Gönderen Konu: 09/04/2018 4600 greft (FUE) Este Moda Hair / MELEK KEKLİK POLAT  (Okunma sayısı 19757 defa)

snadel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 09/04/2018 4600 greft (FUE) Este Moda Hair / MELEK KEKLİK POLAT
« Yanıtla #60 : 12 Eylül 2018, 22:05:15 »
mevcut saçlara zararda verilmiş olabilir tabiki lakin benim ön sol ve sag hatta saç yoktu ki buralarda seyrek tek tük çıkışlar var genel olarak üst kısımlarda bile var görüyorum ama tek tük bu güne kadar olan çıkışlarda hep tek tüktü ön hattaki saçların çoguda şoktan kalan saçlar 130 155 arası gözle görülür bi çıkış olmadı malesef bu ekim gümleyecek galiba  :D ama pozitifim çıkacagınada inanıyorum bi taraftan  :)

Quaresma__7

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #61 : 12 Eylül 2018, 23:04:47 »
başarısız bir ekim demek için daha çok erken kardeşim
az daha sabır
bence çıkacak inşallah

snadel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 12 Eylül 2018, 23:09:04 »
inşallah çıkar kardeşim bende böyle umudediyorum  :)

switch

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 13 Eylül 2018, 09:55:10 »
Kardeşim Umut iyidir ama beklentini çok fazla artırma sonra daha büyük bir hayal kırıklığı yaşamanı istemem başarısız bir Ekim olmuş bence ekim merkezi ile görüşüp repair yada para iadesi talep edebilirsin geçmiş olsun  Arkadaşım en azından doğal gözüküyor 2. Bir ekimde istediğin saçlara kavuşursun umarım

snadel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 13 Eylül 2018, 10:34:24 »
yorumun için teşekkür ederim kardeşim 9. aya girdigimde ekim merkeziyle görüşecegim

kelman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 14 Eylül 2018, 12:06:56 »
Bakın ben söylüyorum bu ekim başarısız bi ekim. Bu ekimde şuandan sonra %10dan öte bi gelişme kaydedilmez. Hayır parasını geçiyorum donör kıymetli bi şey. İnşallah yanılırım ve saç fışkırır oralardan.

Ayaz01

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 16 Eylül 2018, 21:33:42 »
Aynen kelman en önemlisi donör para bir şekilde geri gelir bu melek Polat’ın ekimlerini ben en başından beri takip ediyorum sonucu tamamlanmış 3 ekim var şuan 1.volkan38 ekimi başarılı ama güven vermiyor biraz reklam işin içine girmiş 2.medusa başarısız 5.000 küsür ekim yapılmış ama 100 de 10 bile çıkmamış çocuğun donörü boşa gitmiş 3. De sensin seninkide başarısız kardeşim bu iş ciddi bir iş yanlış ellere düşerse insanın psikolojisi bile bozulur hiç araştırmıyormusunuz merdiven altı yerlerde yaptırıyorsunuz bu işi biraz daha dikkat edin bu sağlık ya

snadel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 16 Eylül 2018, 21:48:51 »
çok haklısın ayaz01 gerçekten insanı derinden etkiliyor bu durum saçla yatıp saçla kalkıyoruz arkadaş ben böyle bir piskoleji görmedim  :D sitede 1 sene ziyaretçi olarak sonuçları gözlemledim 1 yıldır da kayıtlı üyeyim tabikide araştırmalarım oldu bana cazip gelen ekimin ADANA'da olmasıydı şehir dışına çıkıp ugraşamam pisikolejisiyle burada karar kıldım neyseki donör alanım iyi çok şükür şuan sürecim devam etmekte sonucu buradan hep beraber görecegiz inşallah sonu hayırlı olur bu işin

snadel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
6 ay 12 gün oldu saçları sıfıra vurduk   :D durum bu şekilde bundan sonra çıkış olacagını sanmıyrm son 1 aydırda hiç bi şekilde saç çıkışı farkedemiyrm çünkü çıkmıyr :D

snadel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
..

asensio

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Keşke her kes böyle sıfıra vurdursa :) çıkan çıkmayan net belli oluyor böyle.sanırım yüzde 40 falan fire var şu anda belkide önümüzdeki süreçte çıkacaktır bilemeyiz ama barizen ekikenlerde yer yer eksiklikler var bu belli oluyor.

snadel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
yorumun için teşekkür ederim
sıfıra vurmak benim için hiç sıkıntı degil saç ekimi öncesinde alışık oldugum bi durum  :)
% kaç fire var tam olarak kestiremiyorum bunu ancak forumda uzun zamandır aktif olan üyeler bilebilir
bundan sonraki süreçte saç çıkışı olacagını pek sanmıyrm belirttigim gibi saç çıkışıda olmuyor saten kaşıntı felan da yok artık ön saç çizgimde bile çok fire var

Murat_T

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yer yer eksik çıkmış saçlar sanki ekim sonrası foto gibi ama eksiklikler çok belli oluyor bende yüzde 30 falan çıkmamış diye düşünüyorum.

snadel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
yorumun için teşekkür ederim hayallerim comalokko oldu valla  :)
takıntı yaptıgım tek şey büyük boşluklar, aricinde ekimden %70 memnunum saç ekiminden anlamayan çevrem full olumlu bakıyor ekimime birde bana sorsalar  :D

Koraygs

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Senden beklentileri yüksek olmalıki fotografini insagram hesaplarında paylaşmışlar medusanin ekimine ait bir fotoğraf yok  öngördükleri iyi ekimleri paylasmislar ama sende öngörüleri tutmamış sanırım.

Facebook Twitter Instagram