Şakak point ekimleri koray hoca için çocuk oncağı 10 hastasının 8 ne yaptığı bişey zaten buna bende dahil ve harika doğal.
Hintel seninle temple point erkegin sac konusunda en estetik duran kismidir dusuncene kesinlikle katiliyorum. Koray Hocanin en onemli farki meselenin estetik bir mesele oldugunun gercekten farkinda olmasi bence. Olaganustu vaatlerde bulunmadan olabilecek en iyiyi herkes icin zorlamasi da onu farkli kiliyor. Evet Koray Erdogan disinda kimse ile artik gorusmem. Kilian kardesim etik davrandilar amenna fakat Kaan Bey 2.5 eurodan Hakan Bey 1.5 eurodan bahsediyor fakat yollardir takip ediyorum bircok ekimciyi bu paralari hak edecek is cikarmiyirlar bence
ben Koray Erdoganın kımseye olagan üstü bir vaatlerde bulunduğunu görmedim olagan üstü yeteneği olduğu halde fazla mütevazi bir insan.. bulunduğu konumun ağırlığını taşıyabılen bırı
gerçi hep öyle olmuştur bu tarz büyük insanlar genelde hep mütevazi ve herkesi önemseyen kişiler oluyor yaptıkları işlerle ön plana çıkıyorlar
benim şahsi düşüncem Hakan doğanayın Ben hak ettiğini düşünüyorum ama kaan beyin düşünmüyorum..
yanı konu aslında kımın hak ettıgı degıl para sızın cebınızde kıme ıstersenız yaptırırsınız o hak edıyor bu hak etmıyor mevzular gereksız oldu her nekadar dahil olsakta