yaş 29 dökülme daha devam edecek Acaba dökülen eski saçlarım mı ekilen saçlar mı 6-7 ay propeci kullandım ondan dolayı saçlarım çok güçlendi sonra bıraktım ve durum ortada 5.500 kadar kök ekilde ciddi bir sayı ama sayıyı kafamda göremiyorum saçlarım çok ince telli birde bir kaç ekim yeri ile daha görüştüm ortalama 2.000 ile 3.000 arası alım yapılabileceğini söylediler kimseye güvenmiyorum artık birde bu son hakkım benim korkum 2.bir ekimden sonra mevcut saçlarım dökülmeye devam ederse kötü bir görüntü olması ve 3.bir düzeltme şansım olmaması ne yapmalıyım sizce yardımınız lazım
Ben 3000-3500 uzerindeki ekimlere sicak bakmiyorum. Iki ekime bolunmesi taraftariyim. Nadir vakalar haric 4000+ ektirip tamamina yakini cikan ekim gormedim. Arti, bu tarz mega ekimlerde donor de yipraniyor. Keske ilk ekiminize daha bilincli yaklassaymissiniz. 5500 kokun max 3000-3500 civari cikmis gorunuyor.
Babanizin sac durumunu sormustum? Oradan bir fikir edinebilirsiniz. Uzun vadede baba ve dayinizin saclarinin arasinda bir yerde olur durumunuz. Sac kaybiniz devam eder ama buyuk boyutlarda olmaz bu yastan sonra.
Eger yan etkisini gormediyseniz propecia’ya tekrar baslayabilirsiniz. Saclariniz tekrar guclenirken arastirmalariniza devam eder, yogunlastirma operasyonlarinda risk orani dusuk hocalarimizdan birine ektirirsiniz.
Ikinci ekimde birinci ve ikinci bolgeye yogunlasip goze en cok carpan yerleri halletmis olursunuz. 5-10 sene sonra vertexe de durumuna gore sakal destegi yaparsiniz.