Şimdi anlaşıldı neden ekim yapmak istemedikleri.
Şakak çıkıntıları doğallığı taklit etmenin en zor olduğu bölge. Yapılan ekimlerin çoğu doğallık açısından sınıfta kalıyor. Çünkü o bölgedeki saçlar donör bölgedeki saçlara oranla çok ince. Ayrıca çıkış yönleri çok titizlikle ayarlanmalı. Hata kabul eden bir nokta değil çünkü diğer saçları üzerine atıp kamufle de edemiyorsunuz.
Türkiye'de Koray Erdoğan dışında -mecbur kalmadıkça- şakak çıkıntısı yapan doktor görmedim. Kendisinin efsane şakak ekimleri var. Bazen Muttalip Keser ve Sibel Ulusan'ın (Sibel Ulusan bu konuda bence doğallığı yakalayamıyor) da yaptığını görüyorum. Başka isimler de vardır muhakkak ama bunlar aklımda kalmış. Doktorların geneli bu topa girmekten kaçınıyorlar. Bahsettiğim doktorların isimlerini arama kısmına yazıp sitedeki arkadaşlarımızın şakak çıkıntılarını inceleyebilirsiniz.
Son olarak sizin yerinde olsam bu saça ekim yaptırmazdım. Kellik sorunu yaşamıyorsunuz, mükemmellik peşindesiniz gibi. Alacağınız sonuç iyi olsa dahi beklentiniz yüksek olacağı için sizi tatmin etmeyebilir.