı madem açtınız araştırma yapsın insanlar her ekiyorum diyene güvenmesin sokakta bulmuyor kimse parayı elimden geldiği kadarı ile form larda yazacağım bu konuyu kimseyi kandırmaya hakları yok referans olan kişi sevdiğim bir insan ciddi ciddi mahkeme de uğraşırdım bunla ben...!

Forumda doğru nasıl olur bunu öğrenin sonra doğrudan bahsedin . Doğru kanıtla olur senin yaptığını herkes yapar anlatmak istediğimi daha anlamadan konuşmussun
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2019, 11:33:40 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

pskdanismannn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #103 : 11 Haziran 2019, 23:53:28 »
Asuman hanıma saç ektireli 5 ayı geçiyor. Bizzat kendisi ilgilendi ekim sürecinde. Süreçten çok memnunum. İşini iyi yaptığını düşündüğüm çok güler yüzlü bir uzman olduğunu söyleyebilirim. Fikir belirtmek istedim.

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #104 : 12 Haziran 2019, 17:44:58 »

kusura bakmada boş boş yorumda bulunmuşsun bu kadar boş şey yazacağına saçının durumunu atsaydın ne malum asuman hanıma rakip bir merkez adına yazmadığın.

Facebook Twitter Instagram