Detaylı paylaşım için teşekkürler,keşke her kes memnun kalmadığı ekim merkeziyle ilgili sizin üslubunuzla ve detaylı paylaşımınızla cevap verse,ne yazıkki sadece hakaretvari konuşmalar yapılıyor...
Öncelikle geçmiş olsun,dostum savaş11 daha önce sizden bahsetmişti ama doğrusu bu kadar kötü bir ekim sonucu beklemiyordum,estepalace yani nagehan akbaş kağıt üzerinde benim beğendiğim bir ekim merkeziydi
,kağıt üzerinde diyorum çünkü nerdeyse hiç ekim sonucu görmedik ,ona rağmen ekim tekniklerinini beğendiğim için ve sık ekim yapabildikleri için özellikle bazı şakak ekimlerinde öngörüşmeye gitmelerini tavsiye ettiğim kişiler oldu,bunlardan biri yakın zamanda blackstreet nickli arkadaşımız oldu,kendisi öngörüşmeden memnun kaldı kararını orda verdi ve ektirdi,fotolarını whatsapp üzerinden gördüm oldukça iyi görünüyordu,umarım başarılı bir ekim olur,ayrıca kendisi bazı özel sebeplerden dolayı resim paylaşmak istemediği için burda konu açmadı bunuda belirteyim,kendisinin ekimini whatsaapp üzerinden sürekli takip etmeye çalışacağım....
Ben daha önce siz bunları henüz yazmamışken belkide ekiminizin başarısız olmasının sebebi sizin ekimden sonra yaptığınız yanlış şeyler olabilir diye düşünmüştüm ama şimdi öyle detaylı ve güzel anlatmışsınızki olayın aslında gerçek kabahatlilerinin nagehan akbaş ve ekibi olduğu her durumda çok belli,bir defa size yaklaşımlarınızdan anlaşılıyorki kliniklerine bu tür başarısız olmuş geri dönüşler çok oluyor,bu saatten sonra bunun aksine kesinlikle inanmam,benim bildiğim işinde idealist olan işini her daim güzel yapan insan böyle sıradışı başarısız olmuş bir vakasıyla karşılaştığı zaman şaşırır ve ortadaki bu kötü durumu düzeltmek için sizin şikayetinizi bile beklemez,kendisi peşinizde pervane olur bu hatasını düzeltmek için ama sizin ekiminizi gözgöre göre iyi olmadığını çok kötü bir ekim sonucu olduklarını bildikleri halde karşıdaki insanı kandırmak için çaba göstermeleri onların benim gözümde iyiniyetli insanlar oldukları konusunda şüpheye düşürdü doğrusu,benim gözümde bu saatten sonra azıcık bile güven duyulabilecek bir ekim merkezi değil artık orası..
Birde cm kareye 15 ,20 greft düşmüş demişler,samimi olmadıkları bu söylediklerinden belli,bırak 15,20 yi 5 greft bile gözükmüyor...
Birde sizin yaptığınız görüşmeyi bu forumda bir arkadaşımız bana anlatmıştı,tesadüfen aynı anda ordaymışsınız tabi ben siz olduğunu bilmiyordum,yani o arkadaşımızada başarılı ekim diye göstermişler,düşünün artık başarı skalası nerden başlıyor nerelere gidiyor bu estepalacenin .....