Gönderen Konu: Asmed-Dr.Koray Erdoğan 5071 greft keep technique  (Okunma sayısı 44981 defa)

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asmed-Dr.Koray Erdoğan 5071 greft keep technique
« Yanıtla #151 : 17 Temmuz 2018, 15:36:25 »
Masaşşah abi bu sürede bu saç nasıl olur benim aklım almadı birde havaya kaldırmışsınız::)

Orwell

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #152 : 17 Temmuz 2018, 16:31:32 »
Masaşşah abi bu sürede bu saç nasıl olur benim aklım almadı birde havaya kaldırmışsınız::)

Valla keramet bende değil Koray Hoca da !! Kendinizi emin ellere teslim ederseniz alabileceğiniz en iyi sonucu alırsınız...

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #153 : 17 Temmuz 2018, 17:17:59 »
Gerçekten öyleymiş haklısın abi benim o kadar imkanım malesef yok ancak 23/25 bin arası verebilirim oda zorlarsam gerçi açıklığım ön bölge 2500 greft yeterli olur genede yetmiyor imkan  olsa umrumda olmaz veririm değer:) değer bu sonuçlara tekrar hayırlı olmasını dilerim

Orwell

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #154 : 17 Temmuz 2018, 18:14:40 »
Gerçekten öyleymiş haklısın abi benim o kadar imkanım malesef yok ancak 23/25 bin arası verebilirim oda zorlarsam gerçi açıklığım ön bölge 2500 greft yeterli olur genede yetmiyor imkan  olsa umrumda olmaz veririm değer:) değer bu sonuçlara tekrar hayırlı olmasını dilerim

Eğer hedefiniz iyi güzel ve estetik bir sonuçsa ve gerçekten risk almak istemiyorsanız ve takıldığınız yer finans kısmı ise çözüm üretebilirsiniz belki de çözüm üretirken sınırlarınızı zorlayıp kendi gücünüzü keşfedebilirsiniz. Şu an ki bütçeniz yeterli olmayabilir ama isterseniz bu işi bir proje olarak görüp ekstra efor iş ya da ticari hamlelerle mutlu sona ulaşabilirsiniz. Rakamlara değil enerjinize odaklanın başarabilirsiniz...

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #155 : 17 Temmuz 2018, 19:44:11 »
Valla abi harika konuştun bu lafında üstüne söylenecek kelime yoktur herhalde bakalım abi kısmet ama zor benim için

Orwell

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #156 : 18 Temmuz 2018, 00:11:40 »
Valla abi harika konuştun bu lafında üstüne söylenecek kelime yoktur herhalde bakalım abi kısmet ama zor benim için

Hayatta zor diye bir şey yok sadece yeterince istememişizdir negatif kelimeleri hayatından çıkararak başlayabilirsin en iyiye talip olmanın dışındakileri düşünme bile...

bozuk klavye

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #157 : 18 Temmuz 2018, 00:29:23 »
keep  teknigi abi  o kalem koke zarar vermiyo  şu adamın yanında yetişen biri  yer acsa da 20 ye bari ekse  varya

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #158 : 18 Temmuz 2018, 03:34:23 »
Hayatta zor diye bir şey yok sadece yeterince istememişizdir negatif kelimeleri hayatından çıkararak başlayabilirsin en iyiye talip olmanın dışındakileri düşünme bile...

Abi sen kitap filan yazıyormusum eğer yazmıyorsan arada bu forumda konu açıp bizi hayata ve hedeflerimize bağlayacak güçlendiricek yazılar yazarmısın gerçekten size çok sayğı duydum kelimeleri çok etkileyeci şekilde kullanıyorsunuz inanın gaza geldim ve evet ya çok haklı demeye başladım::)

Orwell

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #159 : 24 Ağustos 2018, 00:27:20 »
5 ay için anı diyelim

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #160 : 24 Ağustos 2018, 00:31:54 »
Hasan abi maşallah senin süreç çok önde
The World is Yours

Orwell

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #161 : 24 Ağustos 2018, 00:35:24 »
Hasan abi maşallah senin süreç çok önde

Beklediğimin çok çok üzerinde bir durum yaşıyorum. Mesele sadece çıkması uzaması vs değil ekim yaptırdığıma insanları inandıramıyorum.. Koray Hoca gerçekten efsane...

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #162 : 24 Ağustos 2018, 00:38:42 »
Beklediğimin çok çok üzerinde bir durum yaşıyorum. Mesele sadece çıkması uzaması vs değil ekim yaptırdığıma insanları inandıramıyorum.. Koray Hoca gerçekten efsane...

Güzel bir duygu kimsenin ekim yapıldığını anlamaması. Tekrar maşallah diyelim :)
The World is Yours

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #163 : 24 Ağustos 2018, 13:22:19 »
Abi maşallah :) senınle saç kalıten hakkında  uzun uzun telde konuşuyorduk ekimden önce hatırlarsan  ve ben mütiş sonuç alıcagına emindim sana ne söylediysem 1/1 çıktı kendimden korkmaya başladım bu tecrübe bana fazla gelıyor:))):p harika 5 ay için sonuç
Global Moderator

Orwell

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #164 : 24 Ağustos 2018, 14:47:10 »
Abi maşallah :) senınle saç kalıten hakkında  uzun uzun telde konuşuyorduk ekimden önce hatırlarsan  ve ben mütiş sonuç alıcagına emindim sana ne söylediysem 1/1 çıktı kendimden korkmaya başladım bu tecrübe bana fazla gelıyor:))):p harika 5 ay için sonuç

Sebebini anlayamadığım tereddütlerim olmadı değil bu süreçte ancak başından beri Hintell ne dediyse onu yaşadığımı itiraf etmeliyim. Bundan sonra bu camiada Hintell ne derse kanundur :)

Facebook Twitter Instagram