Gönderen Konu: 09/04/2018 4600 greft (FUE) Este Moda Hair / MELEK KEKLİK POLAT  (Okunma sayısı 19753 defa)

snadel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar..

(Ekimden önce üst kısım donör alanı)
Ekimden sonrakileride yüklüyorum arkdaşlar
Yanlız donör alanımda we alnımın çatında abartılı bir şişlik war bu normalmidir
Donör alanıma deyinmek istiyrm  açıkçası 4600 greftlik bir ekim beklemiyordum
Maxsimum 3200 sınırları zorlayarak 3700 çıkarırlar diye geçiriyrdum aklımdan çok şükür yanıldım  :) Melek hanım mikromotorla kökleri yumuşattıktan sonra greft alımlarını Kardeşleri Ali bey We Hatice Hanım yaptılar alım bittikten sonra bana söylenilen rakam 4600 greftti biraz moladan sonra
Melek hanım kanal açma işlemine başladı oda bittikten sonra ekime geçildi
Donör alanımın iyi werdigini bu kadar greft çıkacagını kendilerinin bile tahmin edemediklerini söylediler  alınan greftlerin kaliteli kalın saglam köklü oldugu söylenildi bu akşam ekimimin 3 günü şuanki durumumdan memnunum sadece rahatsız oldugum şeyler şişlik we ekim bölegesinşn farklı yerlerindeki dayanılmaz kaşıntılar  :-X  inşallah sonucum iyi olur
donör alanım şuan için fena durmuyor tek sıkıntı şişlikler  tecrübeli Abilerimin yorum we tawsiyelerini bekliyorum süreci zaman zaman buradan paylaşacagım

snadel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
şişlikler bariz çok belli

snadel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu donörden bi kaç sene sonra 1000 daha çıkarsa  1000 de sakaldan aldırıp bi seans daha düşünüyorum inşallah

kelllikbaşabela55

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun hocam ekımınız yaş kaçtı bu arada

Cenk49

• Full Member
Bu melek polatın ilk ekim fotoları hoşuma gidiyor şahsen o yüzden takip edeceğim.ekimler çok sık görünüyor birde öncesinde çok saçın varmış senin kardeşim yani epey bir iddialı sıklaştırma ekimi yapılmış sana sonu iyi olursa bu ekimin çok takdir edeceğim doğrusu.

snadel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Eyw sagolasın üstat yaş 27

snadel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Cenk47/ Melek hanımın sonuçlarını bizzat gördüm gerçekten harükulade işler çıkarmışlar ekip olarak Bazı klinikler gibi sosyal medya hesaplarından reklam bile yapmıyorlar nedendir bilmem
İzlenimim şu genel olarak referansla çalışıyorlar
 Günde bir hasta kabul ediyorlar ekilen her tele ayrı bir özen gösteriyorlar ekim yaptırarak buna bizzat şahit oldum şuan tek dilegim sonucumun iyi bakalım kısmet

scofield

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Cenk47/ Melek hanımın sonuçlarını bizzat gördüm gerçekten harükulade işler çıkarmışlar ekip olarak Bazı klinikler gibi sosyal medya hesaplarından reklam bile yapmıyorlar nedendir bilmem
İzlenimim şu genel olarak referansla çalışıyorlar
 Günde bir hasta kabul ediyorlar ekilen her tele ayrı bir özen gösteriyorlar ekim yaptırarak buna bizzat şahit oldum şuan tek dilegim sonucumun iyi bakalım kısmet
sosyal medya paylaşımlarında aynı fotoğraf karesinde, yeni ekim yapılmış kafası kremli 3 arkadaş gördüm.hastaya şeffaf olduklarını düşünmüyorum.bu sebeple sizin paylaşımlarınız bizim için önemli.sizin ekiminiz güzel olmuş,ön hatta çok sıkı çalışılmış.sonucun güzel olacağını düşünüyorum

snadel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
scofield degerli yorumun için teşekkür ediyorum inşallah iyi olur

snadel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
4.gün ilk yıkama sonrası donör alanı çabuk toparlayacak gibi  :)

Cooper

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun guzel olmuş

snadel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ediyorum cooper

Medusa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun bende orada yaptırdım sık sık resimleri paylaş hep beraber görelim 😊

Fatih33

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
sık ve güzel bir ekim olmuş donöre zarar verilmemiş inşallah sonucuda güzel olur

Fatih33

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
alım manuel mi oldu?

Facebook Twitter Instagram