Asmed'de cuma sabahı...
Paylaşım için biraz geç kaldım, süreç ve operasyon ile ilgili tuttuğum notlar ve fotoğraflara henüz ulaşamadığım için beklemek zorunda kaldım umudu kesince de özür dileyerek en azından konuyu açıp paylaşıma başlamak isterim...16 mart ilk defa asmed kapısından girdim ve Dilâ Hanım tarafından karşılandım, kısa süre içinde asmed deki çalışma sistemine vakıf olduğumu söyleyebilirim... Koray Hoca ile görüşmek için beklerken tüm personelin bir bütün ve uyum içinde nasıl çalıştığına şahit oldum. Gösterilen ilgi öncelikle profesyonel bir pazarlama stratejisi mi yoksa tüm detayları düşünülmüş, hesap edilmiş mekanizmaların uyumu mu anlamak istedim. Her ne kadar görmüş olduğumuz sonuçlar, yorumlar doğru adreste olduğumuzu hissettirse de eleştirecek bir detay bulabileceğimi düşünüyordum... ne istediğime odaklı bakış açısı ile sadece operasyon süresince dakika sayacaktım gerisinden oldukça emindim... Bana göre böyle bir operasyona sonucundan her ne kadar emin hissetsekte adım atabilmek için psikolojik bir rehabilitasyon gerekli ve ince düşünülmüş detaylar ve yaklaşımlarla, ilgi ve her anınızı dolduracak programlarıyla bu aşamayı sorunsuz geçmenize yardımcı oluyor tüm asmed ekibi.. sonsuz teşekkürler...
Dr Koray Erdoğan kısa süreli bir konsültasyondan sonra iki seçenek sundu ya 5000 greft ile açıklığın tamamı kapanacak ya da vertex hariç 5000 greft ekim daha sonra 2000 greftlik bir operasyon düşünülebilir dedi böyle bir netice beklemediğim için kısa süreli bir şok yaşadım diyebilirim. Hocaya yönelip kendisine bıraktığımı düşünüyorum ama sanırım içimden geçirip boş bakmış da olabilirim. Sonuç olarak vertex için ikinci operasyon sonucu çıktı.. operasyon kısmına geçmeden önceki halimi paylaşmak istiyorum...