Gönderen Konu: Dr.Zekeriya KUL 3000 greft ekim sonrası (12.2015) + traşsız ekim  (Okunma sayısı 4073 defa)

turkiji

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar,

Bundan yaklaşık 2.5 sene önce Dr.Zekeriya Kul da 3000 greft saç ekimi yaptırmıştım. O eski konuya buradan ulaşabilirsiniz. https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=336.0

Saçlarımın şuan ki halinden memnunum fakat tepe vertex bölgesinde ki açıklığı da kapatmak istiyorum. Yanlız ekim olarak yine o stresleri çekmek istemiyorum. Traşsız ekim araştırmasına girdim. Bildiğim kadarıyla Koray Erdoğan bu konuda üstad ama oda kök başına 20₺ gibi uçuk bi rakam istiyor, haberlere çıktığı videosunda duydum. Bende tepe bölgesi için 1000 greft ektirirsem yeterli olur diye düşündüm yani fazla sık olmasına gerek yok ön ve üst bölgeler gibi olsa yeter. Güncel fotoları aşağıda paylaşıcam. Bu konuyla ilgili tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Daha uygun ve yine kaliteli yerler var mı bildiğiniz? Yada başka bir yöntem önerebilirmisiniz? Saç simülasyonu gibi ama oda pek etkili gibi durmuyor.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Konunuzu inceledim ekimden sonra gerileme olmuş sanırım mevcut saçlar dökülmüş biraz donorun masallahi var. Bence trassiz ekim olayından vazgeçin çünkü bu tür bir ekim için açık alan fazla ( long hair fue bahsettiğim )
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Glownshow

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saçlar güzel görünüyor

Okan29

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
saçların kuvvetli görünüyor fakat tepe ve orta bölgesi için bir ekime ihtiyacın var.simülasyonla zaman kaybetme bence.araya ekim olacağı için dhi yöntemini de araştırabilirsin.

turkiji

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Dhi traşsız saç ekimi için şuan araştırma yapıyorum. Hairneva dan birisiyle görüştüm fotoları gördü. 1750 greft için 9000₺ istedi ama fazla geldi bana zaten 1500 greft civarının yeterli olacağını düşünüyorum. Saçlarım dalgalı olduğu için olduğundan daha sık gibi görünüyor. Ekim merkeziyle ilgili çok müthiş bi yer olsun derdinde değilim açıkçası ortalama bi yer olsa yeterli benim için çünkü vertex bölgesi ekilecek sadece doğal saç yönüne göre ekseler yeterli. Alın çizgisi vs olmayacak, o işi sağolsun Zekeriya hocam halletti 3 senedir bir kişi bile sen saç mı ektirdin demedi tabi parasıda ona göreydi ama helali hoş olsun :) yani işçilik belli bile olmaz diye düşünüyorum vertex bölgesinde araya karışıp gidecekler sonuçta. O yüzden bu işi 5000₺ ye falan kapatmaya çalışıyorum. Bildiğiniz bu işi güzel yapan yerler var mı?  Teşekkürler

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum madem ilk ekiminden bu kadar memnunsun o zaman yine aynı doktora git. Maddi sıkıntın varsa biraz daha bekle para biriktir öyle yaptır. Macera aramaya gerek yok. Daha önce ekim yaptırmış biri olarak 'Çok müthiş bir yer olmasın, 3'e 5'e bitsin' demen beni çok şaşırttı açıkçası. Bu işin şakaya gelmeyeceğini en iyi senin bilmen lazım  ???

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
1500 greft Zekeriya kul da 1500 euro o da eder 7500 tl sen eski hastasisisin indirim de yapar...

ademalan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Dhi traşsız saç ekimi için şuan araştırma yapıyorum. Hairneva dan birisiyle görüştüm fotoları gördü. 1750 greft için 9000₺ istedi ama fazla geldi bana zaten 1500 greft civarının yeterli olacağını düşünüyorum. Saçlarım dalgalı olduğu için olduğundan daha sık gibi görünüyor. Ekim merkeziyle ilgili çok müthiş bi yer olsun derdinde değilim açıkçası ortalama bi yer olsa yeterli benim için çünkü vertex bölgesi ekilecek sadece doğal saç yönüne göre ekseler yeterli. Alın çizgisi vs olmayacak, o işi sağolsun Zekeriya hocam halletti 3 senedir bir kişi bile sen saç mı ektirdin demedi tabi parasıda ona göreydi ama helali hoş olsun :) yani işçilik belli bile olmaz diye düşünüyorum vertex bölgesinde araya karışıp gidecekler sonuçta. O yüzden bu işi 5000₺ ye falan kapatmaya çalışıyorum. Bildiğiniz bu işi güzel yapan yerler var mı?  Teşekkürler

bu sitede çok iyi ekim yapan merkezlerin vakaları  var..hem beceri hem maddi açıdan sizi yormazlar..

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum madem ilk ekiminden bu kadar memnunsun o zaman yine aynı doktora git. Maddi sıkıntın varsa biraz daha bekle para biriktir öyle yaptır. Macera aramaya gerek yok. Daha önce ekim yaptırmış biri olarak 'Çok müthiş bir yer olmasın, 3'e 5'e bitsin' demen beni çok şaşırttı açıkçası. Bu işin şakaya gelmeyeceğini en iyi senin bilmen lazım  ???

Katılıyorum
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
ekilen yerlerde azalma var gibi sanki ? ekilenlerde mi döküldü

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Azizim güncel fotoğraf paylaşmanız mümkün mü acaba...? Yeni bir Ekim yapildimi acaba?

Facebook Twitter Instagram