Gönderen Konu: Asuman Hair Trans 4500 greft  (Okunma sayısı 48070 defa)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asuman Hair Trans 4500 greft
« Yanıtla #60 : 29 Kasım 2018, 20:22:23 »
Tamam da kardeşim ben sana ekim merkezinin reklamını yapiyosun demedim ki hemen niye konuyu o taraflara çekiyorsun demekki niyetin belli bi laf vardır dervişin fikri neyse zikride odur diye bana inandırıcı gelmedi kardes bu sonuçlar bu kadar basit

Daha ne diyeceksin Karslı. Adama öncesi ve sonrası fotolar aynı kişi değil demişsin. Bu ciddi bir iddia yani dolaylı yoldan “siz yalancısınız , 3 kâğıtçısınız, insanları kandırıyorsunuz” demişsiniz. Böyle bir itham çok ağır. Anlık paylaşım yapmışım yapmamısmı paylaşımda şüpheli durumlar varmı yokmu zaten mod Arkadaslar karar verir buna.
Bu arada öncesi ve sonrası fotolar aynı kişiye ait için rahat olsun. Dikkatli bakarsan ufal detaylardan yakarsınız.
Bu arada ekim gayet başarılı sonuç vermiş.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #61 : 29 Kasım 2018, 20:33:33 »
arkadaş konuyu ekim ile bırlıkte açtı sürecinide paylaştı  yakın fotolar istedim yolladı konuyla ılgılı bır sorun olsa idi şimdiye kadar çoktan uçmuştu sorun yok paylaşım ıcın teşekürler 12 aya kadar devam
Global Moderator

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 29 Kasım 2018, 21:34:51 »
Selam hintell kardeşim bu tip paylaşımlarda sürecin en başından paylaşım olmasını belirt bence

Ya kardeşim neyin peşindesin cidden. Arkadaş süreci elinden geldiğince paylaşmış tabi forumda çok aktif olamamış özel hayatından ötürü bu çok normal. Yani kimseyi savunmak bana düşmez ama böyle ofansif entry girersen karşılığını alırsın.

Fotoğraflar için sağol kardeşim yorduk seni maşallah ben beğendim. Verteks su an bence çok kötü değil çok kafana takılırsa 1000 daha attırır saç defterini kapatırsın.

yigit10

• Ziyaretçi
« Yanıtla #63 : 29 Kasım 2018, 22:12:28 »
Yaşınız kaçtı abi birde bu ekim merkezi nerede ? Fiyat hakkında bilgilendirme yaparmısınız ?

wmpoolt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 30 Kasım 2018, 16:08:54 »
Daha ne diyeceksin Karslı. Adama öncesi ve sonrası fotolar aynı kişi değil demişsin. Bu ciddi bir iddia yani dolaylı yoldan “siz yalancısınız , 3 kâğıtçısınız, insanları kandırıyorsunuz” demişsiniz. Böyle bir itham çok ağır. Anlık paylaşım yapmışım yapmamısmı paylaşımda şüpheli durumlar varmı yokmu zaten mod Arkadaslar karar verir buna.
Bu arada öncesi ve sonrası fotolar aynı kişiye ait için rahat olsun. Dikkatli bakarsan ufal detaylardan yakarsınız.
Bu arada ekim gayet başarılı sonuç vermiş.

Teşekkür ederim @sloocer

Arife tarif gerekmez. Niyetim salih, anlayan bu şekilde yardımcı olmak istediğimizi anlar, anlamayan da kirletmesin gönderiyi.

Laf dalaşına girmek gibi bir derdim yok Karslı. Faydalanmak istersen malzeme burda faydalanabilirsin ama bunun aksi birşey yazmak istersen, lütfen bizi meşgul etme.

Asıl konuya gelecek olursak;

Onca korkuya rağmen, onca zahmete rağmen Hamdolsun istediğimiz gibi oldu :)

Tabi ki hala beklenti içerisindeyim.

12. aya kadar çıkma sürecinin olmasını umuyorum.

wmpoolt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 30 Kasım 2018, 16:19:48 »
arkadaş konuyu ekim ile bırlıkte açtı sürecinide paylaştı  yakın fotolar istedim yolladı konuyla ılgılı bır sorun olsa idi şimdiye kadar çoktan uçmuştu sorun yok paylaşım ıcın teşekürler 12 aya kadar devam

Devam edeceğim elimden geldiğince.. Teşekkürler

wmpoolt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 30 Kasım 2018, 16:27:13 »
Ya kardeşim neyin peşindesin cidden. Arkadaş süreci elinden geldiğince paylaşmış tabi forumda çok aktif olamamış özel hayatından ötürü bu çok normal. Yani kimseyi savunmak bana düşmez ama böyle ofansif entry girersen karşılığını alırsın.

Fotoğraflar için sağol kardeşim yorduk seni maşallah ben beğendim. Verteks su an bence çok kötü değil çok kafana takılırsa 1000 daha attırır saç defterini kapatırsın.

Aynı kafadayız Hocam. Baktım yine darladı beni, acımam çakarım 1 teklik daha :)

Ancak şimdilik tadını çıkarma modundayım açıkçası..

Allah nazarladan saklasın :)

wmpoolt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 30 Kasım 2018, 16:30:15 »
Yaşınız kaçtı abi birde bu ekim merkezi nerede ? Fiyat hakkında bilgilendirme yaparmısınız ?

Yaşım 27 Hocam.

