Bu dökúlmenize rağmen size medikal tedavi vermeden ekim için tarih mi verdiler? Kaç greft ekilecek? Kaç paraya ektireceksiniz? Tekrar yineliyorum detay yazınız...
medikal tedavi yok direk ekim yapılacak, greft konuşmadık işlem esnasında ne çıkarsa. 4.500 tl ektireceğim.
Bu bilgiler konu haricinde olduğunu düşündüğüm için öncesinde belirtmedim.
Ben senin yerınde olsam ne çıkarsa kelimesini duyunca oradan koşarak uzaklaşırdım tabi bunun sebebide tecrübelerimden ve araştırmalarımdan kaynaklı
Öncelikle bir saç ekim merkezi yada ekimi yapacak olan doktor günümüz teknolojısınde ne çıkarsa diye konuşmaz bu kelimeyi sokaktaki adamda kullanır ama saç eken kişi kullanamaz. alır gereklı araçları gereçleri nasıl hesap yapacagınıda ögrenir ki bunu ben bile biliyorum
Gelen hastasının donör bölgesının kapasitesini hesaplar saç teli kalınlığını açık alanı vs
Daha sonra gereklı olan greft sayısını donör deki saçların ortalamasını görür ve nasıl bir sonuç alacagını öncesinden kestirir.
Sana tavsiyem dökülmen devam edicek ve donör bölgende kısıtlı bunu karşılayabilmek için olabıldığınce donör bölgenın doğru kullanılması gerek sıradan bır ekım yada başarısız bir ekimi kaldıracak bir duruma sahip degilsin o yüzden dikkatlı karar ver iyi araştır ögren bu işin geri dönüşü yok kendisine değer vermeyen insan işini sansa bırakır
Ne çıkarsa ekerizciler maxsumum greftciler bi bitsin artık.