Gönderen Konu: Melek Keklik Polat sizin düşünceniz benim için önemli lütfen yorum yapın5500 ekm  (Okunma sayısı 21203 defa)

Soner

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
.
Evet ön hatta sıkıntı var ama daha 6 ay bitmemiş o bölge emin ol biraz daha toparlayacak tabi istediğin sıklık olmaz şu zamandan sonra.  Yakın arkadaşım 8-10ay arası çok fena çıkışlar aldı inşallah senin de olur sabret 1 yıl sonra 1000-1500greft sadece ön çizgiye ekilir ve on numara olursun. Hiçbir ekim merkezi %100 başarılı değildir evet bu kötü sonuçtur telafisi ileride  yapılması gereken sonuçtur ki bu gibi durumlarla Koray hoca da bile karşılaşılabiliyor ve telafisini hemen yapıyor adam örneği var Forumda.  Bu işte doktor tabiki çok önemlidir ama Herşey doktorda bitmez kişinin biyolojik hatta psikolojik durumu  da sonucu etkiliyor. Kötü sonucun sebebini ispatlayamıyorsanız '' bence'' gibi kelimeler kullanıp tahminlerde bulunabilirsiniz. Direkt suçlamak yanlış geliyor bana. Şimdi diceksiniz ki bu çocuk estemoda reklamını yapıyor, hayır bende orda ektirdim ve donör sorunum var paylaşımlarıma bakabilirsiniz. Bilip bilmeden emin olmadan yapılan kötü alaycı eleştirileri görünce dayanamıyorum kusura bakmayın. Sadece bu ekim için değil hepsi için konuşuyorum.
Neyse hayırlı olsun kardeşim umarım daha güzel olur

Karaca

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Evet ön hatta sıkıntı var ama daha 6 ay bitmemiş o bölge emin ol biraz daha toparlayacak tabi istediğin sıklık olmaz şu zamandan sonra.  Yakın arkadaşım 8-10ay arası çok fena çıkışlar aldı inşallah senin de olur sabret 1 yıl sonra 1000-1500greft sadece ön çizgiye ekilir ve on numara olursun. Hiçbir ekim merkezi %100 başarılı değildir evet bu kötü sonuçtur telafisi ileride  yapılması gereken sonuçtur ki bu gibi durumlarla Koray hoca da bile karşılaşılabiliyor ve telafisini hemen yapıyor adam örneği var Forumda.  Bu işte doktor tabiki çok önemlidir ama Herşey doktorda bitmez kişinin biyolojik hatta psikolojik durumu  da sonucu etkiliyor. Kötü sonucun sebebini ispatlayamıyorsanız '' bence'' gibi kelimeler kullanıp tahminlerde bulunabilirsiniz. Direkt suçlamak yanlış geliyor bana. Şimdi diceksiniz ki bu çocuk estemoda reklamını yapıyor, hayır bende orda ektirdim ve donör sorunum var paylaşımlarıma bakabilirsiniz. Bilip bilmeden emin olmadan yapılan kötü alaycı eleştirileri görünce dayanamıyorum kusura bakmayın. Sadece bu ekim için değil hepsi için konuşuyorum.
Neyse hayırlı olsun kardeşim umarım daha güzel olur
Kardeşim kötü bir sonucu kötü bir yorum yapılır bunun neyine dayanamıyorsun keşke sonuç iyi olsaydı bizde iyi yorum yapsaydık  demişsin ki her ekim merkezi 100 de 100 başarılı değildir doğru değildir de bu ekim 100 de 50 bile başarı Yok tamamen bir vasat 5.500 kök ben göremiyorum arkadaş 6.sayfada paylaşmış önce ki halini 100 de 20 ilk değişim anca var birde senin için basit herhalde pazardan domates  alıyor gibi gider 1.000 1.500 kök daha ektirir diyorsun sanki çok basit bir şeymiş gibi Sende ekim yaptırmışsın ins senin saçlarında böyle bir şey yaşanmaz yaşanırsa o zaman be dediğimi anlarsın öyle kolay değil olmayınca gider 1000 kök filan daha bir de kendini tut çünkü kötü başarısız Ekim’lere kötü yorum yapılır

Brain

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
son durum nedir ?

Koraygs

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Son durumney kardes

Medusa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yorum sizin

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
ekilmeyen bölgeler mi dökülmüş?

Medusa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sanmıyorum propeci kullanıyordum kullanmayı bıraktım saçlarım inceldi sanırsam ama 5.500 kök saçın ne kadarlık kısmı çıkmıştır acaba

Brain

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
ekilmeyen bölgeler mi dökülmüş?
bende anlamadım fakat 5.500 büyük rakam. Şok dökülmeden önce baya sıkı duruyordu. Şuan bu kadar seyrek olması garibime gitti.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum senin saçlardan çok ümitliydim ben açıkçası.. 100 lerce tahmininde yanılmadım ama seninki sürpriz oldu benim için.
Finasterşde kullandın ve bana kalırsa ciddi anlamda faydasını gördün Buda ekim sonucu değerlendirebilme açısından yanılttı bizi.
Finası terketmenin ardından kazanımların ortadan kalktı ve gerçek sonuç ile karşı karşıya kaldın. Benim yorumum  bu şekilde.

Brain

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum senin saçlardan çok ümitliydim ben açıkçası.. 100 lerce tahmininde yanılmadım ama seninki sürpriz oldu benim için.
Finasterşde kullandın ve bana kalırsa ciddi anlamda faydasını gördün Buda ekim sonucu değerlendirebilme açısından yanılttı bizi.
Finası terketmenin ardından kazanımların ortadan kalktı ve gerçek sonuç ile karşı karşıya kaldın. Benim yorumum  bu şekilde.
ozaman dökülmesi doğal değil mi ? yoksa yanılıyor muyum ? Yani saçları baya sıklaşmıştı. Ekilen saçlar çıkmıştı.

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Sloocer da yanılır demek ki:)

Ben finasteride kısmına katılamayacağım sonuçta ekilen kısima eklenen saç şayet güvenli bölge dışına çıkılmamış ise zaten dökülmeyen kısımlardan alınan saç. Finasteride saç ekiminde fayda sağlıyor mu elbette bununla ilgili bilimsel makaleler bile var. Ama ben daha çok ekim olmayan saçlara etkisinden ötürü etkili olduğu kanaatindeyim.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sloocer da yanılır demek ki:)

Ben finasteride kısmına katılamayacağım sonuçta ekilen kısima eklenen saç şayet güvenli bölge dışına çıkılmamış ise zaten dökülmeyen kısımlardan alınan saç. Finasteride saç ekiminde fayda sağlıyor mu elbette bununla ilgili bilimsel makaleler bile var. Ama ben daha çok ekim olmayan saçlara etkisinden ötürü etkili olduğu kanaatindeyim.

Zaten öncesindeki saçlardan bahaediyorum, arkads ekim öncesi başlamış finasta.. ekime girmeden zaten  kendi saçlarında Kazanım olmuş.onlar gidince geriye ekim saçları ile başbaşa kalmış

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tepe gitmiş tamamen.finasa tekrar başlayacağım demistin bana ne yaptin?

Medusa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
bu açıdan nasıl

Koraygs

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bu saat den sonra çıkışlar olmicaktir ekilenlerin buyuk çoğunluğu dökülmüş ekim merkezi bu konu hakkinda ne diyor.

Facebook Twitter Instagram