Ekim Merkezi Pendik Medical Park VM'de.

Fiyat bu başlık altında açamıyormuşuz Dostum. Tez vakitte bakacağım.

Yalnız tek detay vereyim. Ben yaptırdığım zamanlarda döviz ile alakalı böyle bir durum yoktu.

Fiyatlar artmış mıdır artmamış mıdır o konuda yorum yapamayacağım.

Kutsi84

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #68 : 05 Aralık 2018, 00:25:13 »
Öncelikle hayirli geceler.Çok iyi bir sonuç almışsınız.Bende ektirmeyi düşünüyorum 3 haftaya kadar.Bir tanıdığım Asuman hanımda tedavi oldu ve iyi sonuç aldığına kendimde tanık oldum.Tedavi sırasında ağrı hissediliyor mu?

wmpoolt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 06 Aralık 2018, 11:13:25 »
Öncelikle hayirli geceler.Çok iyi bir sonuç almışsınız.Bende ektirmeyi düşünüyorum 3 haftaya kadar.Bir tanıdığım Asuman hanımda tedavi oldu ve iyi sonuç aldığına kendimde tanık oldum.Tedavi sırasında ağrı hissediliyor mu?

Hocam öncelikle hayırlı olsun hakkınızda.

Ben acı çekmedim dersem yalan olur. Muhtemelen sebebi de, bende migren vardı. Ondandır diye düşünüyorum.

Ama herşey bitince "Oh be" diyorsunuz.. İyi ki yaptırmışım.

Hocam sana tavsiyem şu olacaktır;

Ağrıyı falan kafana takmadan, işin sonunda iyi sonuca odaklan, niyet et ve yaptır.

Çünkü psikolojik yıpranma, operasyon sırasında çekeceğin acıdan çok daha beter. Operasyon sırasında ve sonraki birkaç gün içerisinde çekeceğin sıkıntılar bitecek ama ekim işini yaptırmadığın her an psikolojik durumunun acısını içinde hissedeceksin..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 06 Aralık 2018, 11:17:35 »

Agrı hissetmessin de iğneler hariç o da kafaya takılıcak bir acı değil bana göre sadece sabit kalmak  zor sadece uzun saatler operasyon esnasında.
Global Moderator

wmpoolt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 06 Aralık 2018, 11:30:10 »
Agrı hissetmessin de iğneler hariç o da kafaya takılıcak bir acı değil bana göre sadece sabit kalmak  zor sadece uzun saatler operasyon esnasında.

Katılıyorum. İğne sonrasında zaten acı namına bir şey hissetmiyorsunuz.

İğnelerdeki durumda acı eşiğiyle alakalı diye düşünüyorum. Forumda ve etrafımda iğnede bile acı hissetmediğini söyleyenler var.

Benimki o arkadaşlar gibi olmadı ama kesinlikle dayanılmayacak boyutta değildi.

Bu post üzerinden herkese ileteyim;

Korkulacak birşey yok arkadaşlar.

Doğru kişiyi, doğru zamanda bulduğunuza inandığınız gün, hemen operasyon tarihini alın..

Forumda diğer arkadaşlara bakıp, "Bende Yapabilecek miyim Acaba" diye soru sorarken kendi kendime, bugün ekimin hemen sonrasındaki paylaşımlarıma bakıyorum. İnanılır gibi değil. Nasıl 7 ay geçti anlamadım bile.

Ben saç sorununu, her zaman psikolojik bir problemmiş gibi algıladım kendimde. Ondan dolayı derim ki;

Cesaretinizi toplayın ve kendinizi bu psikolojik yıpranmadan kurtarın..

wmpoolt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 02 Ocak 2019, 09:26:51 »
8 ay bitti.

9'uncu aya doğru gidiyorum.

Yalnızca Neutracy Şampuan ile her gün saç yıkıyorum. Başka herhangi bir şey kullanmıyorum.

Saçımda çok ciddi kabuklanma oluyor. Ekimden önce de olmuştu. Bununla alakalı bir doktora gözükmem gerektiği kanaatine vardım. Çünkü kafama farklı bir deri kaplıyor resmen. Bu da hali hazırdaki saçın dökülmesine sebep olacak korkusu var içimde.

Saçım ile ilgili tek sorunum, tepe bölgesi.

Tabi ki Doktor Hanım ile beraber bunu kabullenerek greft yerlerini belirlemiştim. Açıkçası ona da çok takılmıyorum. Rahatsız edecek pozisyona girerse, ikinci bir ufak operasyon ile onu da çözerim diye tahmin ediyorum.

Umarım faydalı olmuştur.

1 seneye kadar paylaşımlara devam edeceğim..

Herkese İyi Günler.

Kell Bill

• Full Member
« Yanıtla #73 : 02 Ocak 2019, 18:30:11 »
Dostum saçların harika olmuş. Ben daha önce konunu görseydim burası benim için ilk ikide olurdu çünkü müşterilerinin referanslarına güveniyolar buda bu işi iyi yaptıklarını gösteriyor.Sonuçta ismini duymadığımız fakat harika işler çıkaran merzlerinde olduğunu göstermen ektirecek arkadaşlar için güzel bi klavuz oldu.

Murat_T

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 02 Ocak 2019, 21:13:29 »
bu nasıl sonuç yaw inanılır gibi değil :) ekim öncesi başka fotoğrafın varmı değerlendirmek için birde asuman hanımın soyadı nedir.

Facebook Twitter Instagram