Gönderen Konu: Ankara Fehmi Armani 5000-5500 greft 23 Nisan 2018  (Okunma sayısı 8355 defa)

lwjunior

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ankara Fehmi Armani 5000-5500 greft 23 Nisan 2018
« : 17 Nisan 2018, 18:57:22 »
Merhaba arkadaşlar,

İstanbul, Ankara, Antalya 30`dan fazla yer ile telefonda görüştüm. sonra Ankara'da 5 yer ile yüz yüze. Gelecek hafta için Armani gün aldım. Hiç aklımda yokken.
2 seans 5000-5500 greft düşünülüyor. Mikromotor, Fue one by one.
İğne, saç kesimi, kafadaki olası izleri düşündükçe bir taraftan korkuyorum, vazgeçmek istiyorum. . Ama 5-6 senedir de buna cesaret edemedim. İnşallah hayırlı olur kararım.  :-X

Muallim

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ankara Fehmi Armani 5000-5500 greft 23 Nisan 2018
« Yanıtla #1 : 17 Nisan 2018, 18:59:51 »
Hocam hayırlı olur inş bi arkadaşım ektirdi yeni onun lafı şu tutarsa bnmdir tutmazsa zaten hüç bnm olmamıştı

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 17 Nisan 2018, 19:28:06 »
“One by one “ hakkında Bilgi verirmisiniz?

lwjunior

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 17 Nisan 2018, 19:47:23 »
One by one, başka bir doktorda duymadım aslında, görüştüğümüz kadarıyla bu yöntem farkı, greftlerin ekim esnasında özel aparatlı aletler ile toplanması. İthal malzeme, Fire oranını azaltıyor, %90 yerine 99 memnuniyet oran sağlıyormuş. E, neden fire olsun diyerek extra bir maliyete tamam dedim  (+1500)

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 17 Nisan 2018, 19:50:40 »
Bu one by one sadece fehmi armaniden duydum sadece ne olduğunu bende halen tam anlamış değilim.
Lwjunior zahmet olmazsa bunu bizim için öğrenip burda  detaylı anlatabilirmisin?

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 17 Nisan 2018, 22:06:39 »
One by one, başka bir doktorda duymadım aslında, görüştüğümüz kadarıyla bu yöntem farkı, greftlerin ekim esnasında özel aparatlı aletler ile toplanması. İthal malzeme, Fire oranını azaltıyor, %90 yerine 99 memnuniyet oran sağlıyormuş. E, neden fire olsun diyerek extra bir maliyete tamam dedim  (+1500)

Böyle bir dünya Yok yahu.... bir ekimci 2 farklı teknik ile ekim yapıyorum, birisi uygun fiyatlı ama digerine göre başarısız, alınan greftlerden çöp olan miktar daha fazla olacaktır bşraz daha fazla para verin daha güzel ekim yapayım deme hakkına sahip olamaz... en iyisi ne ise onu yapmak zorundadır. Aksi taktirde bu işi tamamen ticari olarak yaptığı fikri ortaya çıkar..
Hiç yakıştıramadım.

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 17 Nisan 2018, 22:08:05 »
Manuel alıma yeni bir isim takmışlar 😄 pazarlama açısından değişik bir isim bulmuşlar.

“Saç ekiminde son dönemde en çok tercih edilen Fue tekniğini merkezimizde yaptığımız uzun süren çalışmalar ve gözlemler neticesinde geliştirekek  One by One tekniğini oluşturduk. Ankara saç ekimi alanında geliştirdiğimiz kendimize özgü bu teknikle daha sık ve doğal saçlar elde ederek %100’e yakın bir memnuniyet elde emenin gururunu yaşamaktayız. Geliştirdiğimiz bu teknikte saç gerftleri donör bölgeden manuel punch ile zarar görmeyecek bir şekilde tek tek alınıp aynı titizlikle açılan kanallara yerleştirilmektedir.” Sitelerinde böyle yazıyor.

Yalnız arkadaş hem mikromotor ve one by one (manuelin yeni nesil adı) demiş. Nasıl iş anlamadım?
« Son Düzenleme: 17 Nisan 2018, 22:31:47 Gönderen: TonyMontana »
The World is Yours

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 17 Nisan 2018, 22:18:48 »
2 seans 5000-5500 ve mıkro motor ıle emınmısınız bu sayıların 2 seans alınıcagına ?
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 17 Nisan 2018, 22:46:39 »
One by one bir ekim tekniği mi? Alım tekniği mi?
Kafalar karıştı:)

Asdf

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 17 Nisan 2018, 23:21:23 »
Yani ben one by one tekniğini seçmesem bu doktor greftlerimin yüzde onunu çöpe mi atacak ? Nasıl bi vicdansızlık böyle :D

Biradam

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 17 Nisan 2018, 23:28:57 »

Böyle bir dünya Yok yahu.... bir ekimci 2 farklı teknik ile ekim yapıyorum, birisi uygun fiyatlı ama digerine göre başarısız, alınan greftlerden çöp olan miktar daha fazla olacaktır bşraz daha fazla para verin daha güzel ekim yapayım deme hakkına sahip olamaz... en iyisi ne ise onu yapmak zorundadır. Aksi taktirde bu işi tamamen ticari olarak yaptığı fikri ortaya çıkar..
Hiç yakıştıramadım.
Tamamen katılıyorum buna benzer düşünceler farklı iş kollarındada var.genellikle bu tarz yaklaşımı olan esnaf pek rağbet görmez ,müşterilerinden hep kötü puan alır heleki böyle sağlığı ilgilendiren bir konuda bu yaklaşımın hiç olmaması gerekir madem böyle güzel bir teknik var biraz daha yüksek ama sabit bir bedel karşılığında istikrarlı bir duruş takınılması gerekir zaten teknik bu kadar iyiyse geri dönüşleride yüksek olur..
Neyse one by one neymiş arkadaşımız umarım detaylı anlatımını yapar, işin gerçeği bende çok merak ettim .

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 17 Nisan 2018, 23:30:11 »
Manuel alıma yeni bir isim takmışlar 😄 pazarlama açısından değişik bir isim bulmuşlar.

“Saç ekiminde son dönemde en çok tercih edilen Fue tekniğini merkezimizde yaptığımız uzun süren çalışmalar ve gözlemler neticesinde geliştirekek  One by One tekniğini oluşturduk. Ankara saç ekimi alanında geliştirdiğimiz kendimize özgü bu teknikle daha sık ve doğal saçlar elde ederek %100’e yakın bir memnuniyet elde emenin gururunu yaşamaktayız. Geliştirdiğimiz bu teknikte saç gerftleri donör bölgeden manuel punch ile zarar görmeyecek bir şekilde tek tek alınıp aynı titizlikle açılan kanallara yerleştirilmektedir.” Sitelerinde böyle yazıyor.

Yalnız arkadaş hem mikromotor ve one by one (manuelin yeni nesil adı) demiş. Nasıl iş anlamadım?

Açıklama da offside... fue(alım tekniği) tekniğinde merkezlerinde yaptıkları uzun araştırmalar neticesinde ekim alanında daha sık ve doğal sonuçlar elde etmişler? Ekim alanındaki sıklık ve doğallık ekim tekniği ile alakalı , ama araştırmayı Fue üzerinde yapmışlar:(
One by one tekniği çağrışım olarak perkutanı andırıyor .. ama farklı bir isim olduğuna göre teknikte farklı olmalı ... merakla bekliyoruz bu yeni tekniği

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 17 Nisan 2018, 23:51:00 »
Bırakın bu işleri one by one muş  ;öncelikle  siz bir hastanenin saç ekimi yapan bölümü ile anlaştınız değilmi yani fehmi armani ile alakası yok.kendisi sağlıkçıda değil ve saç ekmeyen birisi öyle değilmi?
O zaman orda sizin ekiminizi kim yapacak, bunlar sağlıkçımı yoksa  değilmi bunu biliyormusunuz.fehmi armaniyle ne gibi bir ilişkileri var mesela akrabaları olabilirmi?

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 18 Nisan 2018, 00:03:03 »

Açıklama da offside... fue(alım tekniği) tekniğinde merkezlerinde yaptıkları uzun araştırmalar neticesinde ekim alanında daha sık ve doğal sonuçlar elde etmişler? Ekim alanındaki sıklık ve doğallık ekim tekniği ile alakalı , ama araştırmayı Fue üzerinde yapmışlar:(
One by one tekniği çağrışım olarak perkutanı andırıyor .. ama farklı bir isim olduğuna göre teknikte farklı olmalı ... merakla bekliyoruz bu yeni tekniği

Yeni bir teknik olmadığı belli. Yeni bir teknik geliştirilecek de bu forumdaki bunca adamın haberi olmayacak. Sadece güzel bir isim 😄

Açıklamada “Ankara saç ekimi alanında geliştirdiğimiz kendimize özgü bu teknikle” diye bir cümle var sırf Google da “Ankara saç ekimi” diye aratanların önüne çıkması için yazılmış. Bu tip hareketler ekimlerin başarısını veya başarısızlığını göstermez ama iyi bir algı yaratmıyor.
The World is Yours

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 18 Nisan 2018, 00:14:04 »
Çok iyi yakalamışsın tony   :D komik bir ifade olmuş.şimdi baktım sen yazınca ankara saç ekimi kelimesinde birinci sayfada çıkıyor bunlar yani işe yaramış .

Facebook Twitter Instagram