Gönderen Konu: Şakaklara ekim konusunda çözüm onerisi  (Okunma sayısı 9691 defa)

bulsan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Şakaklara ekim konusunda çözüm onerisi
« : 20 Nisan 2018, 15:33:35 »
Arakadaşlar sadece estetik kaygısı ile şakaklara ve saç on çizgisine daha atletik bir görüntü oluşturmak amaclı ekim planliyorum. Acikcasi yıllar öncesinden görüştüğüm Koray hocanın ekimi benim için çok ideal fakat memur bir adamın hele de evli ve 2 çocuklu ise ortalama 1500 greft için 3750 euro vermesi biraz zor oluyor malum. Koray hocaya dar alansa en yakın ekimci Keser hoca fakat onunda  maliyet konusunda Koray hocadan aşağı kalmıyor az greft etmesine rağmen. Sizlere sorum şu bu iki doktor dışında kimi tavsiye ediyorsunuz. Benim handikabim gözle görüp dokunduğum ekim yok cevremde. Özellikle büyük şehirde olan arkadaşlar tavsiyeniz benim için kıymetli. Sizce kim

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Şakaklara ekim konusunda çözüm onerisi
« Yanıtla #1 : 20 Nisan 2018, 15:49:12 »
Ben zekeriya kul , ilhan serdaroğlu ve özgür nalbantla bir görüşün derim. Muttalip keserde bence ilacınız ama bütçe aşıyorsa bunlara bakabilirsiniz. Ön çizgi ve şakaklar zor ekimlerdir mutlaka doktor tercih edin.
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Cem

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 20 Nisan 2018, 22:04:51 »
Bence koray ya da keser hoca butcenizi asiyosa hakan doganayla gorusun .serdaroglu ya da kul hocanin sizin isteyeceginiz on cizgiyi ve tempillari yapabilecegini dusunmuyorum.mikromotorla alim yapan yerlerde genellikle ince greft alamiyorlar kalin ekiyolar bundan dolayi on cizgi ve favori ustunde basarisiz oluyorlar.

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 20 Nisan 2018, 22:24:09 »
Saç çizgisinde doğallık denince benim aklıma Hakan Doğanay geliyor. Sitede Hakan Hoca'ya ait ayrı bir bölüm var onlarca ekimi mevcut inceleyebilirsin.

bulsan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 21 Nisan 2018, 08:18:30 »
Arkadaslar Hakan Doganayin asistani ile whatsuptan konustuk resim attim size ekim yapilacak bir yee goremedim dedi kapatti konuyu. Bence buyuk bir sacmalikti. Cunku koray hoca 2000 grete sac problemini tamamiyle cozerim demisti yaptigimiz yuzyuze gorusmede

snowbeyaz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 21 Nisan 2018, 09:21:13 »
Resim atarmısın?

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 21 Nisan 2018, 10:34:15 »
Bence koray ya da keser hoca butcenizi asiyosa hakan doganayla gorusun .serdaroglu ya da kul hocanin sizin isteyeceginiz on cizgiyi ve tempillari yapabilecegini dusunmuyorum.mikromotorla alim yapan yerlerde genellikle ince greft alamiyorlar kalin ekiyolar bundan dolayi on cizgi ve favori ustunde basarisiz oluyorlar.

Fikrinize saygı duyuyorum ama  sizinle aynı fikirde değilim . Şahsi fikrim Zekeriya kul ve İlhan beyin daha iyi ekimci olduğu bu benim fikrim.

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 21 Nisan 2018, 10:47:27 »

Fikrinize saygı duyuyorum ama  sizinle aynı fikirde değilim . Şahsi fikrim Zekeriya kul ve İlhan beyin daha iyi ekimci olduğu bu benim fikrim.

Bende senin düşüncelerine saygı duyuyorum Ama hiç de katılmıyorum.. çok doğru bir yorum  çok güzel bir yönlendirme yapmış cem konu açan arkadaşa.
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2018, 10:55:15 Gönderen: Can29 »
Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

bulsan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 21 Nisan 2018, 14:04:52 »
Arkadaslar resim yukleme konusunda sikinti yasiyorum. Acikcasi mikromotor meselesinden ben de uzak durmaya çalışıyorum. Manuel punch kullanan hekimler bu isin hakkini veriyirlar.Fakat maliyet meselesi zor malesef. Hakan doganayi yazin kliniginde zlyarer etme dusuncesindeyim. O zamana kadar bazi oral ve topikal tedavilere devam etmeyi planlıyorum

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 21 Nisan 2018, 14:09:36 »
Önce medikal tedavi ile saç dökülmesini stabil hale getirmek / yavaşlatmak en mantıklısı. Ekim son tercih olmalı. Bu arada Dr. Kaan Pekiner'i de araştırabilirsin. Burada sonucu yok ama yabancı forumlarda var ekimleri göz atabilirsin. Ekimin tüm aşamalarını kendisini yapıyor. Ayrıca manuel alım. Bütçene uyarsa alternatif olabilir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 21 Nisan 2018, 14:17:45 »
Önce medikal tedavi ile saç dökülmesini stabil hale getirmek / yavaşlatmak en mantıklısı. Ekim son tercih olmalı. Bu arada Dr. Kaan Pekiner'i de araştırabilirsin. Burada sonucu yok ama yabancı forumlarda var ekimleri göz atabilirsin. Ekimin tüm aşamalarını kendisini yapıyor. Ayrıca manuel alım. Bütçene uyarsa alternatif olabilir.

