Gönderen Konu: Asuman Hair Trans 4500 greft  (Okunma sayısı 48073 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Asuman Hair Trans 4500 greft
« Yanıtla #105 : 13 Haziran 2019, 20:52:27 »
Tabi cnm doğru söylediğin zaman sıkıntı olur zaten facebook adreslerinde de belirttim o kadar artık mezba hale döndürmüşlerki kendileri hakkında facebook ta yazdım yorumu silip kocası özelden mesaj yazmış saç ekimi kimde yaptırdınız o kadar sıkıntılı bir hale girdiki kafa toppikle kurtarmaya çalışıyoruz burayı madem açtınız araştırma yapsın insanlar her ekiyorum diyene güvenmesin sokakta bulmuyor kimse parayı elimden geldiği kadarı ile form larda yazacağım bu konuyu kimseyi kandırmaya hakları yok referans olan kişi sevdiğim bir insan ciddi ciddi mahkeme de uğraşırdım bunla ben...!

kusura bakmada boş boş yorumda bulunmuşsun bu kadar boş şey yazacağına saçının durumunu atsaydın ne malum asuman hanıma rakip bir merkez adına yazmadığın.

Demek istediğimde bu forumda boş yoruma yer olmamalı Forum güçlü bir forum ve bu gücü kötü niyetle kullanmak isteyen çok sayıda kişi ile karşılaşıyoruz doğal olarak kimseye zarar vericek durumlara izin vermemeliyiz.

wmpoolt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #106 : 29 Ağustos 2019, 13:45:41 »
Arkadaşlar bazı sebeplerden dolayı foruma ara vermek durumunda kaldım. Öncelikle süreçteki kopukluk sebebiyle özür dilerim.

Belki mesajlardaki mail bilgilendirme yolunu kullanabilsek daha akıcı bir süreç olabilir @hintell. Web sitesine böyle bir özellik koyabilirsiniz belki. :)

Artık 1 sene 4 ay oldu. Saçtan inanılmaz memnun kaldım. Umarım

wmpoolt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #107 : 29 Ağustos 2019, 13:49:53 »
Arkadaşlar bazı sebeplerden dolayı foruma ara vermek durumunda kaldım. Öncelikle süreçteki kopukluk sebebiyle özür dilerim.

Belki mesajlardaki mail bilgilendirme yolunu kullanabilsek daha akıcı bir süreç olabilir @hintell. Web sitesine böyle bir özellik koyabilirsiniz belki. :)

Artık 1 sene 4 ay oldu. Saçtan inanılmaz memnun kaldım. Umarım

Eksik kaldı yazamadım. Umarım sizlerde beğenirsiniz. Bilgi almak isteyen arkadaşlar özelden yazabilir.

Prp yaptırıyorum arada. Saçlarda dökülme yok fakat en azından güçlü kalması noktasında hareket etmeye gayret göstermeye çalışıyorum.

Hoca ile prp dışında görüşemedim ama bir kuzenim bir de kuzenimi gören birini yönlendirdim hocaya. Fiyatlar yükselmiş onu söyleyebilirim.

Sorularınızı ve yorumlarınızı bekliyorum

Ercan07

• Full Member
« Yanıtla #108 : 06 Eylül 2019, 11:39:42 »
Bnde asuman hanima yaptırmak istiyorum ekimlerini beğeniyorum.cok fazla duylmamis ama ekimler süper.

Ercan07

• Full Member
« Yanıtla #109 : 07 Ocak 2020, 18:02:44 »
Asuman hanimla görüşmeye gittigimde bu formdan bahsettim dediginiz gibi haberleri yokmus.insgramda cok aktif degiller aynısı kendilerine illettim bir cok ekimleri aslinda sonuclarda harika.medikal park hastanesinde diger ekim merkezleri sık sık reklam yaparken asuman hanim yapılmıyor.zaten gelenlerin cogu refans uzeri geliyor.reklam yapmaya gerek bile kalmıyor acikcasi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #110 : 07 Ocak 2020, 18:41:35 »
Asuman hanimla görüşmeye gittigimde bu formdan bahsettim dediginiz gibi haberleri yokmus.insgramda cok aktif degiller aynısı kendilerine illettim bir cok ekimleri aslinda sonuclarda harika.medikal park hastanesinde diger ekim merkezleri sık sık reklam yaparken asuman hanim yapılmıyor.zaten gelenlerin cogu refans uzeri geliyor.reklam yapmaya gerek bile kalmıyor acikcasi

Sonucun güzel Ama asuman hanımın bu forumdan haberinin olmaması pek inandırıcı değil:)
Global Moderator

baldman

• Hero Member
« Yanıtla #111 : 07 Ocak 2020, 18:44:03 »

kusura bakmasınlar da  kardeşim geçsinler o işleri görüşmede banada öyle diyen bir ekim merkezi sonra bıraya kendileri ile görüşmemde geçen bir mevzu konusunda attığım bir yorumdan dolayı beni aradılar farklı bir yerden bahsediyorum .buradan her ekim merkezinin haberi var ama burayı sevmiyorlar haklarında kötü şeyler yazılmasından korktukları için.

