Gönderen Konu: 09/04/2018 4600 greft (FUE) Este Moda Hair / MELEK KEKLİK POLAT  (Okunma sayısı 19776 defa)

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Zaten baya saçın varmış, 4600 greftte az buz bir rakam değil, baya da sık ekim yapılmış ama üzülerek söylüyorum olmamış bu ekim.

snadel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
ekimin başarısız oldugunun farkındayım üstat umarım revizyon ekimi önerirler

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
ekimin başarısız oldugunun farkındayım üstat umarım revizyon ekimi önerirler
Donörün ne durumda? Foto atabilir misin?

snadel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
donör bu şekilde

snadel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
..

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Donör iyi toparlamış ama bu son şansın. Nacizane tavsiyem, ücretsiz revizyon teklif etseler bile gitme.

snadel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
bu ekimde % kaçlık bir başarı var sizce ?

Kaçak-25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim 9.10. Ayı bekle ama sakın ikinci Ekimi yaptırma ensen toparlamaz alınabilecekler alınmış mevcut saçların kalınlaşma dönemi 8.9.10.aylar oluyor ben bizzat 8. Ayda tecrübe ettim incelediğim ekimlerin çoğu da öyle istisnalar bazı adamlar 5. Ayda çim adama dönüyo ama bu süreçler kişiye özgü ikinci Ekimi falan düşünme kaldırmaz donör bölgen mevcut saçların 10. Aydan sonra şuanki halinden daha iyi olacak emin ol omunla yetinebileceksin.şiddetle tavsiye etmiyorum ikinci Ekimi canlı canlı donörü zorlanmış berbat hale düşmüş insanlar gördüm

snadel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
tavsiyen için teşekkür ederim hiç olmazssa o boşlukları doldurtmaktan yana kullanacagım hakkımı bi 1000 greft işimi görür muhtemelen şu donör 1000 greft verir diye düşünüyrm ama buna 11. ayda karar verecem ekim deki başarı oranını merak ediyrm yorumlarsanız sevinirim

Kaçak-25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Göz ile buna karar vermek çok zor ama yüzde 40 dan fazlası henüz çıkmamış veya tutmamış bende sizin gibiyim tecrübem sizden birkaç ay fazla işin teknik unsurlarını bilemem ama seyrekliğin sebebi saç telleriniz inceliği ve greftlerde ki saç teli sayısının azliğıyla(genelde 1 li greftiniz çok olabilir) doğrudan orantılı benim saç tellerim ortalama kalındı ama bir li greft çoktu 5900 ektirmeme rağmen ortalama bir sonuç aldım benden az ektiren aynı kellik skalasında olan adamların saçları daha dolgun görünüyor çünkü adam bir ektiriyor 2 3 4 çıkıyor greftten saç teli senin 1000 greft dahi ektirmeni önermem inşallah istediğin gibi bi sonuç alırsın sürecinin sonunda çünkü daha erken senin sürecin için diyorum 9.10 aylarda seni tatmin edecek bu kadar yeter diyeceğin bi sonucun olacağını düşünüyorum

snadel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
inşallah dediginiz gibi olur hocam vakit ayırıp yorum yaptıgınız için teşekkür ederim

Koraygs

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
medusa adanada görüştügüm bi arkadışım muhtemelen resimlerinin paylaşılmasını kendisi istememiştir
sen de düşünüyrdun melek polatı ne karar verdin

Ekim ayi için kapora verdim 250 lira duhok bolgesinde operasyonda oldugum icin gidemicem sanirim yatırdım parada yanicak bir arkadasima araşdırtim melek polat biyoloji mezunu biyolok este wort de laboratuar teknis yeni olarak başlamış saç ekim işine kardes leri hakkinda bir malumat bile bulamadim adana sac ekimi estetik merkezindeki kisilerde teknisyen ve geçmişlerinde bir basarilari yok adana doktor olarak sadece genel cerrah dr. Murat keskin var onunda sac ekimi icin referans goremedim kararsızım

snadel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlısı kardeş

snadel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
205. gün saçlar biraz kalınlaştı dipten gelen kökler var onlarda uzayabilirse sonuç bi tık daha iyi olur diye düşünüyorm  :D

Facebook Twitter Instagram