Selam Orwell. Su ana kadarki ilerlemen, ekimden önceki haline nazaran, cok güzel bir gelisme. Hayirli oslun. Yazacaklarimi kirilman yada üzülmen icin yazmiyorum, haberin olsun...düsüncelerim tesadüfen senin konuna denk geldi.
Gözüme carpan bariz bir olay, benim ekimim veya baska arkadaslarin ekimlerinde, yüklemis oldugumuz fotolar net degil ise, ters isik, karanlik...vs...aninda ya reklam yada daha net foto isteklerinde bulunma talepleri... hatta ve hatta, mümkünse, komple islak, üstten spot isigi altinda, arabanin uzun farlarini yakip karsisina gec kafayi islat öyle cek ivir zivir. Koray Erdogan, yüksek saygi duydugum, kalite is cikaran bir sahis, yalniz senin yükledigin fotolar da pek net degil, en sonuncusu bayagi bulanik, bir öncekisi gölge karanlik. Sözüm senin yükledigin fotolara degil, sen memnunsan, benim memnuniyetim veya memnuniyetsizligim beni alakadar eder. Sözüm, diger ekimci arkadaslarin foto ve gelismelerini, kritize eden arkadaslara...ayni seffafiyet, ayni hassasiyet... birine soruluyorsa, digerlerinede sorulmali. Konunu veya sonucunu kirletmek amacinda yazmadim, umarim yazdiklarima darilmazsin.