Hlc de çalıştığı dönem bizim reci ve bikaç ekimi patladı kilain umarım simdi güzel işler yapıyordur iyi araştırmak gerek.
Global Moderator

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 21 Nisan 2018, 14:52:02 »

Hlc de çalıştığı dönem bizim reci ve bikaç ekimi patladı kilain umarım simdi güzel işler yapıyordur iyi araştırmak gerek.

Abi haklısın çok araştırmak lazım, patlayan ekimleri muhakkak vardır. Bundan sonra da olacaktır. Bana göre saç ekimi en üst seviyeye gidilmediği sürece yazı tura atmak gibi bir şey.  Türkiye'de başarı oranını yüzde 80-90'lara çıkarabilen sadece iki doktor var. Kalanların hepsi  risk taşıyor.

Şunu da tekrar belirteyim bana göre saç ekimi en son tercih olmalı. Önce ilaç tedavileri denenmeli, kafadakini tutmalı, olanı yoğunlaştırmalı. Ancak bunlar yeterli gelmiyorsa ekim işine girilmeli. Ekim yaptırılacaksa da ciddi bütçe ayırılmalı ve mümkün olan en üst seviyeye gidilmeli. Bu iş 5-10 bin liraya yapılcak iş değilmiş ben bunu çok net anladım. Şimdi diyebilirsiniz 4-5 bin liraya ekim yaptırıp harika sonuçlar alanlar var ama istisnalar kaideyi bozmaz. O ekimciye 10 kişi ekim yaptırır 1 kişi o sonucu alır. Risk ortada.

Ekim yaptırmayı düşünen arkadaşlara; araştırın, araştırın, araştırın. Aylarca hatta yıllarca araştırın. Reklamlara kanmayın. Oldu bittiye getirmeyin. 'Aradan çıkarayım bitsin' düşüncesine girmeyin.  O koltuğa oturduğunuzda kafanızda 'Acaba ekim yaptırmakla doğru bir karar mı verdim, doğru yere mi geldim?' soruları olmasın. Saç ekiminin geri dönüşü yok. Son pişmanlık fayda etmez. Kötü ekim insanın hayatını karartabilir. Harcayacağınız paraya, yaşayacağınız psikolojik travmaya değmeyebilir. Sağlıcakla kalın.  :D

« Son Düzenleme: 21 Nisan 2018, 17:16:37 Gönderen: kilian »

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 21 Nisan 2018, 17:21:39 »

Abi haklısın çok araştırmak lazım, patlayan ekimleri muhakkak vardır. Bundan sonra da olacaktır. Bana göre saç ekimi en üst seviyeye gidilmediği sürece yazı tura atmak gibi bir şey.  Türkiye'de başarı oranını yüzde 80-90'lara çıkarabilen sadece iki doktor var. Kalanların hepsi  risk taşıyor.

Şunu da tekrar belirteyim bana göre saç ekimi en son tercih olmalı. Önce ilaç tedavileri denenmeli, kafadakini tutmalı, olanı yoğunlaştırmalı. Ancak bunlar yeterli gelmiyorsa ekim işine girilmeli. Ekim yaptırılacaksa da ciddi bütçe ayırılmalı ve mümkün olan en üst seviyeye gidilmeli. Bu iş 5-10 bin liraya yapılcak iş değilmiş ben bunu çok net anladım. Şimdi diyebilirsiniz 4-5 bin liraya ekim yaptırıp harika sonuçlar alanlar var ama istisnalar kaideyi bozmaz. O ekimciye 10 kişi ekim yaptırır 1 kişi o sonucu alır. Risk ortada.

Ekim yaptırmayı düşünen arkadaşlara; araştırın, araştırın, araştırın. Aylarca hatta yıllarca araştırın. Reklamlara kanmayın. Oldu bittiye getirmeyin. 'Aradan çıkarayım bitsin' düşüncesine girmeyin.  O koltuğa oturduğunuzda kafanızda 'Acaba ekim yaptırmakla doğru bir karar mı verdim, doğru yere mi geldim?' soruları olmasın. Saç ekiminin geri dönüşü yok. Son pişmanlık fayda etmez. Kötü ekim insanın hayatını karartabilir. Harcayacağınız paraya, yaşayacağınız psikolojik travmaya değmeyebilir. Sağlıcakla kalın.  :D

Dediklerine katılıyorum hocam . Her ekimcinin kötü ekimleri mevcut ama bu Kaan pekinerde ciddi bir tecrübe var Hlc ve Muttalip bey ile çalışmış bence ilk  5 i  zorlar ileride .

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 22 Nisan 2018, 00:44:39 »
Koray hocanın 1500 greft ekeceğini düşünmüyorum foto ekler misiniz
Yedikleriniz ilacınız , ilacınız yedikleriniz olsun.

bulsan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 22 Nisan 2018, 12:31:18 »
Kaan Pekiner ile alakali nette yok bilgi yok. Yabanci forumlarda da kisitli sayida ornek var. Yalniz yurt disi hastalarina 2.5 euro yerli hastaya 1.5 uygulamasi bence dogru. Yurt disindan gelip resminin yayinlanmasini kabuledenlerden 2.25 euro aliyirmus. Ben kendisi ile iletisime gecme düşüncendeyim. Teknigi Hakan Hocanın tekniginden daha iyi görünüyor. Kalem teknigini yillar oncesinden biliyorum klasik manuel punchlara gore handikapli bir teknik. Dar alandaki ince calismalara cok uygun degil

Facebook Twitter Instagram