Gönderen Konu: Melek Keklik Polat sizin düşünceniz benim için önemli lütfen yorum yapın5500 ekm  (Okunma sayısı 21076 defa)

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sakin ol henüz olumsuz düşünmek için çok erken bir süreçtesin

akrep

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
sigara stres ve alkol kullanımı gibi olumsuz faktörlerde etklidir,beslenme alışkanlıkları da,bal ve polen tüketimi vücuda olumlu etkiler gösterir..

Medusa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sigara stres alkol çok nadir hepsi var bende işim zor o zaman

GondorArmor

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sigara stres alkol çok nadir hepsi var bende işim zor o zaman
En etkili saç dökme yönteminin yerli yersiz her durumda strese girmek olduğunu hatırlatayım.:)

Medusa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi daha önce saç ektirenlerle konuşuyorum görünce saçımı senin ki zayıf kalmış diyorlar sanırsam başarısız bir ekim oldu

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
 benim ekimde 2 ocakta yapildi senin saclardan farksiz hatta dahada geride benim saclar bana soracak olursan evet diger ekimlere nazaran cok geriden geliyoruz.peki sigara yi gunluk ne kadar kullaniyorsun ve alkolude? Bende akrif olarak kullaniyorum

Medusa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi sigara günde bir bir buçuk paket alkolde ay da bir iki defa ama 1-2 aydır hiç içmedim diyebilirim ne olacak peki bizim durum 2. Bir ekim filan mı yaptırmamız gerekecek

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kaçıncı aydasın? Normal şartlarda (genelde) saç çıkışları 4. ayda başlar. 6. aya doğru işin rengi yavaş yavaş belli olur. Sonrasında çıkışlar azalarak devam eder, çıkan saçlar kalınlaşır, gürleşir ve 12. aya doğru son halini alır. 

3. ayda saçları çıkmaya başlayanlar 'hızlı tayfa' kendini onlarla kıyaslama. Herkesin bünyesi farklı.

Medusa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi aralık 28 de yapıldı sanırsam 3 ay 20 küsür gün oldu

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Aşağıdaki video fikir verebilir 4. ay ile 6. ay arasındaki farka dikkat et

Medusa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Eyvallah abi bekliyelim biraz daha

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kendinizi bu kadar yormayın daha sürecin en başı denebilecek zamandasınız. 4 ay bile olmamış ekim yapılalı.  3-4 ay sonra eğer çıkışlar çok zayıfsa o zaman konuşmak lazım bunları. Operasyonu yapan doktorun kullandığı teknikten tutun, kişinin saç yapısına, saçların uzama hızı, yaşa göre çıkışların zamanı kişiden kişiye farkediyor. Sizin çıkışlar yeni başlıyor. Umutsuz olacak birşey yok ortada.
The World is Yours

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Aşağıdaki video fikir verebilir 4. ay ile 6. ay arasındaki farka dikkat et

valla kardesim biz tecrubeli degiliz boyle birsey ilk basimiza geldigi icin illaki tedirgin oluyoruz tedirginlikten öte psikolojim alt üst olacak nerdeyse bu video bana guvenn verdi ben cok aradim bulamadim boyke bir surec bulduklarim da hep bizden ilerde olduklarini gorunce bizde bir tabir vardir basımdan kaynar sular aktı diye bana da oyle oldu😀

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kendinizi bu kadar yormayın daha sürecin en başı denebilecek zamandasınız. 4 ay bile olmamış ekim yapılalı.  3-4 ay sonra eğer çıkışlar çok zayıfsa o zaman konuşmak lazım bunları. Operasyonu yapan doktorun kullandığı teknikten tutun, kişinin saç yapısına, saçların uzama hızı, yaşa göre çıkışların zamanı kişiden kişiye farkediyor. Sizin çıkışlar yeni başlıyor. Umutsuz olacak birşey yok ortada.
eyvallah hocam sizede tesekur ederim

Facebook Twitter Instagram