Gönderen Konu: Melek Keklik Polat sizin düşünceniz benim için önemli lütfen yorum yapın5500 ekm  (Okunma sayısı 21092 defa)

fairplay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
senin ekimin bu klinik hakkında karar vermeme yardımcı olacak gibi

Medusa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç çizgim orjinal halinden daha ileri gitmiş keşke buna müdahale etseydim daha sık bir saç olurdu bunu geriye aldırma şansımız olmaz mı artık ?

Medusa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
.

Medusa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
174.gün 5. Ay tamamlanmak üzere bundan sonra sanırsam fazla bir çıkış olmaz görüntü de fazla bir değişim olmaz herhalde

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
6 ay tamamlanacak kardesim 170 te benim oldu nedendir bilemem ama olmadı bizim ekimiz daha beklemenin anlami yok 2 ay daha gelisir diyolar da ne kadar cıkis olabilir ki ekimimizin %30 ancak cikti ki 6 ayda %60 70 cikmis olmasi gerekir diyorlar 1 haftada % 30 40 cikis mi olacak simdi bana hic mantikli gelmiyor

Medusa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu iş çok zormuş nerden de girdiysem

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Evet bende cok pişmanım ama bize cok zor oldu.madem girdik sonunu da getirmeye calisalim

Koraygs

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Kotu sonuclanan ekim olmus ucretsiz on hata bir daha ekim yapicak mi merkez

Medusa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şimdilik daha oraya gelmedik 6.ayı tamamladıktan sonra görüşülür fazla bir gelişme olmaz diyorsun yani belki bir atak filan olur bu aylarda 6 ay beklemişiz bir ay daha bekleyelim bakalım

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
2.5 ay daha çıkışlar net bir şekilde devam edip daha güzel bir görüntü ortaya çıkacaktır. Ama son fotonuzda paylaştığınız ön bölgede seyrek görünen kısım için revizyon gerekebilir.
The World is Yours

Medusa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
2.5 ay daha çıkışlar net bir şekilde devam edip daha güzel bir görüntü ortaya çıkacaktır. Ama son fotonuzda paylaştığınız ön bölgede seyrek görünen kısım için revizyon gerekebilir.
  Ne kadar greft gider acaba revizyona bu gün yanları enseyi 3 numaraya vurdurdum

Koraygs

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ikinci ekim icin bile yeterli dönor bolge var 1000 grefle on hat cok daha sık ve guzel durur kanatimce

Ayaz01

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim yanlış anlama beni seni üzmek için söylemiyorum ama senin ekimin başarısız olmuş bu saatten sonra fazla bir şey bekleme bende adanada yaptıracaktım senin sonuncu görünce vazgeçtim cesaretim kırıldı Bence para iadesi iste kardeşim kafaya da çok takma repair yaptırırsın

scofield

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
kan testi yaptılarmı ekimden önce

Facebook Twitter Instagram