Gönderen Konu: Şakaklara ekim konusunda çözüm onerisi  (Okunma sayısı 9694 defa)

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Şakaklara ekim konusunda çözüm onerisi
« Yanıtla #15 : 22 Nisan 2018, 15:55:31 »
Arkadaslar Hakan Doganayin asistani ile whatsuptan konustuk resim attim size ekim yapilacak bir yee goremedim dedi kapatti konuyu. Bence buyuk bir sacmalikti. Cunku koray hoca 2000 grete sac problemini tamamiyle cozerim demisti yaptigimiz yuzyuze gorusmede

Belki de gerçekten ekim yapılacak bir durum yoktur  :D Ekim her zaman riskli iştir. Tamamen bozuk olmayanı tamir etmek her zaman iyi sonuç vermeyebiliyor. Doğallığı bozmaya değmeyebilir. Aslında fotoğraf atsanız biz de daha sağlıklı yorum yapabiliriz.

bulsan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 22 Nisan 2018, 22:33:48 »
Fotograf yuklemeyi bir turlu beceremedim. Nasil olcak o is yardim lutfen😊

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 23 Nisan 2018, 09:35:53 »
Fotograf yuklemeyi bir turlu beceremedim. Nasil olcak o is yardim lutfen😊

Bu konuda anlatılmış nasıl fotoğraf eklendiği

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=234.0

bulsan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 24 Nisan 2018, 13:50:36 »
Foto atıyorum

bulsan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 24 Nisan 2018, 13:52:15 »
Bu da favori ustundeki alan

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 24 Nisan 2018, 14:49:15 »
Şimdi anlaşıldı neden ekim yapmak istemedikleri.  :D Şakak çıkıntıları doğallığı taklit etmenin en zor olduğu bölge. Yapılan ekimlerin çoğu doğallık açısından sınıfta kalıyor. Çünkü o bölgedeki saçlar donör bölgedeki saçlara oranla çok ince. Ayrıca çıkış yönleri çok titizlikle ayarlanmalı. Hata kabul eden bir nokta değil çünkü diğer saçları üzerine atıp kamufle de edemiyorsunuz.

Türkiye'de Koray Erdoğan dışında -mecbur kalmadıkça- şakak çıkıntısı yapan doktor görmedim. Kendisinin efsane şakak ekimleri var. Bazen Muttalip Keser ve Sibel Ulusan'ın (Sibel Ulusan bu konuda bence doğallığı yakalayamıyor) da yaptığını görüyorum. Başka isimler de vardır muhakkak ama bunlar aklımda kalmış. Doktorların geneli bu topa girmekten kaçınıyorlar. Bahsettiğim doktorların isimlerini arama kısmına yazıp sitedeki arkadaşlarımızın şakak çıkıntılarını inceleyebilirsiniz.

Son olarak sizin yerinde olsam bu saça ekim yaptırmazdım. Kellik sorunu yaşamıyorsunuz, mükemmellik peşindesiniz gibi. Alacağınız sonuç iyi olsa dahi beklentiniz yüksek olacağı için sizi tatmin etmeyebilir.
« Son Düzenleme: 24 Nisan 2018, 14:58:19 Gönderen: kilian »

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 24 Nisan 2018, 15:25:55 »
2000 greft nereye ekilcek bende göremedimde herhangi bi yer
Yedikleriniz ilacınız , ilacınız yedikleriniz olsun.

bulsan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 24 Nisan 2018, 16:09:22 »
Duz atletik bir sac cizgisi istiyorum aslinda ayrica favorilerin ustu cok dokuldu. Koray hoca 20 cm civarı alana ekim yapilcak demisti

musab

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 24 Nisan 2018, 16:55:17 »
hocam sana acizane bi tavsiyede bulunuyum bi dene sonra karar ver.

senin ekimi istediğin bölgedeki saçların zayıflamış tamamen dökülmüş degil,

hint kınası al bitane siyah, birtane ucu eşit olan diş fırçası  bunu kınaya batır ve kılların nününe göre yukarıdan aşağıda doğru tara üzeri biraz biraz kapansın kına ile

15 dk sonra yıkarsın.

temple ler bu şekilde daha estetik bi görünüme kavuşuyor daha belirgin ve siyah oluyor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 24 Nisan 2018, 17:58:11 »

hint kınası al bitane siyah, birtane ucu eşit olan diş fırçası  bunu kınaya batır ve kılların nününe göre yukarıdan aşağıda doğru tara üzeri biraz biraz kapansın kına ile

15 dk sonra yıkarsın.

temple ler bu şekilde daha estetik bi görünüme kavuşuyor daha belirgin ve siyah oluyor.

boyasın mı dıyorsun yani ? Bu anlatığın kına ıle
Global Moderator

bulsan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 24 Nisan 2018, 18:20:20 »
Hintelsenin ekim konusundaki fikrini merak ediyorum. Benim icin Koray Hoca hala kuvvetli bir ihtimal. Sen olsan ne yapardin. Buarada Kaan Hoca ile telefonda konustuk bugun mayis ayi icinde yuzyuze gorusme ihtimalimiz var. Ona siteden bahsettim. Boyle bir forumdan haberdar degilmis

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 24 Nisan 2018, 19:01:11 »
Hintelsenin ekim konusundaki fikrini merak ediyorum. Benim icin Koray Hoca hala kuvvetli bir ihtimal. Sen olsan ne yapardin. Buarada Kaan Hoca ile telefonda konustuk bugun mayis ayi icinde yuzyuze gorusme ihtimalimiz var. Ona siteden bahsettim. Boyle bir forumdan haberdar degilmis

Dostum karar senin tabiki ama benim fikrimi merak ediyorsan tabiki koray hocadan şaşma derim ama maddi olarak gücün yetmıyorsa altarnatiflere bakarsın

Kılıan da çok güzel anlatmış duruma çok hakim şekilde temporel bölge ekimin. Şakası olmaz böyle bir ekim yaptıracaksan aklında da koray hoca varsa imkanında varda hiç düşünme git ama ekim yaptırmasan problemmı bu saça degil ama eksikliği tamamlarsan çok daha güzel olur erkeğe en yakışan bölge fuallerdir ben yaptırırdım.
Global Moderator

bulsan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 24 Nisan 2018, 19:06:06 »
Aynen kardesim ben de ayni fikirdeyim. Daha duzgun bir sac cizgisi ve daha belirgin tempoler bolge. Koray Hoca 1000 grefte bu isi cozerim demis olsaydi problem benim icin birmisti. Fakat 2000 greft 5000 euro malesef gucum yok su an
« Son Düzenleme: 24 Nisan 2018, 20:44:04 Gönderen: bulsan »

musab

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 24 Nisan 2018, 22:40:57 »

15 dk sonra yıkarsın.

boyasın mı dıyorsun yani ? Bu anlatığın kına ıle

Evet kardesim, en garanti sonuç tabiki ekim ama , oradaki incelemiş olan saçların kina yapıldıktan sonra 1 2 tık daha iyi olacağını düşünüyorum,  ben birkac sene önce uygulardim aradaki farki hissedecektir denesin.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 24 Nisan 2018, 23:12:24 »
Fikir hoşuma gitti dostum peki bu kına renk uyumu açısından nasıl?
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram