Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: Fenerlim1907 - 16 Nisan 2018, 01:31:06Bahsettiğiniz doktor yabancı imiş:)Türkiye de yok mu iyi biri. İsveç klinik nasıl bir yer. İstanbul hair center saç ekiminden yanlış hatırlamıyorsam iyi bi yer değil. Melike külahçı ya da doktor olmayıp doktor gibi davranan tv lere çıkan bayanın yeri.Sever beni aynen yabancı ünlü bir doktor alanınd feruduni yaptırıcaksan konusur yardımcı olurum ama pahalıdır bu adam
Bahsettiğiniz doktor yabancı imiş:)Türkiye de yok mu iyi biri. İsveç klinik nasıl bir yer. İstanbul hair center saç ekiminden yanlış hatırlamıyorsam iyi bi yer değil. Melike külahçı ya da doktor olmayıp doktor gibi davranan tv lere çıkan bayanın yeri.
Alıntı yapılan: Hintell - 18 Nisan 2018, 18:48:11Alıntı yapılan: Fenerlim1907 - 16 Nisan 2018, 01:31:06Bahsettiğiniz doktor yabancı imiş:)Türkiye de yok mu iyi biri. İsveç klinik nasıl bir yer. İstanbul hair center saç ekiminden yanlış hatırlamıyorsam iyi bi yer değil. Melike külahçı ya da doktor olmayıp doktor gibi davranan tv lere çıkan bayanın yeri.Sever beni aynen yabancı ünlü bir doktor alanınd feruduni yaptırıcaksan konusur yardımcı olurum ama pahalıdır bu adam Bu arada bu Ferudini reyiz önce kendine bir saç eksin
Alıntı yapılan: Fenerlim1907 - 27 Nisan 2018, 17:11:57Hakan Doğanay a sordum fiyatlarıtek taraf 500 iki taraf 1000 eurofiyat tarifesine koptum vallahi o nasıl bir tarife ..tek taraflı yaptıracak varmıki? hocam param şimdilik tek kaşa yetiyor öbür kaşı seneye bıraksak uygunmudurmu diyecek adam ..
Hakan Doğanay a sordum fiyatlarıtek taraf 500 iki taraf 1000 euro
Kardeş arenamedi unuttuk sınırsız graft + saç + sakal + kaş ekimini 5 bine halledersin ))
Alıntı yapılan: Dyt.adamsss - 27 Nisan 2018, 19:34:27Kardeş arenamedi unuttuk sınırsız graft + saç + sakal + kaş ekimini 5 bine halledersin ))Aman Allah korusun. Kaş ektirelim derken dönörden 5000 greft alırlar. Alnımla kaşımı birleştirip ters evrim sürecine sokarlar beni
Alıntı yapılan: Fenerlim1907 - 29 Nisan 2018, 12:19:59Alıntı yapılan: Dyt.adamsss - 27 Nisan 2018, 19:34:27Kardeş arenamedi unuttuk sınırsız graft + saç + sakal + kaş ekimini 5 bine halledersin ))Aman Allah korusun. Kaş ektirelim derken dönörden 5000 greft alırlar. Alnımla kaşımı birleştirip ters evrim sürecine sokarlar beniBknz. Kaş yaparken göz çıkarmak