Ercan07

• Full Member
« Yanıtla #112 : 07 Ocak 2020, 23:44:06 »
Bu siteden haberleri var.var ama bu kadar popüler bi site oldugunu bilmiyorlardi sanirim.ben yanlış aksettim galiba.oyuzden yanlış anlasilmasin.

Roninn3

• Hero Member
« Yanıtla #113 : 08 Ocak 2020, 00:06:31 »
son zamanlarda bende asuman hanımı takibe aldım takipteyim bakalım acelem yok halen saçlar dökülme sürecinde.
Galiba iyi bir sonuç için zamanlamayı çok iyi yapmak lazım bu arkadaş gibi tam ekime uygun olduğu bir dönemde yapmış tabi yapanların ustalığınıda bir kenara atmamak lazım çok iyi iş çıkarmışlar.

MEksi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #114 : 08 Ocak 2020, 00:19:17 »
Hocam yeni saclariniz hayirli olsun.Devam etmekte olan takviyeleriniz var mi ?

Ercan07

• Full Member
« Yanıtla #115 : 08 Ocak 2020, 01:26:02 »
Ben daha ektirmedim hintell Asuman hanimi bu sitede buldum araştırdım.klinigine gittim 13 ocak ekim gününe randevu aldim... böyle bir site kurduğunuz icin ayrıca cok teşekkür ederim gerçekten insanlara okadr cok yol gostericiki bu site ellerinize emeğinize sağlık.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #116 : 08 Ocak 2020, 01:27:00 »
Valla dönurden ne çıkmışsa ekmiş
Ne ektiysede çıkmış
Eli öpülesi bir sonuç

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #117 : 08 Ocak 2020, 01:33:20 »
Katılıyorum. Bu tabuları yıkabildiysem ne mutlu bana.

Kolay bir karar değildi.

Bence hatta büyük bir riskti benim yaptığım, ancak bende daha önce bu merkezde ekim yaptırmış birini referans alarak ve tabularımı yıkarak ekimi gerçekleştirdim.

Bu gibi sonuçlardan sonra, şimdi ekim yaptırmayı düşünen arkadaşların işi daha da kolay sanki ..

Nazardan da korkunç çekinen biriyim.

İnşaAllah nazara gelmeyiz :D

Nazardan korkarsan ekilenler gider
Kulağına bişi diyeyim mi
Burda bile çekemeyenler var
Ayetel kürsü ve kulhuyu oku

MEksi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #118 : 08 Ocak 2020, 01:44:30 »
Nazardan korkarsan ekilenler gider
Kulağına bişi diyeyim mi
Burda bile çekemeyenler var
Ayetel kürsü ve kulhuyu oku

Hocam fetih suresi olmaz mi :)

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #119 : 08 Ocak 2020, 02:57:28 »
Hocam fetih suresi olmaz mi :)

O süre çok uzun olur  7 sayfa
Ancak okumak isterse cuma günü, güneş doğmadan önce fecri sadıktan sonra iyi olduğuna inandığı ölü bir mezarın başında kıbleye doğru dönerek abdestli bir şekilde;   önce istiğfar ve ailei hanesine sağlıklı dualar ettikten sonra euzu besmele çekip erkek ve kadın olan kötü cinlerden ve bilhassa cinlerin öncüsü, atası olan şeytandan da Allah'a sigindiktan sonrası fetih süresini ezber biliyorsa okur sonudada neyden korkuyorsa kalp ile dil birlestirilip canı gönülden korkularını dile getir. Daha sonra kimseyle konuşmadan o abdesti bozmadan cuma namazını en baştaki safta imamın tam arkasina geçip namazını cemaatle kıldıktan sonra ki evvelinde vaazda bildirilen nasihatleride  dinlemekten ziyade hayatına geçirmek üzere söz verip doğru yoldan şaşmassa biiznillah dünyayı maksuduna muradı hasıl olur.  Artık ona korunması adına gizli bir zırh verilir. 

Facebook Twitter Instagram