https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=2571.0Burada bir arkadaş detaylı anlatmış one by one. Benim aldığım bilgi de aynı şekilde. Yani alım mikromotor, ama, alınan greftlerin daha sonra özel bir kit ile alınarak ekilme işlemi. Tabi, bu işlem daha yüksek memnuniyet sağlıyor ise, diğer yöntemleri de kullanmaları benim için de bir soru işareti oldu. garanti ve yüksek memnuniyet olan yolu tercih etmek ve diğerlerini kullanmamak en mantıklısı.
Anlattıklarına güvendim açıkçası. zira Serdar hocada karar kılmış ve gün almıştım, son anda vazgeçip değiştirdim.
Pazarlama tekniği midir? Kesin bir fikrim yok, bilemiyorum.
Yalnız, Ankara birkaç yer ile görüşmemde de farklı opsiyonlar sunuldu. Örneğin, Acıbadem emphair garanti belgesi verdiğini söyledi. Estetik international, göbek bölgeden yağ alarak kök hücre ayrıştırıcı kafaya enjekte ederek, organik ekim opsiyon sundu ki 4500+7000 TL ilave istedi, benim aklıma yatmadı.
Kök alma, doktor can imdat engin yapacak. Plastik cerrah. Ekim yapanlar ekibi, en az 8 yıllık deneyimli denildi.
Tabi ekim yapanların da doktor olmasını tercih ederdim, ama Türkiye'de çok az sayıda bildiğim. Koray veya keser hoca, hakan doğanay, hlc vb. Ama Fiyatları da 20 bin TL ile 20 bin euro arası olunca çok yüksek geldi.