Gönderen Konu: [Tavsiye] Yves Rocher Anti-Hair Loss Şampuan  (Okunma sayısı 4046 defa)

JaCKiE_BrOwN

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
[Tavsiye] Yves Rocher Anti-Hair Loss Şampuan
« : 19 Nisan 2018, 11:54:58 »
Merhaba!

Arkadaşlar reklam yapmıyorum, kimse yanlış anlamasın ama pek çok bilim adamı kullandığımız diş macunundan tutun da, şampuana, hatta içtiğimiz suyu bile belirli aralıklarla değiştirmemizi öneriyorlar. Ben uzun süredir Sebamed Anti-Hair Loss kullanıyorum. Bunun yanına değişimli olarak kullanmak için Yves Rocher Anti-Hair Loss ekledim. Bir yıkamamı sebamed ile yapıyorlen, bir sonrakini yves rocher ile yapıyorum. Zararını görmedim şampuanın ama memnunum da. Şampuanın bitkisel içerik kısmında;

Organik Beyaz Acı Bakla, tohumlarında bulunan zengin protein dolu özler sayesinde, saç kaybına neden olan faktörleri ortadan kaldırır. Saçın nefes almasını engelleyen aşırı yağ (Sebum) salgısını dengeler. Çentiyan Kökü ise saç dersindeki mikro dolaşımı hızlandırır, açıklama kısmında ise;

Stres, vitamin ve minerallerden eksik beslenme ve çevresel etmenlere karşı koyamayan saçlarınıza doğal çözüm Yves Rocher’nin bitkisel bileşenlerinde gizli. Saçınıza ihtiyaç duyduğu desteği kazandırmak için siz de doğal içerikli saç dökülmesine karşı şampuanlar kullanarak kendinize ve saçlarınıza iyilik yapabilirsiniz.

Organik Beyaz Acı Bakla tohumlarındaki zengin protein dolu özlerle zenginleştirilen saç oluşumunu destekleyen ve dökülmeyi engelleyen şampuan; saç diplerinizi uyararak kan dolaşımını hızlandırır ve saçlarınızın daha iyi beslenmesine yardımcı olur. Bitkisel temizleyici ajanlar içeren formülü kimyasalların saçlarınıza daha fazla zarar vermesinin önüne geçerek nazik ve yumuşak bir temizlik sağlar.

Dermatolojik testlerden geçirilmiş özel formül bitkisel içeriğiyle saç kaybının önüne geçer, saç oluşumu için gerekli desteği sağlar ve kısa zamanda canlı, güçlü ve gürleşmiş saçlara kavuşmanıza yardımcı olur.
yazıyor.

https://www.yvesrocher.com.tr/control/product/~product_id=08454

Facebook Twitter Instagram