Saç Ekimi Sonuçları
Şok dökülme evresini nispeten az dökülmeyle geçtin Hasan abi. Ben de gelen giden birşey yok senin en azından saçlar duruyor
Alıntı yapılan: TonyMontana - 17 Mayıs 2018, 22:38:41Şok dökülme evresini nispeten az dökülmeyle geçtin Hasan abi. Ben de gelen giden birşey yok senin en azından saçlar duruyor Hergün birkaç tel düşüyor ancak kalanlar ve mevcut saçlar uzuyor seyrek bir şekilde çıkışlara kadar dayanabilirsek ne ala... düşenlerin kökleri bizdedir değil mi tonymontana:)
Alıntı yapılan: Orwell - 17 Mayıs 2018, 22:42:04Alıntı yapılan: TonyMontana - 17 Mayıs 2018, 22:38:41Şok dökülme evresini nispeten az dökülmeyle geçtin Hasan abi. Ben de gelen giden birşey yok senin en azından saçlar duruyor Hergün birkaç tel düşüyor ancak kalanlar ve mevcut saçlar uzuyor seyrek bir şekilde çıkışlara kadar dayanabilirsek ne ala... düşenlerin kökleri bizdedir değil mi tonymontana:)Koray hoca da çözemezse bizim saç işini kalana da epilasyon vs yaptırır bu defteri kapatırım 🙂Bizdedir abi inşallah yoksa ben nickimi değiştirmek zorunda kalacağım artık çıkmazsa saçlar BruceWillis yaparım:)
Tonymontana senin son durumu bir görseydik
Ne kökü abi 60 gün oldu normal deri parçası.
Alıntı yapılan: Hintell - 18 Mayıs 2018, 01:02:55Ne kökü abi 60 gün oldu normal deri parçası.Kızma Hintell her tel servet değerinde 🙂
Alıntı yapılan: Orwell - 23 Nisan 2018, 12:16:08Tony sen daha ilk sigarayı yakarken panik yaptın sanırım orda başladı dökülme süreci biraz sakin ol kardeşim kökler sende artık:)Abi aslında rahatım da çıkarken asmedden sordum kahve içsem sigarayla çok canım çekti diye, hayır kafein yasak yarın operasyon devam edeceği için ve sigara da 3 tane max dediler. Otelde bir baktım keyifli keyifli kahve sigara yapıyorsun şok oldum, benim de yolumu açtın 7-8 tane sigara içtim o gün ama kahve içemedim korkudan
Tony sen daha ilk sigarayı yakarken panik yaptın sanırım orda başladı dökülme süreci biraz sakin ol kardeşim kökler sende artık:)