Gönderen Konu: Melek Keklik Polat sizin düşünceniz benim için önemli lütfen yorum yapın5500 ekm  (Okunma sayısı 21053 defa)

Medusa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ve 4 ay 15 gün yani şuan ki hali 2017 28 aralıkta ekim yapıldı

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence çok erken daha bir çok sac çıkışı mevcut burdan görünüyor

Medusa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim yorumunuz için sizce 6 aydamı belli olur ne olacağı çünkü 5.aya 15 gün kaldı

GondorArmor

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekminiz hayırlı olsun. Siteden sonuçları inceleyin ve panik yapmayın derim.

Medusa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Valla ne yalan söyleyim inanılmaz panik yaptım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
baysal sen neden panık yapıp 2 cı konuyu açtın :)) kişiden kişiye degişir süreç sakın ol bıraz yavas gıbı ama zamanla hızlanır henüz daha 5 ay degil 6/7 cı aylar baya çıkışın olur
Global Moderator

Medusa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi donör alanım çok az 2.ekimi kaldırmaya bilir bu ekim son şansım gibi bir şey ondan dolayı çok korkuyorum çıkmicak diye çünkü işin ucunda rezil olmak var bana ekimle uğraşma dendi ama onları dinlemedim 🙂

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardedim benden 4 gun once ektirmissin 4 ay 15 gun degil 3 ay 15 gun olmis senin ekime yanlışmiyim?ayrica moral bazmak degil benimde surecim cok yavas ilerliyor takip ettigim kadarı ile gec ilerliyor ekimlerimiz bizim le beraber ekim yaptiranlarin bircogu bizden önde ilerliyor sac kaliteli olsa da olmasada guzel ilerleyenler var seni gayet cok cok iyi anliyorum ayni panikler bende de var takmayim diyorum takiyorum.ama guzel dusunelim gene de insallah iyi olur.3. Ay 15 gun degilmi?

Medusa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Aynen 3.ayı bitirdik 4.aya girdik hatta 4.ayı yarıladık 2017 aralık Perşembe günü ekim yapıldı ocak-şubat-mart şuan Nisan ayındayız peki kardeşim sen oradan kimse ile görüştün mü bizim halimiz ne olacak 🙂

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
3 ay 15 gün ekmin 4 ay 15 gün değil o yüzden çok normal sürecin rahat ol

Medusa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim yorumlarınız biraz içimi rahatlattı

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Süreci 1 ay önde sanıp panik yapanı ilk defa görüyorum 😄 100 günü yeni geçmişsin. Daha çok erken. Önündeki dönem çıkışların artarak devam edeceği zamanlar. Haklısın hepimiz ara sıra ne olacak diye tedirgin oluyoruz. Ama biraz daha sakin olmakta fayda var.
The World is Yours

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Aynen 3.ayı bitirdik 4.aya girdik hatta 4.ayı yarıladık 2017 aralık Perşembe günü ekim yapıldı ocak-şubat-mart şuan Nisan ayındayız peki kardeşim sen oradan kimse ile görüştün mü bizim halimiz ne olacak 🙂
ben orada ektirmedim lifehair de ekim yaptirdim kardesim günlerimiz hemen hemen ayni demek istedim benim ekimim 103 gun falan oldu seninkinede 106 107 gibi bir sure olmus

Cenk49

• Full Member
Baysal bırak kötü gitmeyi ben bu melek polatı takibe aldım .ekimleri enterasan geldi bana senin süreçte gayet iyigidiyor bence güzel bir sonuç olacak.

Facebook Twitter Instagram